Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. február 25. - 21:10
És persze telefont nem veszed fel (azaz ki vagy kapcsolva), msn-en nem vagy, gondoltam lemegyek értük. Fény van, nagy a bodotá'! De ablakdobálásra baszol kinézni. Telefon még minidg kikapcsolva. Jókai tér összes kavicsa a te ablakodon landolt... Aztán egy macskakõ jött volna, de beugrott, hogy biztos nem tudtok sötétben szexelni és ezért van a fény, de kikapcsolva a telefon. Ajánlom, hogy ez legyen a szitu, mert most nem tudok tankolni és nem tudok menni subaruzni a hegyre! Váááááááááá...
Erre most meg itt vagy. Pont 5 perce mondtam le az egészet... Rohadt élet. Ez nem az én napom... Bö.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 25. - 21:10
És ez mire kell Zapnak?
Csak érdeklõdtem egy progi után, ami applicationt serviceként futtat, mert kéne egy ilyen, egyenlõre csak elméletben, mert tervezgetek, álmodozgatok ...
Aktuális civil
Írta 2006. február 25. - 20:43
remélem éjjel jól lefagy és esik sok hó, mer ez így nagyon fos.
mi is gondolkozunk csajommal a busó járáson, de lehet, hogy helyette föl m1ünk inkább Mecsekre gyalogosan. ott azért biztos szép fehér minden.
Írta 2006. február 25. - 20:37
Írta 2006. február 25. - 20:07
Csajod meg húzzon bikinit!
Ja és megyek subaruzni!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 25. - 19:06
Szerintem ilyesmi kéne neked.
Én holnap mennék szívesen, ha esik is, de csajom nem tudna jönni, mert nincs olyan cucca, amiben ilyen idõben sokáig kint tud lenni...
Írta 2006. február 25. - 17:30
Írta 2006. február 25. - 17:17
Ki hogy?
Aktuális civil
Írta 2006. február 25. - 15:42
Írta 2006. február 25. - 15:05
Írta 2006. február 25. - 14:58
Írta 2006. február 25. - 14:27
kicsit otvar idõ van szerintem....
bár du lehet elmegyek uszni
de egyelõre fekszem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 25. - 14:14
Képek??? Jelmezek???
Írta 2006. február 25. - 13:38
hát nem tudom kinek hogy telet a tegnap este nekem kurvajól
teatárban inditottunk diszkrét teázással(én elõtte benyomtam egy üveg pezsgõt utkozöben)aztán átültünk Dantéba,onnan eljöttünk a replaybe,aott nyoimtunk két long islandet(2cl Bacardi Carta Blanca 2cl Stolicnaya vodka 2cl Camino Real Tequila 2cl Bombay Saphire gin
2cl De Kuyper Triple Sec néhány gerezd lime/citrom
cola ),meg egy üveg Johnny Walkert akkor már kezdett jó hanulat lenni,aztán itthon szekszpartiba torkollot...
szal jóóó volt most próbálom mgam öszeszedni...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 25. - 11:48
A szingliknek bejött s kurvára fáj a fejük. Majd mesélek, ha jobban leszek. És itthon lett az autó, mert fogtam magam és 3/4 11-kor arra ébredek, hogy vááá, meg fognak kúrni... Erre itt van a másik ház elött. Na mindegy...
Írta 2006. február 25. - 02:39
Szinglik! Milyen volt a Nedi féle rész?
Aktuális civil
Írta 2006. február 25. - 00:05
Szerintem úgy jön ki a pedál, hogy:
Bal oldalon: kulcsot tekered hátra (ha a pedált tekered, akkor elõre tekered), jobb oldalon ugyanígy. Mert ugye elõre tekerve kell megfeszülnie. Assszem.
énis ezt mondtam..
szóval most akkor jól mondtam vagy nem jól?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 24. - 21:17
Írta 2006. február 24. - 20:50
én elég puhány leszek, de csajom nagyon kemény
Írta 2006. február 24. - 20:26