Kéretik értékelni a szakdolgozatom:
2használt(persze tök uj)hayes 9est eladtam 30ért...
tegnap vettem 15ért

tekerés remélem nekem is jó!!!
Jah meg majd suli után ~3körül legurulok a papírral...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Mivel ez autós topik, szóval:
Brutális 1es Golf
Golf Country
Nemnem, az tök gyári. A http://www.mobile.de oldalon is van egy csomó. És meglepõen drágák...Tomy az a 2es Golf gyári? mert én eddig azthittem, hogy vmi házi tunig, mert 1 faszinak pont ilyen van új h1en, szín, felni minden pont ilyen.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Miért van az, hogy ha az ember nem a biciklizéssel kapcsolatban kérdez, akkor mindenki nekiáll válaszolgatni rá, mint az õrült?
Aktuális civil
Magoo,hidd el egy baráti öszegben megegyeznénk!
De elõre mindnkképp kell,mert ugye nunku v-fék tüske,bármeik villát veszed!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Give me some iced-tea from long Island!
Give me some iced-tea from long Island!
Már kéne mindenképp? A fék a buziknak való...De elõre mindnkképp kell,mert ugye nunku v-fék tüske,bármeik villát veszed!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!