Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Heh, jó kis verseny volt. Gratula Shoshi!
Azért durva volt, hogy szinte csak DH gépek voltak a hobbi rajtjánál...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
him be jót mentümk ma szomszéddal. túristák burjánzottak rendesen meg egy fát is fogtam, de nem volt komoly. defektem is volt egy elsõ lassú felütés, de pont hazaértem vele. találkoztunk Ákossal Kissóssal meg Tibivel téren, épp startoltak Orfûre.

csá

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hello Fákkenek!

Én asszem 2-3 körül megyek ki autóval, akár egy embert el is tudok vinni! Bár Öcsém nem tudom hogyan jön, még alszik!

Nagyon nagyon jó volt Petinél ez a partikérdés! Istenien éreztem magam!

Utána meg persze hova kellett menni? Abba szájba**szott CRN-be. Parasztvakító nõnek öltözött transzvesztikuláris páviánok szaladgáltak bundesliga séróban felalá, de faszán hátba lehetett köpni õket rumkólával... Monnyuk a régi társaság jó volt, csak már senki sem 22 éves. De ugyanúgy varázsolnak a nõknek, mint régen.
Most valahogy össze kellene szednem magam, de lehet, hogy csak a lefelékre lesz belõle valammi. Megyek alszom még egyet.
Olyan jól megvoltam eddig piálás nélkül, fasznak jöttek most újra csõstül piálós programok! Na mindegy! Majd lehányok egy CC-st!

Márió:
Majd pótoljuk még a kimaradt programot!

Na megyek összeszedem magam, bepakolom a testrészeimet egy nájlonzacskóba, jól megszoríttom a száját, hogy kemény legyek benne...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ki mikor hogyan megy Orfûre?

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Megyünk át Orfûre. Ha valaki csatlakozna...

Nincs valakinek elfekvõ 550 / 600*2,8 rugója 216mmes Fox DHX 5.0höz? Csak próba erejéig akár...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

maguuu miaz hogy hnap semoli? én márjóhogy! ejjj.....................................

most akkor télleg jössz vagy csak be vagy nyomva? :) csak mer potyára nem akarok lemenni ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
na mi van kisfüytik? olyat olyat tekertem déluitán mrg mosdt is hogy csuhajja

maguuu miaz hogy hnap semoli? én márjóhogy! ejjj.....................................

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
voltunk színházba. macskafogókat néztük. nagyon király volt, érdemes megnézni.

basszus az új nyeregcsövemet egyszerûen nem tudom jól belõni. nem lehet elég meredekre állítani a szögét. nekem túl elõredõl.

akkor holnap senki? :(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no hi csikánók

jó volt a ballagás ezer rokon,ex csajom és jelenlegi is:D

este nagyon bánom hogy nem tudtam jönni Actionre,pedig rajta voltam nagyon,csak volt mégtöbb rokon és közös vacsi,nem akartam megbántani õket hogy ellépek,nem láttam õket vagy 5éve...

Bazz hétfõn érettségizem....
addigra valahogy föl kéne készülnöm...

Tomy,nincs neked meg a Turisták Bárhol?
nem lehetne az valahogy letölthetõvé tenni :D :D

no éccakát,megyek a köynvek közé

kár hogy nem jöttél be,jó szar volt...

Babitch legalább rövid volt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Mi is voltunk búzatéren csak kb. olyan fél 3kor ott nyomta a backflipet meg a nac-nac-et.Azt mondta lehet, hogy kijön szellembe csak utána telefonon mondta, hogy valami vacsora meghívása van.
Pedig megnéztem volna, hogy szellemben milyen trükköket nyom...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
holnap 10 lófarka?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Most volt az uccsó.
Ugrott suicide nohandert, nac-nacot, meg backflipet. Nézõ volt vagy 10. Jól nyomja a srác. Lesznek holnap Orfûn is....

Jó volt ez a patakmeder vazz. Megyek, be is pusztulok egy kád forróvizbe egy bringásújsággal... Stopin? Not til Im in the fuckin coffin!!

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A patakmeder még mindig vizes :D
Kész vagyok.
Ja amúgy a Búza téren van valami családi bringás buli, ahol Gizmo bemutatókat tart. Ha minden igaz az utolsót fél6kor.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
avidba állítólag a gyári a legjobb..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vegyél hayes-t! ;)

Na, Kiso elballagott, uncsi volt, aztán ezer rokonnal kaja, de csak bepálinkáztak és akkor jól elléptem... Nem mellesleg iszonyat sokat kajáltam, úgyhogy élehet, hogy picit lefekszem. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
avidba érdemes más fékbetéttel kísérletezni vagy a gyári a legjobb? a hátsóm iszonyat elkopott és kéne vennem vmit.

én is mennék egy nagyot, de csak holnap érek rá. ma 3ig dolgozok aztán 7kor színház. szal holnap??

bazz bennt hagytam a jogsimat az ingembe anyám meg kimosta. jól néz ki a tokja. mondjuk kuka. még jó hogy a lényeg a kártya.

láttam Máriót Babits ballagáson.

reggelt

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márinyó! Hogy sikerült a ballagás? Éppen arra jártam tegnap, de nem láttalak sehol sem, ahhoz meg nem volt kedvem, hogy bemennyek, és vigighallgasam a mûsort a Himnusztól a Szózatig!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hát ez bszjb, akkora de akkora volt! Befostam.
Lórival és Feleségével, Qkyval és Kokkal fejtettük a világot!
Persze kiszállt a hatóság is, vagy négy autóval, és szerencsétlen skinhead-eket basztattak nagyon nagy arccal!

Légszeszgyár után csak minden romlott, de szerencsére erõs voltam és már nem mentem KisBékkel Cyranoba!

Zitának kössz a fuvart!

Ma elvileg pihenõ, meg idõ sem lesz nagyon tekercselni!

Mindenkinek lófasz, "Endrének" meg köszönjük az okosságot:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Sex Action koncert HALÁL BIKA volt!!!!!!! NAgy királyok a srácok, ott leszek minden koncertükön.... ;) Meg asszem Shoshi is. :D NAgyon örülök, hogy nem hagytam ki! Thx ninja!

De most hajnalban vazze, hugom dörömböl, hogy sietni kell ballagásra és vigyem Kertibe. Azt sem tudtam hol vagyok... Vááá...

És kapjátok be, mert 11-kor kezdõdik a ballagás és nem léphtek le 40 perc után...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL: mi lett végül a láncterelõvel?
és mit módosítottál a Tubus hozzászólásán? heee? Heee? HEEE? H E E E?

láncterelõ ~meglepõdés nélkül "visszalett véve" .. ?!
kicsit fura..
új áron eladni egy használt, sérült cumót...
mondjuk megszívtam mert nincs egyik boltba se, se a forgalmazónál..

Tiburon hozzászólásán megjelenésbeli hiányosságokat javítottam, hogy pontosan fogalmazzak :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda