Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Helo! Tudom, h nem kapcsolódik ide, de Pécsen hol tudok venni FOX cuccokat? Gondolok itt pólóra, mezre, sapkára, stb., tehát nem protektor kell, hanem utcai ruha, tehát hol van Pécsen ien bolt, ha van egyáltalán?
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
21:00 trafik!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
a mai nap dokumentációja
és most egy kis alvás
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
én is teljesen kész lettem
tisztasági betét, pelenka, vízóra...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez jó volt! Nagyon elfáradtam, Zorka is ledöglött és nem mozdul, de ilyet csinálhatunk máskor is. Érdemes volt felkelni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Zsolo: lesz összeröffenés hétvégén:NÁLATOKPosted Image

Nem ijedtem meg...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem úgy volt, hogy 10:40-kor az alagútnál a buszmegállóban találkozó?
Én mondjuk asszem kocsival mennék. Bár lehet, hogy csak be a városba, aztán onnan busszal. Vettem sárga gumikesztyût :D Meg szemeteszsákot.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Holnap mikor, hol, mi?
Mert úgy néz ki csak délután megyünk és akkor tudok kukabúvárkodni.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
végre vettem fogsort + láncot. sram mind a kettõ. ja meg egy kormánycsapágyat is. orbit XL II. tök fura hogy milyen könnyen kanyarodik és végre nem áll be középre a kormányom :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
AMúgy tudsz róla Kokkk, hogy benne vagy a bájkmegbe? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az nem (sem) tetszik. :(

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
éN MOST VETTEM 6070-EST 23-ÉRT! Amennyit melóztál mostanában abból bõven ki kell jöjjön.

Akkor holnap kukázás? Csakm hánytól hobva megmiksaafaszzz??? Ne hatrragiudjatok, de nekm érek rá a lebvelekrt omlasgatni-szóval jól edsne ha összaevoglalnátok:

ÜdvT,TIBIO

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ergo akkor megtartod?! Csak mert nekem kezd égetõ lenni a dolog. Illetve azért keresek valamit egyre gyorsabban, mert nem akarom, hogy égetõ legyen...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL viheted

Énnn???
nekem nem kell telefon.
továbbra is egy rugóstag guru kéne ~5percre..

amúgy esetleg vasárnap koradélután valaki valami lájtos kis túrát?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Miután te 36-7-8-ért vetted Kisbétõl?! :D Haverokon nem gazdagszunk meg. Akkor én passzolom, LL viheted. Én olyan 30-max 35-öt adtam volna érte. Boltba ha ennyit adnak, akkor már jól jársz. Ott is olyan 35 körül mennek. Szal hajrá.

Ja anniy volt?NEm tudom mert adtam neki egy örök garanciás 6230ast,meg még pénzt.szal azt nemt udom hogy menniy volt a vége.csak megnéztem az elsõ találatot használt telefonra,aztán azt adta amit linkeltem.

meg mivel nem égeti a zsebemet,nyilván többet írok érte mint a sarki gsmes bevenné.

no holnap kutyák jönnek?én asszem nem hoznék.meg egyáltalán mi megyünk??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Miután te 36-7-8-ért vetted Kisbétõl?! :D Haverokon nem gazdagszunk meg. Akkor én passzolom, LL viheted. Én olyan 30-max 35-öt adtam volna érte. Boltba ha ennyit adnak, akkor már jól jársz. Ott is olyan 35 körül mennek. Szal hajrá.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóreggeét

bocs mindenkitöl
most kerültem le a hegyröl illetve elõr röplabdárol

basszus nagyon komoly ez a köd!sosem voltam Skóciában de kb így képzelem el!!
nem jó ilyen idõben 2,0es gumival ami 70a keménységû! :(
Úgyhogy asszem keresek valmi általános lejtõzõ gumit.2,5max méret,ne legyen kilónál nehezebb.ocsó legyen(maxxis).hogy jobb szimpla fal vastag dh belsõ,vagy 2ply kisbelsõvel.
oldalfal védelem nélküli gumival mentem 2-2,5évig 140g belõsvel és nagyon nagyon ritkán ütöttem fel.

Ja telefon téma:
gyári független,garanciális fél évig még,ezüst szinû,uj gombsor,256os mem kártya,hedszet nincs meg hozzá.http://hasznalttelefon.hu/ad/show/292 ez alapján ~45e

akkor holnap megyünk!!civil szervezetek nem jönnek akikre szamítottam,illetve szóltam..
este meg becsületvesztés!!

Bázirba multhétvégén volt nagy balhé,kidobók öszevertek pár arcot,aztán mikor kijött a mentõ,azt is fejberugta mikor próübálta összekaparni a srácot a mentõs.Szal soha többet oda..
Még ha teca fia is ott van :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
a mindenit:

http://hosted.femjoy...74/pics/007.jpg

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaaaa.... :D Meg pénz... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na várjá! Játék kell neki ám... :D

Aktuális civil