Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Bolgod szülinapot Máhton.
Remélem nem te kapod a 8-as rajtszámot és olvashatunk egy wap-ról blogolt postot:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Kölycsinek sok sört, meg sarat ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
de nagyon szivesen

még választhatsz is,mert a vivi kamerával nagyon megnevetettél :D
http://shop.foxracin...e=29003001F.jpg
ez vagy ez
http://www.jensonusa...hin Guards.aspx

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tényleg, nem tud valaki kölcsönadni egy térdvédõt?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Oszt aztán mi?

Voltam a Csillagban, segítettem teríteni, meg szóltam hogy hagymás rostélyos, meg 8 óra. Jó lesz.

Vettem 2700-ért belsõ USB kártyaolvasót, aztán most áthegesztem külsõvé :D
Egy külsõ olyan 4e-be került volna minimum, ami tudja az xD kártyát is. Szóval jó vétel volt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kiderült mi az a vivi kamera. :D

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Sose engedjetek be olyan barátot, akirõl sejtitek, hogy csomó piát hoz és jól bebasztok, mert hpoz egy csomo piát és jól bebasztok. :)

hehehehehe.
Melyik volt az az elvetemült?

Wulfinak utólag is boldog öregedést. (nekem igazolásom van, hogy ménem köszöntöttem :P)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sose engedjetek be olyan barátot, akirõl sejtitek, hogy csomó piát hoz és jól bebasztok, mert hpoz egy csomo piát és jól bebasztok. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
YIPPP!!! Holnap nem kell boroznom!!! Megyek Szexárdra! Híííííííííííííííííí... Senki nem kap elõnyt!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://cyborg.namede...VIVI KAMERA.png

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
mi az a vivi kamera?

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
yyo

én meg voltam ma már megint a földhivatalba, és ezennel sikerült. odamentem fél8ra, 2en voltak elõttem, a 103as számot dobta a gép, erre 700tól kezdék behívni a jónépet, aztán 500tól és 300 végül 100tól. szal ott voltam több mint 1 órát így is. és egy rohadt tulajdoni lap másolatért 2 rugót kértek...na mind1 legalább megvan. aztán hétfõn okmányiroda, az is szép mûsor lesz.

fasza jövõ hét szerda kõszeg :) majd csapatunk egy jót a helyi rájderekkel, alig várom :rocketman

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A szófosó betyár mindeneteket! Tartalom meg nulla... :D

Nem csináltam prezentációt, majdnem buktam 2 kreditet, aztán hazarohantam és Ulmer megvette a bowdenes tárcsaféket, lassan jön õ is velünk, meg most kaja, aztán kis rendrakás, aztán night!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, szereztem laptopot a hétvégére, szóval nem lesz memóriagondom. Bár, ha lesz vivikamera, akkor az se lényeges, de mindegy. Kell és kész :D

Na ma volt már több, mint 2 órányi megbeszélésem, szóval kezd elegem lenni. Haza kõ menni, itt a víkend
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Rádkûdöm a Dunát gyerök! (na asszem most már kérhetek tõled bármit hogy lehozzd/felvigyél)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
unatkozol, oszt beszólsz a jónépnek? He? Lemondalak téged is!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...na azért!!! (ez mindenkinek szólt)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

kapsz.

Nem azé' mondtam, csak most az ilyet jó leírni, hogy azt higgyétek ez mekkora erõfeszítés ez nekem :D egyébként fogytam, még jót is tesz a mozgás.. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kapsz.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
olyan hülye helyet talált ki a csávó találkozás céljából, hogy asse tudom hogyan megyek oda, ráadásul este 8kor!!! na mindegy. Jutalékot fogok kérni.