Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. február 17. - 20:08

Írta 2007. február 17. - 20:06

Írta 2007. február 17. - 19:16

Ha végülis neked nem kell senkit se vinned Mohácsra, akkor szerintem hozzánk még beférsz.
Zap:
Beszéltem csajommal, és úgy döntöttünk, hogy értetek megyek 2-re, és utána vesszük fel õt. Ha Fahely is gyün, akkor õt még elõtte rabolom el.
Teljesen elfáradtam. A combom hátsó része kicsit kivan, valószínû a sok gugolástól, hajolgatástól. Meg a jobb kezem is készen lett.
Majd este rakok fel pár képet, amit az ösvényrõl csináltam ilyen elõtte/utána állapotokat megörökítendõ...
Írta 2007. február 17. - 18:27

Alakul a SÖR útja!
Kokk ez mindent kifejez:-)
Zap, megint nics nálam Dalmamag...vagyis egész nap
Írta 2007. február 17. - 18:09

Bööö...
Köszönjük, hogy ezt az információt megosztottad velünk.

Aktuális civil
Írta 2007. február 17. - 15:25

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. február 17. - 13:08

Na, ki jönne még bozótot irtani? Zap mondta, hogy lenne kedve.
Én arra gondoltam, hogy autóval elmegyek a légakna bekötõ útjáig, aztán onnan gyalog. És azt az alsó egyenes részt kéne betámadni, ahol méterenként pofánbasz egy ág.
Ja, és esetleg a közmunkát vézõkért lemennék Újmecsekaljára. Vagy mittomén...
Most megnézem mikor ebédelünk, aztán felhívom Zappert.
nemtom felhívni.
kb. 1kor tudnék én startolni.
Írta 2007. február 17. - 09:25

dUNAtv kisvakond Lolka&Bolka tutti!
Én Szerintem megyek 1 országutat körbe Árpádtetõig Tommytól, MERT IMÁDOM AZ ESÕT!!!! TI IS? NEEEM??? Na jó mert én is HAZUUDTAM BSZJB!!!
Ja és EMILNAP happiness!
Írta 2007. február 17. - 05:07

Booldoogog Emiiiil naaaaappooot!
Elküldve: 2007 Feb. 17, Szomb. 4:07 am
háááá
ha ezt tudom mehetünk bulzni!!!
vag yhzutánato kjöbök valhobûá
!!!!!4
na kilnevikénr kvmib jóság!!
na adig is pihi meg nai igyadotk mer leháynjûáotk a az szatlat ls akjor elhez tataukritani hogy mi a faz ez a kukorica az orrrlyuikbamba!!!
nmaa pix
én holap diploma osztó,aztán mehetünk megint!!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. február 16. - 21:00

Beszereltem a tagot és az elsõ meglepi, hogy az 5.elem stiftjei jók bele. De utána jött csak a lényeg: rugózik a bicigggglíííííííí! Egyszerûen hihetetlen a mozgása... A csillapítása is példaértékû. Bár arra nem jöttem még rá, hogy a kompressziót hogyan állítja a kallantyú, de egy valamit mondhatok: DHX mozgásilag lepipálva. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Új dimenzió. Létezik merevváz, összteló és összteló roco-val!

The life is short, ride more!
Írta 2007. február 16. - 20:42

Írta 2007. február 16. - 19:39

Ez így van, csak ne szólalna meg:-)
Írta 2007. február 16. - 19:36

NA, öltözés!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. február 16. - 18:49

Soliszt már valahol elhagytam
no go back
majd jövök
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. február 16. - 18:39

Egy újabb világvége nap után fürdés és piák elfogyasztásának betámadása! Hûûû, mi lesz ma?!
Írta 2007. február 16. - 18:08

A hölgy Csikós egyik exe ha jól tudom és élõben aranyos.kicsit odabasz: http://images.iwiw.n...9_1156277000803
...vagy elnézést, ez nem a zöldcsöcs???
Írta 2007. február 16. - 17:58

...vagy elnézést, ez nem a zöldcsöcs???
Tiburon bazzeg,árt a koránkelés?!

Piák behûtve, úgyhogy nincs vissza más, mint;
FARSANGOSBÁL!

Írta 2007. február 16. - 17:24

vazze bevásároltak rendesen!és még megszorítások meg mindeni,mi?!

Írta 2007. február 16. - 17:23

Vazze, KisRiska Giant Faith-tel, Ufo Bullittal... Kurva jó volt. Úgy csúszik minden, mintha jég lenne. Szemetel az esõ, és nagyon nagyokat lehet menni!
Jah. És kint, természetes élõhelyén nagyon tetszett a Faith. A boltban valahogy nem voltam oda érte. Sárosan szebb:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. február 16. - 17:18