???Zsolo, akkor 4 körül Villány felé bedobom a gépem, rendben?! Atusét és Sisakét visszük. Lehet, hogy egy táskát is átadnék, de ez még kérdéses. Elõre is kössz! És bár tudom, hogy nagyon nem akartál csütörtökön menni, jó lesz a pénteket ott tölteni! Megyünk túrázni!!!
Aztán mi megpróbálunk 7 körül elindulni, ami úgysem fog összejönni és kanyarodunk egy jó nagyot Sisakért, aztán vagy valahol találkozunk, vagy együtt vacsizunk!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. október 11. - 22:28
Írta 2006. október 11. - 21:35
Zsolo, akkor 4 körül Villány felé bedobom a gépem, rendben?! Atusét és Sisakét visszük. Lehet, hogy egy táskát is átadnék, de ez még kérdéses. Elõre is kössz! És bár tudom, hogy nagyon nem akartál csütörtökön menni, jó lesz a pénteket ott tölteni! Megyünk túrázni!!!
Aztán mi megpróbálunk 7 körül elindulni, ami úgysem fog összejönni és kanyarodunk egy jó nagyot Sisakért, aztán vagy valahol találkozunk, vagy együtt vacsizunk!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 11. - 21:13
fejlõdés fejlõdés!!!
keep rockin'
szólj ha a hl megvan
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. október 11. - 19:48
Viszont mivel túl hamar lejöttünk hegyrõl még elugrottam gyors a skate-parkba ugrálni és annyit fejlõdtem, hogy ennyit már rég nem (pedig nagygéppel voltam). Ma elõször sikerült beugrani a nullkezet, a féllábat és - bár ez nem volt tervezett - a kéznélküli landolást!
Végre végre végre!!!!
The life is short, ride more!
Írta 2006. október 11. - 17:07
Szecska fölött olyan gyomorgörcs kapott el, hogy kivert a hideg veriték. Most meg várok, hogy megint jöjjön és futhassak.
Aktuális civil
Írta 2006. október 11. - 16:56
Schladming képekben. Sajnos nagyon lassan konvertál, pedig második feltöltés. Ha nem változik, majd kitalálok valamit:
http://kep.tar.hu/shoshi/50373703#2
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. október 11. - 16:08
Írta 2006. október 11. - 15:16
Aktuális civil
Írta 2006. október 11. - 12:15
Szüretelni jóóóóóó...!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 11. - 11:42
mikó?
Akár most is, de mindenképp fél 5 elõtt, akkor kéne menni hegyre is!
Írta 2006. október 11. - 11:41
Toxic Club AC/DC est szombaton!
Megfontoladnó,bár sok ingerenciám nincs kimozdulni,de egy torony belefér:D
mikor hol?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. október 11. - 11:09
Kokk: ma egy kisbringázás dél/koradélután?
Írta 2006. október 11. - 10:43
Én még nem tudom mi lesz a szombati kirándulással, mert anyám próbál kavarni. Úgy volt, hogy a 23-i hétvégén szüretelünk, mert az jó lenne mindenkinek, de erre át akarja rakni erre a hétvégére. Áh, inkább nem idegesítem magam.
Írta 2006. október 11. - 10:35
Írta 2006. október 11. - 09:07
Írta 2006. október 11. - 09:02
IHAJJ CSUHHAJ!!!
KÖSZSHOSHÉKAVIDIJÓZÁST! Pirikéért meg elnézést, neki mindig baja van a vörösborokkal.
Línyeg hogy kijött. De igazából erre van az asztal, hogy az olyan dolgokat, amik ártanak más tárgyaknak, azon tároljuk:D.
Kokka:
Rendben, egyeztetünk! És most kinek késõ? Mert nincs nagy kedvem ott ülni órákat, mert Te Schladmingba utazol:D!
Írta 2006. október 11. - 08:43
Írta 2006. október 11. - 08:40
KÖSZSHOSHÉKAVIDIJÓZÁST! Pirikéért meg elnézést, neki mindig baja van a vörösborokkal.
Írta 2006. október 11. - 08:20
Vazz, nem tudtam aludni... Márinnyó, megint milyen nõt alarsz megverni?!
S: menjünk holnap Villányba, de korábban és akkor megmutogatom a dolgokat, aztán lépek is haza... Oks?! Amúgy sztem a 4 már késõ. Vagy nem tudom. Lehet, hogy nem... Megbeszéljük!
Írta 2006. október 11. - 08:18
Nincs mit, noormál:afro:!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére