Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. április 08. - 23:57
Írta 2006. április 08. - 23:42
Dzsojsztikot. Na de milyet? Nekem Logitech Wingman Extreme Digital 3D van, és az az egyik legjobb nem erõvisszahatásos joy.sõt vettem egy dzsojsztikot/ket vajh meik a helyes?!?! aztán azt még muszály kipróbálni
nincs valakinek egy rally játékja kölcsibe!?átírom és visza is adom!!
nagyon jó lenne ha esetléeg holnap hozámkerülhetne..
Colin 4 jó lesz? Én azt szoktam gyûrni, és szeretem. Vagy elõkaparhatom a Microsoft Rally Challange-et is, az is bejött annak idején. Abban volt rallycross, meg jégrally, meg hillclimb verseny is.
Na?
Ja, és találtam a Alexandra-ban kurvajó könyvet. Persze megint a Winkler alkotott: Nagyvárosi Természetbúvár
Mi az elsõ benne? A Bodobács
Aztán jön a bolha, cinke, csótány, dankasirály, darázs, denevér, egér, éticsiga, stb...
Ajándékba lesz, de ezt is szívesen megtartanám. Kurvajó...
Írta 2006. április 08. - 23:19
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. április 08. - 22:53
szarabbra számítottam!!egyetlen baja volt hogy ANGOLUL BESZÉLTEK!!!! a gésák és minden más japo is...
akor holanp nagy parti lesz!!!
töltöre tettem már a vivi kamerát meg a fényképezõt is
sõt vettem egy dzsojsztikot/ket vajh meik a helyes?!?! aztán azt még muszály kipróbálni
nincs valakinek egy rally játékja kölcsibe!?átírom és visza is adom!!
nagyon jó lenne ha esetléeg holnap hozámkerülhetne..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. április 08. - 22:17
még nemtom, beszélek szomszéddal, mer õ is jönne és hozná az öccsét is, szal vmi lájtosat kéne menni. mondjuk egy tornyot. holnap délelõtt kiderül.
de most bassza a csõrömet, hogy bepróbáljam szexárdot, igaz ma nem voltam, de legalább a bringázás és a pálya kedvéért elsõ versenynek meg jó lenne.
ja akkor jólvan...
Én délután érnék rá, de lehet hogy mosott szar leszek (az szokott lenni) szal..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. április 08. - 22:12
Hogy hívták a desszertet? Promialitoma? Áááá, nemtom, elfelejtettem...
Megvan! Profiterol
Holnap jó lesz, megyünk sokan. Nagy szurkolótábor lesz JEAH!
Írta 2006. április 08. - 21:00
Írta 2006. április 08. - 20:57
Mikor mennél?
még nemtom, beszélek szomszéddal, mer õ is jönne és hozná az öccsét is, szal vmi lájtosat kéne menni. mondjuk egy tornyot. holnap délelõtt kiderül.
de most bassza a csõrömet, hogy bepróbáljam szexárdot, igaz ma nem voltam, de legalább a bringázás és a pálya kedvéért elsõ versenynek meg jó lenne.
Írta 2006. április 08. - 16:50
holnap van valaki, aki nem megy szekszárdra? mer én bringáznék egyet
Mikor mennél?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. április 08. - 15:43
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. április 08. - 12:57
De miért nem vagy még mindig Szexárdon?
Írta 2006. április 08. - 12:52
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. április 08. - 11:39
Most úgy is benne vagyok az ünneplésben... Tarthatnánk egy smarnis-party-t úgy, hogy mindenki hozza a gyerekkori fényképeit. Olyan még úgysem volt. Aztán lenne röhögés. Na?!
Írta 2006. április 08. - 11:01
de nagyon szivesen
még választhatsz is,mert a vivi kamerával nagyon megnevetettél
http://shop.foxracin...e=29003001F.jpg
ez vagy ez
http://www.jensonusa...hin Guards.aspx
szerintem az elsõt válaszd, mert nekem is olyan van mint a második és mindig lecsúszik
Kokknak boldog börszdéjt
én meg megyek ma vizsgázni egyet
holnap van valaki, aki nem megy szekszárdra? mer én bringáznék egyet
Írta 2006. április 08. - 10:54
Ákos,jösz vagy mi legyen?!
Írta 2006. április 08. - 10:33
Boldog legális alkoholfogyasztást Amerikában az illetékes fiatalembernek!
Aktuális civil
Írta 2006. április 08. - 10:20
Mennyire kibaszott régen voltam én annyi... Eh, basszátok meg fiatalok!
Írta 2006. április 08. - 10:19
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. április 08. - 10:14
aztán akor nyerni vagy valami...bár azért Zap megy...
no mikor hol tali?írd meg!!
Írta 2006. április 08. - 09:52
Zsolo az elöbb keserített el, de sebaj, majd gyilkolok értelmetlenül...