Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szia! Te kivagy?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hello

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ezek lesznek ma:

Café színpad
20:00-20:45 You Jane
21:15-22:30 Emil Rulez!
23:15-00:30 Mitsoura
01:00-05:00 Doc Scott (UK,31records), Cop

Egyetemi Színpad
19:00-19:45 Leave it behind
20:45-21:30 Timur Lenk
22:30-23:30 Honey Bee
00:15-01:30 Bakelit

Én az Emil Rulez!-ra mennék esetleg, de nemtom. Szombat az meg 1000%
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tegnap este megint beleestem a meki-haspuffasztó csapdába... Bö!

Aztán miért van az, hogy kinézek az ablakon és mindennek vizesnek kell lennie?!?!?!

Én ma nem tudom, hogy ráérek-e napközben... Este meg kérdéses. LEsz ma valami jó? Kispálra gyúrok nagyon! Oda kell jönnie Máriónak is, mert pogozunk az eslõ sorban!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jóreggelt!
Tegnap ugyebár voltam PENázni. Volt majdnem verekedés, meg beszólt hajnali 2kor a biztonsági õr, hogy nem szabad fényképezni. Ezen kívül minden egész jó volt.
Hazértünk kb. fél4re, és fél8kor keltünk. Bevittem csajomat az egyetemre, aztán most itthon gondolkozok, mi legyen. Visszafeküdjek? Igyak kávét? Menjek be bringával?
Heh, nem egyszerû a dolog.

Tiburont jól megijesztettem a mekivécében. Na jó, annyira nem, mint amennyire lehetett volna :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hella Embörök!

Sajnos a ma reggel sem jó a Szellemvárosra!
Ebben az idõpontban általában kóválygok még, és erõsen nyúlkálok valami táplálék után!

Most elintézem az elintéznivalóimat, és koradélután-délután kellene tekerni egyet!

Szal este PENnázás lesz? Hát nem tudom, egyetemista koromban sem gerjedtem rája annyira!

Na szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
HALIHÓ--mindenki csak rinyál!!!

Ma ki PENázik?? Gyûljünk 1-be!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vááá... Egy ilyen reggeli szellemváros aztán felébresztene... :D De se autó, se kisgép. Ellenben, ha föltudok kelni, akkor kitekerek. De erre kicsi az esély, mert autóra is nagyon vágyom, meg kisgépre is... Mármint hogy ezek jól jönnének hozzá. Ejjj...

És akkor esetleg holnap mikor Dalma végez...?! Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
üdv

baze még mindig tök el vannak dugulva a füleim...pedig már inhaláltam is

pavlikkal szembe pár csávó kibaszta az útra a betonvirágágyást a rendõrautó elé :D

szomszédom faterja csinál nekünk fából ugratót meg leérkrezõt :) már meg is van tervezve, hamarosan kész lesz és nyomhatjuk a kertbe :D ja meg van már egy fél north shore-unk is csak még nem tudjuk hol rakjuk össze, mert azt a telket amire terveztük, azt kiadták...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Valaki reggel 8-tól 10-ig?! :D

8:00 - 9:00 Szellemváros

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csikó ma nagyon odatette magát ezzel a pen-bigyóval... ;) Bánhatja, aki nem látta. :D

Nekem necces ez a holnap, de jó lenne, ha összejönne... Meglátjuk. 10-tõl van dolgom, aztán 1-tõl 4-ig suliban kell lennem. A kettõ közt minimál idõm van, az nem játszik... Ejjj... Valaki reggel 8-tól 10-ig?! :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szal holnap lesz valami megmozdulás? Kellene montiuzni egy durvát. Délelõtt van pár elintéznivalóm, de mehetnénk valamilyen edzéses verzijót!

Este egy város, vagy mindenki megy a PENnába?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Má mi a fenének alusztok?
Igyatok sok kávét, meg feküdjetek le idõben. És akkor nem kell itt napközbe ilyenre pazarolni az értékes napsütéses órákat.
Haza kéne menni. Meg enni. Aztán visszajönni a városba és inni. Meg ordítozni szép dalokat.
Például ennek a nagyon szép romantikus refrénjét lehet jól ordítani...
"Szegény Jávor Pál, biztos sokat smároltál ronda nõt. Csak odarakták eléd, fogtad a fejét, és megvolt."
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Aludjál, de az egy kicsit necces, ha 6-ra már haza kel érned! Én most kimászok a városba, mikor kialudtad magad szólj rám, aztán mehetünk!

The life is short, ride more!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Cíikó há 4óra vna mindjárt!!!
késõbb!
muszáj kicsit aludnom mert össz 2órát sikerült,elalszom útközben!!
sokáig világosvan!!6ig érjek haza

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Mário: Akkor 4-kor egy tekerés?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no írtam próbaérettségit töröböl,késtem fél órát de nem volt gáz.
bazz eléggé primkó kérdések vannak...

Pl:
A Magyarországi holocaust során 40000 zsidót deportáltak.
Kérdés: Hány zsidót deportáltak összesen:

szal eléggé jó lett :D

Tekerés nekem jó,de 7töl színház!!

Tegnap a mikroózott sajtburinak meglett az átka,végig fostam-hánytam az egész éjcakát,szal kissé mosottszar vagyok!!

Csikánó,elggé jó dolgod vn kint!!CSAk vigyázz a brazil táncosokkal ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Buli, bebaszás? Az is jöhet, de most rögtön?! Neeem, azt talán egy jó bringázás után! Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hééé! Mi itt a bulizásról, bebaszásról, zenérõl meg a csajokról beszélgetünk. Erre idejössz és tök offtopik dolgot kérdezel! Méghogy bringázás... Höhöhöhö...
Majd pénteken megyünk egy kört a városban.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Én mennék ma egy lájtos tekerést. Valaki jönne egyet?