Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

A mai túratervem: valhogy tripamerfa--z csíkon páfrányos út---mánfa fele a dagonyázásig--de elõtte balra p+kecskehát--vágottpuszta--orfû--abaliget--légakna-jakab h.--teca-sör kb:30-35km

Aham. Hát mi lehet, hogy másfele megyünk majd, de majd Tecánál találkozunk ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Magoo!
Ez kell még : http://ebike.hu/term...king/retro/3110 fekete!

Akkor3kor lónyál?

tekerés után ehez mit szólnátok??
http://iwiw.hu/pages...istingID=508693

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
A mai túratervem: valhogy tripamerfa--z csíkon páfrányos út---mánfa fele a dagonyázásig--de elõtte balra p+kecskehát--vágottpuszta--orfû--abaliget--légakna-jakab h.--teca-sör kb:30-35km

Magoo-mennyen!kösz

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Van 1 pendrive és volt rajta adat. De most azt írja(salyátgép)ki,hogy nincs MEGFORMÁZVA és ennyi. Vissza lehet szerválni az adatokat róla? WCDER-nincs ilyen meghajtó, de ott a listában van

Ja lehet. Mondjuk nem mindig sikerül mindent :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Tibi OK az ebike!
még nem küldük el a rendelést, mert úgy is hétvége van és mind1, hogy péntek este, vagy hétfõn küldjük el. amúgy én is pont ilyen gumit rendeltem.
még kormánycsapágyon vacilálok, hogy mit kéne, de szinte semmi nincs készleten. azért még rájuk csörgök, mert volt már, hogy piros kosaras is volt raktáron. ez érdekelne amúgy:http://ebike.hu/termekek/kormcsapagy/ahead-1-1|8/466

még valaki valamit? holnap estig még belefér.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Van 1 pendrive és volt rajta adat. De most azt írja(salyátgép)ki,hogy nincs MEGFORMÁZVA és ennyi. Vissza lehet szerválni az adatokat róla? WCDER-nincs ilyen meghajtó, de ott a listában van

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóvan akkor 3kor szecsak.
lehet spontán dolog is,nekem mindegy merre megyünk..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én olyan 2-tõl ráérek már, szerintem a 3 Szecska az jól hangzik. Fél4re elindulunk és pont jókor ér majd a sötét.
Útvonal spontán?

Annyi esõ nem esett és remélem már vége...

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ZAP-tól függ--de asszem olyan 15:00-körül

MAGGOOO? e-BIKE?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no reggelt

mi ez a viz?honnan esett és mért?

mikor indulunk ma?
kutyát mindenképp vigyünk holnap!!

no szebb napot

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Jóreggelt!
MARINNYÓ: azért mert...a ZAP kifejti majd...vagy kénytelen léeszel olyanná válni hehehe

Akkor ma féligéjjszakai tekerés, holnap meg zsírpótlás.
Megveszem én is a cuccokat hozzá--KUTYÁK? jönnek?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, Márinnyó, mi volt?!

Rohadék esõ! Bezzek hétköznaponként milyen fasza idõ van?4 Most nekem sincs kedvem menni. Pedig mennyire jó lett volna?! Remélem egy órán belül kisüt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mivan? Jóbulivolt?
Na majd holnap Tecánál jó lesz....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no ez az este volt aztán szar...

amilyen jól indult olyan lett a vége...
Mért van az hogy ha valkinek az apja lóvés az kapásbol parasztul viselkedik??
Mért státuszimbólum ha valkinek egy q7es és egy x5 terepjárója van?Mért számít ha Luis Vuitton táskábaol Davidoffot vesz elõ?Mért kell leszólni,megalázni,parasztmódon beszélni azokkal akiknek nem az élete a pénz?
Mért kell egy nagyon kedves lánnyal,akivel még mûködne a dolog,kézenfogva látni egy csávóval?
Mért kell egy ismerõsnek megondani hogy szar zenét játszott,mikor õ szívesn hívott?
Mért nem lehet ebben a kúrva oszrágban/városban jólérezni magad?
Mért kell háromsarkonkét bebaszott kötekedõ gecikkel találkozni akok 4x vannak többen mint ti?
Mért nincs egy olyan hely ahová csak úgy be tudsz ülni?És nem nézik meg hogy kivel vagy,mi van rajtad és hogy mit rendelsz?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jóestét! A holnapi délutáni és esti, éjszakai ride, teljesen oké!
A hétfõt azt nem mondom 100%ra, de megvettem már a hozzávalókat, csak csajom nem tud jönni...
Most iszok 1 sört.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Holnap olyan 10 körül kéne indulni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akkor majd hívjatok hogy mi van hol és mikor találka!
nem leszek net közelben!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Jóvan akkor más is jó
mihez van kedvetek?
Trafikba hangya meg a Péló zenél ingyé nyugiszenét...
aztán mehetünk még máshová is...
9körül lónál tali?
Edináék?
Áhh bazz angyon föl kéne tölteni a kártyám...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Atus majd csörög-de õ nem bóvli..

MAGOO MAGOOO áll még az e-Bike??? Ez kellene: http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/2205 50a-s keverék duplafalu 2.5-ös LEHET?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na akko este?
Attuskokkzap na mi lessz?
Bólinghoz nincs kedvetek?