Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Naccsoós: ha elõkerülsz, számlákat és holnap délelött gyere ugrálni szellembe, vagy a pályára és csütörtököre találd ki, hogy mikor megyünk az olimpia üzletházba... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aztán minek?! Pirike úgysem engedne el... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Válltozz jó nõvé...talán hehehe

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem is ki kell valamit találnom, hogy haza kísrgessetek! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah, azt tudom, hogy ma van kedd. Sõt este is tudtam. De ha nem, hát nem. Mondjuk kicsit én is fáradt vagyok. Akkor viszont holnap. Legalábbis remélem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Nam tudom mi van, de álmos-nyomott vagyok...

Én is...

Ja Tommy, ma van kedd...

Magoo? Mikorra várható a cucc kb?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Shoshi reggeli beszámolója hol maradt?! Ja és ha már nálad tartunk, sztem holnap megyek le Villányba, akkor elhozom a kanapétokat, meg adj tankolós számlát és akkor hozok pénzeket! ;)

Mellesleg ma is lenne kedvem ugrálni. Valaki délután Szellembe?!

Nam tudom mi van, de álmos-nyomott vagyok...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A másik négyet feltöltötte rendesen.
Lehet, hogy nem volt a helyére rakva? Akkor viszont a párját sem töltötte volna fel... Hmm, ha 3 jó, az még jó. Csajom lámpájába úgyis kettõ kell és akkor pont fasza.

Tomi: kedd este az ma van! Én ma pihennék, és akksikat töltögetnék. Holnap?

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Keddjóreggelt!!!

Kicsit fájnak a térdeim.

Zap: az 1-ik rotty--a többi három OK, de azt az 1-et most feltölt9ttem külön--lehet hogy a tõltõd "szarakszik".

Tommy-hova kísérgessünk?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kedd este ki kisér haza?
Töltsetek akksikat!
Na, fasza lesz...

Megjöttem lájtos bebaszásból. Drága hely ez a Replay, de van literes korsó :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Miután sajna nem tudtam elmenni veletek a hegyre, elmentem és megnéztem ezt a Szabadság, szerelem címû filmet és meg kell hogy mondjam nektek, nagyon jó volt. Kellõ drámaisággal adja át a dolgot és szerintem ideális szemszögbõl mutatja be a valóságos dolgokat. Ha tehetitek, nézzétek meg!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tibi: elvileg...
Mér, nem az látszik?

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

http://images.iwiw.n...2_1161438607720

no jóéccakát

hát neki egy kicsit támadó menyét feje van, de a többi csaj rendbevan.

az õ ismerõseit is érdemes végignézni :D :
http://iwiw.hu/pages...?userID=9409956

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csak hogy ne legen rossz hangulat hogy holnap nem tudok fölmenni pestre,találtam csini lányokat:
Zsani: http://images.iwiw.n...8_1161101356868
Nki (szemüvegben) : http://images.iwiw.n...0_1158581473493
Lilla : http://images.iwiw.n...2_1159015351495
http://images.iwiw.n...2_1161438607720

no jóéccakát

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Zap--ezek csontra feltöltött aksik voltak?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Istenkirálymegacsászárzsírképek!! A Petikutya mindenkit mecsinált...szokás szerint. hehhe

Ja nézem a hírtv-t és mindenki lõ mindenkit Pesten..Hívom Lehelt, asszondja a gépe elõtt csak a monitor csípi a szemét--meg nem hall semmit--érdekes

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Elfáradtam. Pedig ez a mai tényleg elég gyors menet volt :D

Heh, most hívtak, hogy menjek partyzni. A fõnököm ikreit ünnepeljük. Lehet ilyenkor nemet mondani?

Ja, és itt vannak ezek is:
A tegnapi éjszakai randalírozás
mai kutyaviadalos képek
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ahh Gyula..

jó volt ma

kutyaviadalos,fáradtas,rosszszags,sütiskolástecás

Petsen mi megy??Basszus holnap föl kellet volna mennem,de így nem fogok..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
NA megint sikerült szarráfárasztani magunkat. De ez is megérte--agresszív kutyástúrázás hehehe
Tecasör ma is megvolt--10pont
Akkor 19:56--vííígyázz!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A tapasztalat azt mutatja, hogy sajnos nem. De lesznek még tömve azok a sorok! :D

Fõleg Atus: valószínû, hogy lecserélõdik ajátszós autó. Nézelõdöm helyette. Amit teljesítenie kell, hogy anyum néha használja, én rugom, meg kutyát szállítok vele, nem baj, ha öreg, nem kell erõgépnek lennie, csak egy megbízható kis gép kéne, minimális költségvetésbõl. Csak úgy néztem 1-2-t...

régi 316-os
vagy egy kis civik, de ebbõl van egy csomó
kutyaszállítás szempontjából ez a jó
nem kutyás, de golf! :D

De a bmw lenne a legjobb, komolyan... Mégiscsak egy életérzés bmw-vel rohangálni, meg hát hátsókerék, rally, ...