Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Méris a Lónál akarunk találkozni, amikor a Búza térrõl indul?

http://criticalmass.hu/pecs

Érdekes, hogy a Mecsek áruháznál lesz a vége...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tornyok csavarodnak belém, az éjszaka karmai. sátorvárosok ugranak az ég felé! egy képzelt világot építek újjá. hívó gyertyák özöneibe érek. suttogva lángoló, fénykarddal rohamozó délibábtortákat akarok falni! zokogó délibábrohamok, szeleteljetek fel! nyíljatok meg! nyíljatok meg! óriástörpék! széljáratok keringenek. az átjáró világít, nem keresi senki! csillogó folyamok fröcskölnek. a fényáram széttörött! millió fényszilánká, millió szemhéjjá, millió szemhéjat szült eleven testünkre. a félelem eltakarja a diszharmónia bûvöletében élõ rázkódó jövõt! arcok villanásai, szállok veletek! elnyelt világ hatalma szólít. forduljatok a Nap házaiba! a pillanat megpengézve zuhan az idõtlenség meredélyeire.

jaja épp nem tudtam pontosan menni,eddig mindig az volt hogy várni várni,most mondom tul járok az eszükön...

vicces hogy a pirosnal a laámpa azt írja ki hogy varjon! :D

Holnap én 4ig vagyok röpin után megyek,aki akar azzal lehet elõtte találkázni aztán utána menni közösen.
Este lessz peet meg valami black ... nevû zenekar.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na Zapfamily azért viszonylag éber volt :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, és Márió elkúrta, és nem ért oda 7re. Ez van. Ha 7, akkor 7, nem pedig fél9.
Ellenben Béres Dani megint ott volt.
Meg még 10000en. Voltak csajok is. De Atusnak, meg Kokkknak Szegedre kellett mennie, ahol nincsenek is nõk.
Persze majd hazajönnek, és azt hazudják, hogy húúúúújjjjjjújjjj, de jó csajok voltak,de egy se lesz a csomagtartóban. Pedig, ahol sok jó csaj van, onnan haza lehet hozni egyet-kettõt. Én is hoztam magammal egyet, igaz oda is vittem, de majd hülye leszek otthagyni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Ja mink 7 elõtt próbáltunk felcsöngetni hozzád, hogy üdvözöljünk. Épp bebaszva arra jártunk. De aztán no answer... Áh.

Zap:
És hova mész kulcsosházba? jövõ hét mittomén.

CM:
Én majd odaérek pontra akkorra amikorra.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
CM elötti tali mondjuk a lónál?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én ma is bebaszok. Tekerés elõtt behûtöttem egy bort. Most meg majd szépen elszopogatom...
Tök durva! 19:00-kor már ciki lejönni, kissé sötét volt. De nagyon jó a talaj, holnap remélem ismétlés is lesz!

Szép, békés estét mindenkinek! Aztán csattogjon ám a kisvasút:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én + nem baszok be a hétvégén.
viszont tegnap este ittam egy korsó sört a tv elõtt, aztán közbe jól bealudtam és fél2 kor arra ébredtem, hogy a korsón fekszem :D amúgy már üres volt mikor elaludtam, kár is lett volna a finom sörért.

Kispálra meg csak csajom megy én nem. inkább m1ek holnap biciklisfelvonulni.

vissza kellett tennem a régi F'izik ülésemet, mert az a szalmabálánakcsapódás eléggé megnyavarintotta, kínszenvedés volt ráülni.

na jó koncertezést meg egyéb alkoholfogyasztást

szasztok

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor ma hétvégén mindenki bebaszik?
Mi kulcsosházparéba megyünk.

Kéne a sok szeparált buli után valami Délvidéki rajzás féleségességet összehozni jövvõ héten, úgy-e?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szombaton mi is megyünk Pestre, nagygyûlés lesz!

Most meg tekerek egyet, mert tele van a tököm a festéssel. Mindig felhólyagosodik a fösték!

Jó utat a Töketleneknek:D, jó borozást! Vigyázzatok a borokra, mert nagymagyarországék szeretik!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát menjél Te csak oda, ahol nincsenek hegyek. Bááááá!

Én hétvégén lakodalmazok, hétfõn meg buzipestre megyek valami izémegbeszélésre. Állitólag...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Helo fakjúk! Megyünk Szögedre bort inni! Mosom tököm, pakolom ruhám, azt má megyünk is! Király lesz, állítólag!

Mindenkinek minden jót, legközelebb hétfõn mehetünk ásni a jövõ évi pályát!

Na píííííííííí

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Van egy honlap (persze, hogy most nem találom) amin a legnagyobb kerékpárutak vannak bejelölve a Sziklás-hegységben. Ha jól tévedek 17x kilométeres volt a leghosszabb egybefüggõ...
(Ha meglelem teszem a linkelõbe.)
"In idem flumen bis non descendimus"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hehe

Utah nálam is favorit,de kanada is bejön,Vermont állam szintén...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
"Te melyik hegyet foglalnád el...?":D
Én a Sziklás-hegységet.
"In idem flumen bis non descendimus"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kispálra én is mennék, de nem megyek, mert mindjárt indulok szegedre... Majd jövök. Viszem Atust is, szal nagy buli lesz! :)

Mindenkinek kellemes hétvégét, koncertet, felvonulást, tüntetést, törést, zúzást! Ha tudtok, azért bringázzatok is, mielött elfoglalják és szétverik a Mecseket! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kispálra én meg csajom megyünk. Há jóhogy megyünk!
A hogyan, mikor, merre kérdésekben nem nagyon tudok segíteni. 7kor lesz valahol az egyetem területén...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Jó lenne elõtte valahol

ma tekerés?fél 6ig le kell érnem de fél3kor már mehtünk ha valkinek van kedve...

JA MA KISPÁLRA MEGYÜNK?vagy mi van vele?Tomii informálj!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Holnap találkozunk valahol Kritikál Massza elõtt?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az mialófasz?

olyan hülye hibákat küldenek nekem.
elírnak valamit, és csodálkoznak, hogy jééé, nem mûködik...

Ez a platform pedál érdekes. Lefelé egész jó érzés, de valahogy a tekerés spd után elég furcsa.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök