Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2006. február 16. - 10:32

Fugger, elõbb a fõvárost fogja letarolni a H5, ide majd csak utána érkezik, de mivel nekünk itt van egy ninjánk, az majd jobb belátásra téríti!
Írta 2006. február 16. - 10:25

Tibur: mivan?!

Fucker: hova? Ennek nem örülök...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 16. - 10:24

Gondoljatok bele--csirkeszagú H5N1 fertõzött, izzadt parasztokkal teletömött füstölgõ roncs Ikarusz. Midez bebaszva --jól hangzik mi?!
Ideért a dögvész bszjb!
Give me some iced-tea from long Island!
Írta 2006. február 16. - 10:14

Gondoljatok bele--csirkeszagú izzadt parasztokkal teletömött füstölgõ roncs Ikarusz. Midez bebaszva --jól hangzik mi?!
Írta 2006. február 16. - 10:11

Magnum P.I. igazából nem létezik! Olyan, mint a Télapó! Láttam róla leleplezõ filmet!
Kokk, mars a suliba!
Írta 2006. február 16. - 09:46

LL: és ez mire jó?!
Elég zsar lett az idõ. Hátha változik délutánig?! Megvárjuk mi lesz? Aztán még beszélünk róla.
S Pesten, többiek meg zombulnak?!
Tegnap 11-kor fölhívtak, hogy menjünk sörházba. Elindultam, aztán egy jó óra múlva jöttem is haza és sörházig el sem jutottam. Öregszem?!

Zapat: akkor hogy lesz ez a Villányosdi?! Lehet tudni nagy vonalakban, hogy kb ki megy? Mert akkor leszólok. És akkor: korai vonattal le, minél több pincébe be, valamelyik vonattal haza. Csak hogy legyen valam terv is.

És egy kis nyafi: nagyon nincs kedvem suliba menni...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 16. - 09:41

Van még v.mi csoki Magnum is, az lehet ezüst--tutira azt látták 1 csaj szopós szájából kilógni. HEHEHE
Akkor jó biciklizést mára---esõkabátja ugye van mindenkinek! MUAHAAHAAA (a lexebb öröm a káröröm)
Az a Tomac bringa is szépségletes
Írta 2006. február 16. - 06:40

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 16. - 01:39

Zsolo: boccs, de rohangálósra sikerült az estém és így nehéz volt kommunikálni.
Többiek részérõl áll a szombati Villányi pincék járása?
Ja és a dzsúsz szarul érintet. Mászkálnom kellett mindenfelé és nem tetszett. Kérdésessé tette a holnapi ride-ot, de ha ti benne vagytok, akkor leszarom.

Írta 2006. február 16. - 01:05

Tomac 204 Magnum
Meg még õ fordult meg a fejemben, mint lehetséges variáció:
Thomas Magnum
Bár így az ezüst illetve fekete szín egy kicsit zavaró volt, de hát perverzségetek nem ismer határt, szóval ja.
Írta 2006. február 16. - 00:55

amerikában nemnagyon vagyok otthon

Írta 2006. február 16. - 00:49

Aktuális civil
Írta 2006. február 16. - 00:45

LL: te meg milyen képeket nézegetsz szabadidõdben, mi? Ne wuff hasonmásokat linkejjé, hanem formáscsöcsû, gömbölyûseggûeket...
retekklub - Grace klinika.

Zapat: van egy magnum a városban. Ezüst. És k*rva szép, hogy rohadna el...
Magnum? milyen magnum?
Renault Magnum?
Írta 2006. február 16. - 00:20

Írta 2006. február 15. - 23:59

Igen, hallottam már róla, hogy baszná meg. Nem enyém lesz az elsõ... Bár feketében mindenképp

LL: te meg milyen képeket nézegetsz szabadidõdben, mi? Ne wuff hasonmásokat linkejjé, hanem formáscsöcsû, gömbölyûseggûeket...

Aktuális civil
Írta 2006. február 15. - 23:31

Zsolo: excsajom anyja, aki állítólag nem rossz, de elviselhetetlen a természete, vagy Dr Kresz Gábor, aki Pécs legjobb fogorvosa (nem csak sztem). Õ ott van a Zsolnay szobornál. Olcsónak nem mondható, de tényleg megéri és nem is a legdrágább. Vagy Patyó S.T.-je. Tény, hogy õ a legcsinosabb...
kössz, kössz. helyes, helyes, tessék csak reklámozni

nem is olyan rossz ez az iwiw...
már két hete nem voltam szellemben. jelentkeznek az elvonási tünetek. hétvégén meg Szlovákiában országos síverseny, sulis kisbusszal kimegyünk (CRNL rules)

Pukli Tamás tanár úr, természetesen nem hagyta ki a lényeget a magamfajta éhenkórászoknak: egy nagy adag rántott sajt sültkrumplival átszámítva kb 300 ft., nem beszélve egy korsó sörrõl, ami kb 140 ft.
Írta 2006. február 15. - 23:26

LL: mi a piccs?! A saját topikunkban kitörölsz?! LoooL!

Írta 2006. február 15. - 22:20

Írta 2006. február 15. - 22:17

Írta 2006. február 15. - 22:08

BandQ: nem neked szólt, hanem ennek az egész jajj ez törik, jajj az törik, milyet vegyek, hogy ne törjön-nek.
Ja jó akkor oké