Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Atus, az CC gép! :D

Mégis csak M.szék...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mert azt még szerkesztgetik. Ez az upload könyvtárban volt. A gúgli is csak a franciát találta meg aztán próbálkoztam, és bejött :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Én csak egy franciát találtam, de semmi ábra nincs benne...
Áh, de várjál van angol is ábrákkal!
Itt van ni!

Köszönés és hála! Hogy nálam miért nem talál még csak Stratos honlapot sem? Nem vágó!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Guruk! Stratos TR1 rugóstaghoz service manual-t, vagy valami leírást, nem találnátok valahol? Nekem sehogy sem sikerül! Kösszpussz!

Én csak egy franciát találtam, de semmi ábra nincs benne...
Áh, de várjál van angol is ábrákkal!
Itt van ni!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
mi megyünk Mozsaffal, meg moszkíító. meg kisriska, meg ufó, megmittomén, de hogy hánytól???
Lóri Gyuszkó jakabhegyre most.

Megvan: 13:30 Pálosok

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Azt sem tudom hol vagyok jó reggelt!
Kössz srácok, de Tibié tetszik a legjobbann!
Bringázni kellene, szakaszolás naggyon tetszene, feltéve, ha most nem léépnék le melózni! Ha idõben érek, jelentkeznék kellemes elfoglaltság reményében!
http://www.ktm-bikes...lerat2&kat=Dirt
Detailseite PROWLER AT 2
EZ nem túl kicsi?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, nekem van. De nálam is családos ebéd, pihenõnap, tekerési vágy, kutyázási akarás együtt jelentkezik, amibõl mindegyik déltõl ötig van:D!

Majd valahogy lesz. Nem akarok ráparázni!

Basszus. A Carmen Eelectra Striptease Aerobic gyorsabban lehöjehetne Vikinek:D!

Guruk! Stratos TR1 rugóstaghoz service manual-t, vagy valami leírást, nem találnátok valahol? Nekem sehogy sem sikerül! Kösszpussz!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Magyarszéket elbuktam, úgyhogy ebéd után mennék föl a hegyre. Valakinek van kedve olyanhoz, hogy szakaszokat, kanyarokat, ugratókat próbálgatni?! Mert ilyen jó idõben inkább valami ilyesmit csinálnék kisgéppel, mint egy tornyot mennék...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Márinnyó, nem vesztettél semmit, jöttem haza korán és csak elefántosba ültünk be kicsit dumálni, mert egyik haverom megy ösztöndíjjal hosszú idõre külföldre, aztán "búcsúdumálás"...

AratóDisco, mekkora LOOOOOOOOOL...!!! :D

Veszélyes ez az ágyból ki nem szállás!

Én is csapatnék, de Dalmáék mennek M.székre és ahhoz lenne kedvem nagyon, de vasárnapi faterosprojectem is van, úgyhogy ha nem tudom összehozni, akkor jönnék én is hegyre. Ufo, Homlok, Riska fönt lesznek és mondák, hogy csatlakozzunk, ha van kedvünk, olyan déltõl 5-ig.

Márinnyó, ki az a göndörhajú csaj Atusnak?!

Csakseggbe... ;) Feltöltött kép

Nah, szép nap!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Márió, nem ezt akartad inkább?: http://195.184.19.15...600/7684_5.html

Tommy: ha nem probléma akkor mégse mennék, inkább bringázok, azt jobban "kívánom"!

Shosh--konntakt Mozsaf(remélem kimelegszik, mármint az idõ)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jeeeehh, hát ez nagyon booogey! Retro party a lépcsõházban! Iszonyat falu disco, kemény falusi bikákkal és garbós csajokkkal! Másodpercenként akad a cd, és kivetítõn videjóklipek mennek:D!

Vazze, Brother lui lui lui, meg láv is in thi ess! Iszonyat kemény volt. Vissza nyócvanba. Emilt jól megünnepeltük, és Vájolát is! Márinyó ott volt a múzsád is, H. Viki:D!

Ilyen volt a retro party kb., mint Agárdon '93-ban:
Hihihi

Jó nájt! Jó búsózást! Köllene csapatni holnap, persze kutyázni is! Píxxx... TimebombSouthSidePride.

Veszek FHM-et.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Küldtem Emilnek Gmail meghívót :)

Na marad valameik nteszgép?! ;)

Jah és Jenna van az FHM ben...

Attusnak a bringamegörzésért http://195.184.19.15...600/7684_6.html

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Marci,láttam az attót téren,akartalak is hívni,de a pannon valamt bekevert,mert a simkártya regisztrációja lejárt vagy mit mond...
érdekes

szal pár napig nem tudok kommunikálni...

Attus:bringáért meg majd leugrok,de nem tudlak hívni hogy mikor,de holnap esetleg késõ délután,vagy hétfõn,ha nem gond!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ágyból jó éjt! Királyság... ;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na

holnap reggel megyünk fel szomszéddal kocsival toronyig. ökörködünk egyet feltoljuk aztán hazamegyünk. délután meg lehet mi is megyünk busójárásra csajommal. akkor nálam is van 3 hely. de ha nem akkor felmegyek jakabhegyre biringázni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jóestét!
Na vettem sört estére. Helyszínelek egyet, meg mittomén, aztán jó lesz...

Fahely:
Okés, akkor 13:50re vagyok nálad.

Zap:
Akkor ott a Dagály utca elején veszlek fel benneteket, mert a buszmegálló az a Engel János túloldalán van, és akkor kavarni kell. De majd Fahelytõl felhívlak, hogy mi van...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóestét bozót írtók

no hogyvagyunk hogy vagyunk?

túl vgyok egy eggeli dipolmaosztón,baromi nagy zabáláson pellérden,egy egész jó mozin...

BOLDOG EMILT!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
De Lehel azt mondta, hogy Krómfelni, ami ugyanazon a szerveren van, az bejön, és a DM a másik gépen sem jön be- Lehel meg baszik az egészre nagy ívben....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tibur: nálam van Dalmamag. A hiba nálad van, keresd a rendszergazdát. :D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás