Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
CSLADMINNGNY-ban, hogy szomorodnának el...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
kokkéknak hol kell már lenniük?

tar.hu jó má? vagy hova lehet képeket felrakni?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Helló-tok!!!

Megjavították a PéCém!

MAUL--Jakabhegy a nekedvaló-ott van kaics bõven

Kokk--ott vagytok már?

Hétvégén szeretnék hosszút és kalandosat menni--kb 50km

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

jó volt ma

számíthatsz ránk!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Maul vagyok Szombathelyrõl.

Manapság a hétköznapjaimat pécsen tengetem az egyetem miatt....
Valamelyik héten le akarom vinni a bicajomat, hogy teszteljem a környéken lévõ viszonyokat!

Valaki nem tudna körbevezetni? Vagy mondjátok meg légyszi, hogy hol vannak jobb helyek! Engem mindenbõl a szép nagy, és extrém dolgok érdekelnek (nagy ugratók, gapek, hatalmas letörések hippek.... no meg persze egy kis dh sem árt)

Elõre is köszi!

Üdv:Maul

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mer' az egyértelmû :) mittomén, mondjuk lehet, hogy a Mettyú lesz a közvetítõ, de még jobb lenne, ha Attila barátom lenne a közvetítõ, mer' akkor fel is tudja hozni Pestre, meg le is tudja szállítani a sört :) jó, mi?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ki lenne az a közvetítõ?

Kokkk mondta, hogy tûz, erre mondtam, hogy víz, levegõ... De mondhattam volna, hogy bor, sör, pálinka, és akkor senki nem kérdez vissza ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
miazhogy víz levegõ?

tomi, hétvégén nem leszek otthon sajna, meg a következõn se, úgy tûnik, de egy közvetítõ útján tudunk esetleg bizniszelni?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Víz, levegõ!
Na hajrá. Nehogy aztán elõfizessetek a Bikemagra!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pakolás... Aztán tûûûûûz!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nagyon szép képek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Jórggelt rég látott pösti ombre!
Shellfish's advicet hallgataom reggelire,remek!Csak mióta faterom elvitte a zenecuccom,kissé gyér a hangzás a kis asztali hangszórókon...

Ma akkor 4körül tudunk menni egyet?
Hétvégével mi van?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó reggelt!

Ha már ismét ilyen közkedvelt témát feszegettek, hadd meséljem el egyik idevágó élményemet: én múltkor hajnali 3kor a Nyugati aluljáróban vettem egy gyrost, hogy legyen erõm még hazamenni, hát másnap gyakran üldögéltem a porceláncsészén, még a tv-t is odafordítottam, hogy lássam, nem nagyon tudtam 10 méternél jobban elhagyni az õrhelyemet.

Na de! zsolo, jó lett az nwd7 oldala.. megyek is megnézni, mert nagyon le vagyok maradva, lassan már egy hete nem ültem bicajon, és azt se tudtam, hogy SP már nem Orange.. szégyen.

Ja, meg van egy ilyen oldal, ide sikerült felrakni pár képet Párizsról

http://www.videoplay...hotos/show/3677

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Na, csak eljött ez a nap is! :D De még van sok dolog. Ja meg reggel fosásom volt. Remélem nem most kezdõdik a vulkánkitörésszindróma, mert akkor nagy sz@rban leszek. szó szerint... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
próbáljuk meg inkább a 4órát!

multkor mit röhögtünk a fosáson,ugylátszik hogy nincs humorérzéke....

piros planktonlények kergetõznek az idõ fogaskerekei körül.meredek érchegy mélyén roppant bányásznépek élnek,kergetik az univerum elixérjét olvasztanak,forrasztanak egy világot megmozgatnak.beindítják a naprendszert,üveggolyókkal játszanak,legyen átlátszó és elhajította,alsóbb létsík gömböt fölpolírozta,legyen ez a mennyország és fölgurította

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát ez a link rohadtszar volt. CKM száksz.

Remélem holnap nem fosok ki mindent a beleimbõl.
Fél5 újra?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
de jó!!akkor holnap átvenném akár egy bringázással egybekötve!!

ezt találtam :)
http://ckm.hu/index.php?nid=487

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Márió: szólok, már tegnap este felírtam a kért cuccot, ráadásul episode 1 kiegészítéssel! Mondtam, hogy meglesz még este!! Feltöltött kép

The life is short, ride more!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jééé
most esik le.

Alfa nem gyûttél szombaton sikondatúrázni..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo, akkor 4 körül Villány felé bedobom a gépem, rendben?! Atusét és Sisakét visszük. Lehet, hogy egy táskát is átadnék, de ez még kérdéses. Elõre is kössz! És bár tudom, hogy nagyon nem akartál csütörtökön menni, jó lesz a pénteket ott tölteni! Megyünk túrázni!!! ;)

Aztán mi megpróbálunk 7 körül elindulni, ami úgysem fog összejönni és kanyarodunk egy jó nagyot Sisakért, aztán vagy valahol találkozunk, vagy együtt vacsizunk!

???