Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ebéd után megyek valami jópofát... Szóljatok, ha jönnétek!
Kipróbálom a puhább rugót...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Akkor ez olyan, mint a recsegésem. Az se biztos, hogy a fogsor, lehet a szabadonfutó csinálja. De nem érdekel, így megyek vele nyaralni és kész!

Lehet tényleg valami vírus, vagy hasonló baszakodik veled ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
de most akkor a fogsor recseg?

szerintem szedd le a fékjeidet és dobd be a bringát 2 napra egy kád wd40-be, mer most már agyfasz ez.

hévizen sok a ferdeszemû leányzó!

Igyál egy sört ;)
Futtás: services.msc
A lista alján van ilyen, hogy Windows Presentation Foundation Font Cache 4.0.0.0 (meg van elvileg 3.0.0.0-ás is), azon jobb gomb, Tulajdonságok, Indítás típusa: Kézi
Ha így se jó, akkor Indítás típusa: Letiltva

megõrülök ettõl a szartól, megint visszajött. megnéztem, le van tiltva ahogy fent írtad....de csak a 4.0.0.0-án, a 3.0.0.0-án is tiltsam?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Feri ha nekem reggelre 20"-os kerék lesz a Torque-ban, akkor a hátsó kerekedet is leengedem ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
várjál Tomi, Feri majd megcsinálja a kereked! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Linkelhettek felõlem XTR 10es sort 5e-ért is, akkor se fogom most megrendelni. Nyaralni megyek basszátok meg! Most kell nemrecsegés!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox
Shimano SLX ’11 (CS-HG81-10) fogaskerksor (Dyna-Sys) 11-36T (#4617) - Kerkpr-Outlet - webruhz, webshop

sramnak a láncai jobbak, sorban shimano a nyerõ. szerintem.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
úgy emlékszem hogy a sram sorok jobbak..de lehet hogy az rég volt.)

óó Retro Products: Chain Devices | Dirt a roox ért általános iskolás koromban öltem volna .)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Shimano XTR '07 (CS-M970) | Hajtás | Fogaskoszorú | 9 én ezt vettem most ocsósítva..10est nem vennék

Tomi: Shimano Deore (CS-HG62-10) 10seb. | Hajtás | Fogaskoszorú | 10

Nekem 10es rendszer van fent gyárilag, nem életszerû, hogy most azt lecserélem.
Amúgy 40€ ~ 12000, vs 12300, de nem vennék Deore-t, mert ugyanúgy szopnék vele (gyanítom, hogy Deore sor van most is fent).
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

A csajom szerintem nincs 55 kila .)

Az enyém is 50 körül mozog... ....és milyen jól! :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Ejj, nem olcsó ez a 10 sebesség... A Deore sor is 40€ a CRC-n...

Két hete adtam el a 10km-t használt 10sebességes deore racsnimat (11-36) 9 ezerért... :(

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
innen valaki utcazenére veszprémbe?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Shimano XTR '07 (CS-M970) | Hajtás | Fogaskoszorú | 9 én ezt vettem most ocsósítva..10est nem vennék

Tomi: Shimano Deore (CS-HG62-10) 10seb. | Hajtás | Fogaskoszorú | 10

nyyeeeef

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
A szépség belülre FUCK'd.

A csajom szerintem nincs 55 kila .)

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ejj, nem olcsó ez a 10 sebesség... A Deore sor is 40€ a CRC-n...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
"Remélem van fotód luxus szállodák medencéi mellett, mert velem tuti nem fogsz eljutni ilyen helyekre!
Dugni csak személyesen vagyok hajlandó.
Nem vagyok független, de függõ igen.
Azt, hogy a szépség belülrõl fakad, csak Hasfelmetszõ Jack hitte.
A saját sebeid nyalogatása helyett szívesen felajánlok ugyanerre a funkcióra valami mást.
Szilikont és kollagént, csipõtetkót és pinapirszinget órabérben fizetek.
Ha küldök magamról fotót és nem válaszolsz, tudni fogom, hogy öngyilkos lettél. Fordított esetben én is mindig ezt csinálom.
Ha olyan képeid vannak kint, ahol a muffodon keresztül lehet látni a fogyó Holdat, akkor kérlek ne írd mellé, hogy komoly kapcsolatot szeretnél.
A Coelho idézetek és a YouTube linkek nem minõsülnek saját gondolatnak.
A vágyaidat írd meg a Télapónak.
55 kiló alatt nincs nõ, csak karácsonyfadísz.
Az intelligencia nem egy latin kúszónövény.
Ha 40 évesen még anyádéknál laksz, akkor este 8-ra haza foglak vinni és hétvégente lehívlak labdázni.
Ja és van egy rossz hírem: A valóságban sajnos nincs photoshop, esetleg az segíthet a helyzeten, ha kivágod a legjobb profil képedet és az arcodra gumizod.

Természetesen a Microsoft egyik részvényese, mellékállásban olajsejk, valamint a tavalyi body builder és "az év legnagyobb pénisze" nemzetközi verseny gyõztese is vagyok.

Ha nem írsz, megkereslek, és az ablakod alatt fogom strandkorlátkék Trabantból a Bunyós Pityu összes szerelmet számát elkaraokézni neked.

Szép napot hölgyeim, köszönöm a figyelmet "

Vettem egy xtr sort+láncot lett villa Salától ,szóval semmi nem állíthat meg! :) hétfõtl munkanélküliség van,szóval reélem hegyi remete leszek :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szerintem sokan élnek más világban, Reginácska is ilyen. Nehéz ezt érteni egy átlagos embernek, de attól még van. Nem balfasz a csaj...

Jah, én is korán keltem...
Hazaértem tegnap 22:00-kor, de ma 5:45-re már végeztem is a reggeli kis futással. És még jól is esett! 6:05-kor rajt melózni... Jövõ héttõl szabi!

Píxxx out!

Posted Image

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
vid fasza!

Rühellem a korán kelést, és pécs-pest-hévíz-pest-pécs karika kesz ma. Úgyhogy csajt se linkelek

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Velvet - Celeb - Így dolgozik Dukai Regina

lisztesfasszalseggbólszájbavasreszeléketsöndörgetvepöndörgetveüveggyapottalseggettörölve...agyam eldobom

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Be hát, bár kicsit hisztis már az akksi...
Ma megint mondta a lidli parkólóban a passat bontós csávó, hogy van alkatrésze :D
Komplett TD motor is...

És ma újra kezdte a recsegést a bringa. De úgy néztem, hogy a 10es fogsor szegecselve van. Ha az fellazul, akkor annak lehet olyan hangja, nem?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök