Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hogy az a jó... Buktam Magyarhertelendet. Melóznom kell. F***om kivan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miért kellett összetörnöm a kocsit?!?!?!?!?! Ezt annyira elcsesztem, amennyire csak ellehet cseszni valamit... Elegem van.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most mér'... mostanság javulok! Egyre kevesebb dolgot mondok le. Mondjuk egyre kevesebb helyre is hívnak :D lehet, hogy még mindig azt hiszik, hogy mindent lemondok :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszem Magoo kolléga az illetékes... ;) Az õ gépe ilyen és pont volt is ott...

Wuff, majd csak kiherél egyszer valaki a lemondásaidért, vállald csak el!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

illusiON

illusiON

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
hy,
van itt olyan, akinek kék-sárga polarX-e, és fekete pike-ja van, és nemrég Kõszegen járt? mert akkor azzal találkoztunk :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Nem jelentkezel szervezõnek-.-még kõ 20 gyerök!!!Feltöltött kép

Dehogy, úgyis lemondanám :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Shosh:
http://www.junkheap....n/mcdonalds.pdf

:D:D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Kokk, vazzze megin' mi bajod? Az, hogy nem jössztök CM-re? Hát elhiszem, hogy az probléma, pedig biztos tuti jó lesz... :)

Nem jelentkezel szervezõnek-.-még kõ 20 gyerök!!!Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én jönnék mindkét nap is akár... Ha lehet...

Komolyodás nem vészes, csak most hirtelen szakadt a nyakamba. :) És ez ijesztõ...

Lopott cuccról meg feltétlenül képet!!! És remélem épp csapatban leszünk, hogy jól agyonverhessük...

Na, vissza visual basic szótárt írni. Fuck...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Krisztiján: merevvilla van benne?
tök ismerõs a neved. nem Kodályos voltál? és régen nem raszta hajad volt? mert akkor még kedden láttalak hajtani a géppel a Citrom utcában. azóta nem láttam a gépet :(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szarnapom van

node lessz földnapja,meg kritikal mass,meg lesz remeteréten valami durva eeleekrto,dob és basszus,trip hopp parti,aszem ingyé!!

Kispálon ott a helyünk az elsõ sorokban!!! ;)

Majd még egyezkedünk hogy hogy lessz
semi sem biztos még erre a pár napra..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Hobbiban simán ... de az jövõ héten lesz.

Én is jövõ hétrõl beszélek, most felvonulok, aztán pénteken irány haza, szombaton meg kinézek én is a pályára

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

pl ezzel határozottabban jobbat tudnék játszani:
http://www.jensonusa...Van Rc2 06.aspx

Áááá, bazzeg ez tele van cheat-tel... Én is ilyenen töröm a fejem, de most nincs rá 200am :(

De ez meg olcsóbb, csak kevesebb állítási lehetõség van rajta:
FOX 36 160 VAN R '06
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://www.cbc.ca/kids/games/bmx/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Nagy gázban vagyok, ugyanis tegnap délután ellopták a bringámat.

És valami plusz információ a lopásról? Hol, mikor, kb. hogyan? Ja, és ha jót akarsz, akkor fényképpel vázszámmal menj be a boltokba, van hogy beviszik az ilyen bringákat (akik megvették a tolvajtól).
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Indulhatok a versenyen? :D

Hobbiban simán ... de az jövõ héten lesz.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ááá, az egész élet játék.
pl ezzel határozottabban jobbat tudnék játszani:
http://www.jensonusa...Van Rc2 06.aspx

Shosh: Hamburgerezés fasza!

Krisztiján: kép nincs róla? honnan lopták el?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
na, mostan ÉN IS fogok menni!!! YEEEEE..

Indulhatok a versenyen? :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo: rendben, jó a hétvége is... Thx! Meg hétvégén menjünk Hertlendre!!! Sokan!!! :D

Mi tervezzük mind2 napra...

krisztiján

krisztiján

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Helló mindenkinek!

Nagy gázban vagyok, ugyanis tegnap délután ellopták a bringámat. Egy KELLY'S Quartzról van szó. Aranydominanciaája mellett fekete és fehér, valamint ezüst színû. Vadonatúj zselés Author nyereg volt, és a markolatokat is nemrég cseréltem. Ami ezek mellett még feltûnõ lehet, hogy nem a gyárilag rászerelt lock-out-os RST teló van rajta -azt gyógyítják éppen-, hanem egy a szervizben átmenetileg rátelepített roppantronda alapvilla.
A gép alvázszáma: 04316074
Ha bármilyen módon összefutnátok a bringával, kérlek elõször szóljatok a Rendõrségnek -hivatkozzatok arra, hogy bejelentett lopásról van szó!-, és kérlek Titeket, engem is értesítsetek a 06-20-2345-74-8-as telefonszámon!
Segítõkészségeteket elõre is hálásan köszönöm!

tisztelettel: Dányi-Nagy Krisztián

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jól eláztam ma, sajnos kívülrõl jobban mint belülrõl, malomvölgyi tónál voltunk, és még 1 olyan kicsi rugós lovacska is ledobott bameg