de szar, asszem átaludtam a napot. ez a legnagyobb idõpocsékolás, ráadásul 1re álmosabb leszek. és utálom a másnapot.
reggel 4kor gyaloglunk a buszmegálló irányába 3an: csajom haverom meg én erre jön 1 taxi, ordíbál belõle 2 arab csávó vmit, de mi dumálunk tovább erre az 1ik kipattan belõle , hogy mi mér szólunk be neki amikor õ a csajomhoz beszélt és elkezdett pattogni, hogy akkor most verekedjünk meg mitomén. ja és 1 fejjel kisebb volt mint én. végül is verekedésrõl lebeszéltük, kezet csókolt
csajomnak és elment. hát nem nagyon tudom hovatenni, de ilyen ideges arabot még nem láttam.
na jó busózást
vele sikerült egyik nyári estén öszetûzésbe keveredni,hasonló módon.
Gyuszkóval ülönk a lófarkánál,erre jön a kisarab meg egy haverja és valamit beszól,Gyusz erre fölszívja magát,az meg pattog tovább hogy szétvermi meg hogy nem csak a mienk az ország.Hát eléggé vörös lett a feje,a lig tudtam rávenni hogy ne keresse a vascsövet a táskájában,mert a rendõrök gy is eléggé figyelnek minket...
szal ez valmi nagyon verekedõs srác lehet..
képek nincsenek!?
kiváncsi vagyok most mien lett
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!