Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tibur, hallgass Shoshira és add el nekem azt a szart! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ja, kocsival vagyok.
De ha olyanom lenne, akkor visszajönnék.
De még nemtom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Oksa, benne vagyok.

Én is aszittem, hogy lesz majd jáccós telefonom, meg csajozós, oszt lufaszt. Csak jáccós van és azzal csajozok.

Tomy:
Elmegyünk tekeregni a városba, közben meg fotózkodunk meg iszunk forraltbort.
De Te kocsival vagy nem? Legalábbis ott áll a dömper a könyvtárnál!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mi ez a 8as tekerés?
Bár nemtom, lusta vagyok én.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Voda nem para. Játszós teló meg luxus. Adok érte 7-et. Mást úgy sem tudok venni ennyiért. Több pénzem meg nincs. :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Kokk--közben kitaláltam, hogy megtartom, ha csak 5-6ért lehet eladni. Jó lesz túrázós/dzsuvázós telónak. Amúgy meg Vodás.

Olvasom a budin a Metró szennylapban--megintervijivolt utca emberei(3 ember is): 100e FT-ot költenek Karácsonyi ajándékokra!!!!! Össze is szartam magam abban a minutumban 100000!!!! Ezek nem normálisak!!! és még nyvajognak, hogy a gáz meg a villany mega babámfasza!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ha a minden csa bla-bla az elején van, nem olvasom végig! :D Unreal Tournamentbõl meg a legrégebbi a legjobb. Távcsövespuska, tetõn fekvés...

Tibur: add el a telefonod...! Légyszi. :D

S? az utolsó mondatod mirõl is szól?! :D Este játszhat. Forraltboros tekergés?! 8?! Faszántos...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fahely:
De, nálunk lesz, nyolcra gyere, a ház elõtt találkozunk;)!

Kokka:
Ma este nyolckor a régi terv?

Vazzeg de durrrva ez a Thunderstruck.Thun-der! Thun-der. Mingyá elmegyek a Megavalanche-re:afro:.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah, itten agyalhatok egy hülye útvonalkeresõ cuccon. Egész ügyes algoritmus, csak kicsit megeszi a stack-et. Hiába, ezek a fránya rekurzív algoritmusok...

A régi munkahelyemen össze-vissza kavarnak. A diri szétcsapott az informatikán. De jó, hogy eljöttem onnan.

Most miért nincs köd? Tök jó lenne felszaladni Kis-Tubesre ködben úszó várost fotózni. Reggel valahogy nem tudok felkelni. Este megint elõvettem az Unreal Tournament 2003-at, és ott folytatom, ahol kb. 2 éve abbahagytam. Akkor nem ment valahogy az egyik pálya. De most kicsit utánaolvastam, és hehe, vannak trükkök, amiket eddig nem is tudtam. NEM CSíT!

Na mindegy. Minden csak bla-bla.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tibur, megvenném a telefonod, mert az enyémben végleg elszállt belül valami. Neked meg már úgysem kell. Hajlandó vagy szívességbõl eladni?! Se pénzem, se kedvem másikat venni. Meg amúgy is szar az összes. Ami meg nem, az 60 ropi. Annyit meg nem ér az egész...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

nwn2 nem netes. ezenkívül megvan (6,3 Giga, úgyhogy hozz vinyót). annyira nem jó, ahhoz képest meg akad a gépemen...
karbonnak meg nézd meg elõtte a demoját, mert lehet, hogy nem fog tetszeni, mivel elég gagyi.

hóhóh

mikor érsz rá?mikor jöhetek?2dvd re nem jó?vagy adok egy dupla rétegût!
nincs most telóm,szervízben van..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Remek. Elcsúszott valami rendelés. Most áll a bál. Amúgy is szenvedõs-elalvós nap volt, de most aztán nagyon kerek a dolog...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Boldog névnapot mindenkinek, aki Andrásnak gondolja magát, Atusnak meg a füle érjen bokáig!!

The life is short, ride more!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Jah, Wuffnak is!

Márió:
Napkin mondta, hogy foglaj helyet szombatra a Trafficban!

Mééé? Nem NÁLATOK lesz?Feltöltött kép eeehhheehhehehehe

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
na akkor a névnaposokonak (is) (én is) boldogakat!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
nwn2 nem netes. ezenkívül megvan (6,3 Giga, úgyhogy hozz vinyót). annyira nem jó, ahhoz képest meg akad a gépemen...
karbonnak meg nézd meg elõtte a demoját, mert lehet, hogy nem fog tetszeni, mivel elég gagyi.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Mindenkinek nagyon boldog azt amije van Peti Nõérem meg én

Foglalok nanáhogy!de nem lessz hely!De leszarás!Ulmernek is szóljatok

BAh mega lasson jön az nfs karbon,nwn2 meg asszem megvezem boltban.netes játékhoz ugyis kell a key..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, Wuffnak is!

Márió:
Napkin mondta, hogy foglaj helyet szombatra a Trafficban!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mindent lelõttök, amire ideérek? :D

Érjen fülig a névnapja a Wuffnak,meg a Shoshinak, meg a Mosquitonak, meg az Andrásoknak, meg mindenkinek, aki szereti.

Napkinnak meg születése napja érjen a bokájáig.

Lehet bebaszni. :cheers: :impra:

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Akkor SLIN, Wuff, NAP, Shosh, Anyámkinnya--stb BOOOLDOOOGAKAAAT!!!