Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, majd akkora nyomást fejtek ki, hogy magától meggyullad az olaj. És ezt mozgási energiává fogom fejleszteni. Ja, hogy ezt nem én csinálom? De legalább élvezem.
Áh, álmos vagyok még ilyenkor is...

Én meg az új Prison Break-et néztem meg. És hát jó. Mondjuk nagyon nem tudnám elképzelni magyar szinkronnal...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vááá... tegnap megnéztem 6 részt a SzexésNewYorkból... még mindig jobb, mint cukorkát szopogatni és zászlót égetni.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning!

Ma mi fog lángolni? Remélem csak kóbász...

Ma kellene menni, de csakis kizárólag délelõtt. Viszont vannak ijesztõ felhõk. Biztosan délutánra jön meg napocska!

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Persze, mert politizálsz! :D

Jelentem, a hülyék nem csak a szecskára öszpontosítottak...

most nagyon gyorsan alvás!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Olvassatok inkább ilyen értelmes kutatási eredményeket
El kéne menni megint bebaszni a kollégákkal :D

lassan jön megint az állandó NS idõjárás
menjünk megint fotózni!!!csak legyen jóóó köd

ja nem mûködik nálam a gyors válasz gomb..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Olvassatok inkább ilyen értelmes kutatási eredményeket
El kéne menni megint bebaszni a kollégákkal :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Na megkaptam keresztapám képeit ( 572darab egész pontosan ), mert a nagy része sorozat. elég jók lettek és van köztük jó pályaszalagos kép versenyzõvel is, úgyhogy lesz mit küldeni az illetékes kollegának :)

Bazmeg ez egy egész CD tele képekkel :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ma is van buli a téren

volt pár jó gondolat

Remélem mûködni fog!Nem olyan eccerû ám megkérdezni a forgalmat,de átlag netezésböl erre a hónapra is öszejött 2,6GB tulfogyasztás....
Szal most a fele olyan lassú netért anyit fizetek megint mint a gyorsért....
hihetetlen,holnap megint mehetek be

Tekerés holnap délelõtt?Egy gyors torony tettye?

Faszán lecsúsztam a beone :) vázrol,bár nem volt szép de fincsi lett volna és így a shivert is mondhatom le...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Két rózsaszín lóharapás zoknit hegeszt a liftaknában. Az egyik: - Szerinted lehet térdig érõ forgószélben lekvárt kaszálni? - Nem tudom, de még jó, hogy autóval jöttünk.

kurva nagy :D :D

Na megkaptam keresztapám képeit ( 572darab egész pontosan ), mert a nagy része sorozat. elég jók lettek és van köztük jó pályaszalagos kép versenyzõvel is, úgyhogy lesz mit küldeni az illetékes kollegának :)

Tomy már ma elküldtem volna Kuszival, ha apámnak nem most jut eszébe, hogy reggel óta nála van. szal holnap.

jónapotamúgymeg

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Apumnál kajáltam egy másfél órát és addig a Szecska tetején hagytam a kocsimat. Nem mondom, hogy nem láttam magam elött borzalmas képeket... De szerencsére higgadtság és türelem volt. :P

Na, megnézem mit csinálnak azok a népek, akik nem a téren örjöngenek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
... :)

amúgy pécsen lesz CM?

Magoo: öö hát izé...
köszi, de asszem az töltõ kimarad nekem.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
t-online ügyfélközpontjában meg tudod nézni.
én a héten utánakérdezek ennek a Pécs mikronak. tudod kit szivasson a t-vedés a csomagjaival.új ADSLelesként még jól megéri, de ha már beestél a szederbokorba...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
szerintem ha forgalom után fizetsz, akkor a szolgáltatónál meg tudod nézni.
De talán ez is jó lehet...
Mondjuk nekem nem akar mûködni... De leszarom...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huh mi van itt :D

nem tudtok olyan progi amivel lehet mérni az aktuális net forgalmat és havonta lehet resetelni?

Hiába váltotttam ocsobb csomagra,a tulhasználat miatt megint ugyan anyit fizetek...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De odáig már nem akartam feltolni, meg csak egy bukó volt nálam, a kövekre meg legalább a térvédõ kellett volna, hogy a szûken vett kanyarokban ne hagyjam ott a térkalácsom ;)
Meg különben is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tudod kinek segíccsé! Megoldottam vóna magmtó is! :D

Köbö, mint a www.bash.hu-n, mikor a gyerek megszivatta a másikat, hogy írja be nyugodtan a jelszavát, mert az úgyis csak neki látszik, mindenki másnak kicsillagozza és a hülye beírta... Vááá... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mirõl?
Írd be, hogy *********. (Gyúrcsány rövid ú-val)
És csak ezt fogod látni: *********

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nehogy visszakattanj! Végre nem csak lakásfelújítasz. :D

Butánba kell menni! Ott van ám csak össznépboldogság! Még ha depisen is állítasz be, az átlagot alig rontod. ;)

Zapat: te meg mirõl beszélsz?! Mindig utáltam a kiegészítõs játékokat...

tomi: de az nem dh! :D A fönti kövesen kellett volna csapatnod!!! Áhhh... Te is bekattantál. nemsokára azt hiszed majd, hogy a túrázástól fejlõdsz. Pfff... Ezek szerint ezt mindenki elkapja. Hehehe... (még egy baromság a 4000-ig! Hajrá!)

ez meg Lehelnek való játék!

,,i,,

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na majd megrendelem ezt a játékot és rendben lesz a lelki békém.
Addig is sóhajtozok a hétvégi versenyre gondolva. Jó lett volna elindulni.
Amikor kipróbáltam a S kanyar fölül indulva, és a sík részeken végig kónuszon nyomva, hát az jó volt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Wuff: a bekattanásodat rendes alátámasztottad... ;)

Te is egy ilyen emelkedett energiatartalmú környezetben lennél, nem kerülhetnéd el ezt a sorsot... Na, de moderálom magamat. Remélem kikattanok tõle.

Editke

...én már minden hozzászólásomat moderálni fogom... megyek. Kv.