Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Rotiform.
Beindult a mozdony Tomi!:)?

Nesztek naked ass summertime feeling!:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jeszoké, itt van e!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Töltõdik felfelé a szombati poros Pohorje. Még egy fél óra...
Addig együnk lecsót!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Uhhh...

http://www.pinkbike.com/video/320152/

Posted Image

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Újabb levelet kaptunk az Egererdõtõl:

ez is szép kör..

duruluxy .) a házban .)

éééés hivatalosan álláskeresõ lettem .)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Borat-tangában, Groucho Marx-féle álbajusszal és -szemöldökkel, szál pipaccsal a pofámban.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Street gyilok nagyon adja az ívet, lelki gyomrom lávalámpa-buborékként liftezett közben :)

Lefestetem a villát is, faszom, akkor már ne legyen rajta a két buzi logó és passzoljon a "selyemmatt" vázhoz... Szerdán kapom meg, akkor Imre fûz, Impiék bekúrják a kormánycsapit, monót, én meg modellt állok a dönölûséggel, álákasazsófi, muhaha!

Neeee! Bikiniben? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Street gyilok nagyon adja az ívet, lelki gyomrom lávalámpa-buborékként liftezett közben :)

Lefestetem a villát is, faszom, akkor már ne legyen rajta a két buzi logó és passzoljon a "selyemmatt" vázhoz... Szerdán kapom meg, akkor Imre fûz, Impiék bekúrják a kormánycsapit, monót, én meg modellt állok a dönölûséggel, álákasazsófi, muhaha!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ma reggel majdnem elkezdtem feltölteni a új mariboros videót, de kiderült, hogy elbasztam benne valamit, szóval marad estére...

Ma kiderült, hogy az a rettentõen fontos és sürgõs munka mégse annyira sürgõs a megrendelõnek, mert bizonyos dolgokat majd csak augusztus végén fognak beüzemelni...
De nekem azért a saját részemmel el kell készülnöm idõre. Természetesen. De el is készülök, csak dühítõ a dolog...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nagyon durva ez az utcai...
Nekem is magas!

Egy Megára meg csak el kéne jutni valamikor!!!

De ez is hihetetlen:

http://www.youtube.com/watch?v=LEECE2PRTnI&feature=player_embedded

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Kösz Tomi, megcsináltam. már alapból kézire volt állítva, úgyhogy letiltottam!

volt már tudom, de nem bírom megunni, és feldolgozni se minden részét :-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nemnem, erre tényleg írták, hogy baszakszik ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
vmi köcsögware lesz

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

van egy ilyen kicseszett program, hogy WPFFontCache, ami gõzöm sincs hogy mi, de a feladatkezelõ szerint 90-100%-os CPU felhasználást csinál csak ez a program. Aztán mondok neki egy folyamat leállítását, majd a startmenübõl rákeresve kitörlöm, és persze a lomtárból is. Ezek után jól is mûködik a gép. De bazmeg ezt minden indításnál meg kell csinálnom, mert ez a köcsög visszajön a gépre. És erre én nem tudok gombot varrni. micsináljak?!

Igyál egy sört ;)
Futtás: services.msc
A lista alján van ilyen, hogy Windows Presentation Foundation Font Cache 4.0.0.0 (meg van elvileg 3.0.0.0-ás is), azon jobb gomb, Tulajdonságok, Indítás típusa: Kézi
Ha így se jó, akkor Indítás típusa: Letiltva
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
van egy ilyen kicseszett program, hogy WPFFontCache, ami gõzöm sincs hogy mi, de a feladatkezelõ szerint 90-100%-os CPU felhasználást csinál csak ez a program. Aztán mondok neki egy folyamat leállítását, majd a startmenübõl rákeresve kitörlöm, és persze a lomtárból is. Ezek után jól is mûködik a gép. De bazmeg ezt minden indításnál meg kell csinálnom, mert ez a köcsög visszajön a gépre. És erre én nem tudok gombot varrni. micsináljak?!

Posted Image

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

na, ha már villaszerelõsarok: páciens: marzo z1 rc2 eta. tünetek: nem mozogja ki az útját, kb 4centi marad ki a buliból, ugyanakkor mintha nem lenne elég olaj a csillapításban. viszont: egy túltöltést követõen biztosan elég mennyiséget csorgattunk el, így vajpuhán mozgott, mígnem eltöltött néhány estét fejjel lefelé állítva. szóljon egy illetékes, hogy mikor tegyem a kezem a készülékre. aztán lehet küldeni az energiát.

Látnom kéne, mert nincs meg fejbõl a bele. Egyszerûek ezek a marzók és ritkán van velük baj, de ha mégis, akkor elég egzotikus tüneteket tudnak produkálni:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kokkkmárton hozz nekem csomagot :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ezt durva lehetett: [url=http://www.mtb-news.de/news/2013/07/16/megavalanche-2013-so-sollte-man-nicht-starten/] Megavalanche Megacrash 2013 - so sollte man nicht starten! - MTB-News.de[/url]
Kívülrõl így nézett ki:
[video=youtube;pBAVFQVbJHk]https://www.youtube.com/watch?v=pBAVFQVbJHk
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
vas az impibe szétszedésre, aztán FESTÉS PROJEKT ON, fakjeszfakjesz

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jövõ heti túrák vidámak lennének így:
Posted Image

Ha majd lesz féláron, akkor lehet veszek ilyet jövõre: http://www.pinkbike....iewed-2013.html
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök