Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

nem egészen így gondoltam... ;)
de ez nemjó téma mer a végén úgyis lincselés van.. :)

akkor váltsunk témát ;)

http://galleries.dan...na_jensen13.jpg

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Az, hogy éjjel minimál forgalomban, blablabla, az részemrõl nem számít... ;)

nem egészen így gondoltam... ;)
de ez nemjó téma mer a végén úgyis lincselés van.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Pest 6-os simán 2 óra alatt tartható, autópályán 1:42... ;)

ehhh.. na ja. az má durva :D fõleg a 6os 2 óra alatt, apámnak az több mint 3 óra volt 120as tempónál. veled se megyek pestre az tuti;)

én pályán 160 lakott területen kívül meg 120al mentem. így pont jó a fogyasztás is.

szarnom kell.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
frankó majd honlap lemérem h a vonat menniy idõ altt ér fel..

amúgy holnap vagy szombaton valami trafik?
mert ha mennénk pénteken akkor lehet hogy nems zombatra tenném a pestezést,de még nem véglegs hogy péntek v szombat BP

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lehet, de ezek a normál feltételek mellett voltak. Az, hogy éjjel minimál forgalomban, blablabla, az részemrõl nem számít... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Nameg akár rövidebb idõ alatt is ugyebár...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

A kajázós szövegtõl megint éhes lettem. Pedig ma extra sokat kajltam! És vonatoztam is. Nagyon durva volt! Évek óta nem ültem rajta. Bár háttal volt csak hely, így kicsit szarul lettem, de azért a feeling megvolt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
LOL :D

de pihent volt valaki

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nemgáz

én sem

de van ujgépregény

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajálással kapcsolatos:

Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni
a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy késöbb megrépázod, de az is lehet, hogy õ meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze tejelned kell, mert kisajtolja belõled, ezt általában elõre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol. Kábé. Most persze lehet azt mondani, hogy "ez elég gyengus volt". De én erre elhárítólag közlöm, hogy nem ér a nevem, káposzta a fejem.
És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van... :-)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
szasztok

én meg már nem érnék oda 7re plakátot felnyalni. meg amúgy is fáradt vagyok, 5kor keltem és vezettem 550km-t. ráadásul odafele végig esett az esõ. nem szeretem pestet na. viszont tényleg jobb az autópálya hazaértünk bõ 2 és fél óra alatt a matrica meg csak 1300huf. odafele az esõ miatt 3óra volt.

ja, és a siófoki tesco benzinkúton a férfi wc bejárati ajtaja helyett egy zuhanyfüggöny van. beszarás.

kéne játszani Mazsolkával, mer már nem bír magával.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, inkább mennék bozótot irtani, mint ragasztgatni. Még éjszaka is!
De lassan lehet is éjszakait menni...

Jövõ hétre, már 19 fokot is ír a met.hu. Bázz, az meleg.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Kedves Mindenki!

Csütörtökön (azaz ma) este Tubeses plakátolást szervezünk!

Ez most az utolsó alkalom a vasárnapi népszavazás elõtt, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az eseményre.
Szombaton kampánycsend van.

Nagyon-nagyon fontos, hogy minél több emberhez jusson el az üzenetünk, mert ha a választók több mint fele elmegy, a népszavazás eredménye kötelezõ az Önkormányzat számára, ezzel végleg megakadályozható a lokátortelepítés a Tubesen!

A felmérések alapján a lakosság elsöprõ arányban ellenzi a lokátorépítést, de a sunyin feltett kérdés miatt nagyon fontos mindenütt elmondanunk, hogy

aki a lokátort ellenzi az IGENre szavazzon!

Példátlan összefogás alakult ki a városban. Nagyon sok helyütt szót kaptunk, s már az országos médiában is megjelent az ügy, de emiatt nem szabad hátradõlnünk!

Ezért megyünk ma plakátolni.

Találkozó, eligazítás:
19 óra, Széchenyi tér

Ha nem érnél oda, de csatlakoznál, a 70/560-70-74-en leszek elérhetõ.

LMV Aktivistaklub csapata biciklivel megy, de a gyalogosok is kapnak munkát!
A Civilek a Mecsekért tagjai autóval mennek, valószínû náluk is lesz hely.

Ha tudsz, hozzál:
Vödröt, ecsetet és/vagy plakátragasztót, no meg egy adag jókedvet! (ez utóbbi kötelezõ..:-)

Plakátokat már nyomunk, de sosem lehet elég, ha van lehetõséged nyomtatni, fénymásolni, akkor a
www.cmm.hu és a http://lokator.uw.hu/dok oldalakon találsz nyomtatható szóróanyagot.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Most akkor szép idõ lesz, vagy esõ?! MErt kinézek és süt a nap, de minden vizes...

Vaníliás karikát akarok!!! :D

Teljes izomlázam van. Mindenhol. Nem tudok olyan részt mondani, amit ne éreznék. Kicsit kijöttem a favágós gyakorlatból, azt hiszem...

Na megyek toyotát csináltatni. ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
most asszem egy esz el írtam! :)

Attus,kiirtam a képeket,csak megint elfelejtettem elvinni,meg a táskámban maradt egy doboz vaniliás karika is :(

Ja most olvasom az utsó mondato,úgy látom nem tudtam eldöntni! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A lesz, egy "sz"-szel van! Ezt szokd meg! ;)

Ma csak a felét vágtuk ki az 5 fának, mert Csikósnak szétrepedt a gatyája. Nagyon lol. Szombaton mehetünk vissza... Ejjj...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Köszi Kala!!

Az a gáz hogy ez papíron jól mutat,de nem éppen jól használható :/
Szal az ajánlott út,az simán közút csak az elejére/végére kint van egy K - *tábla...de felfestve egy sáv hogy na hülye paraszt ott ne menjé az autóvl,vagy hogy keresztbe ne állj a járdán hogy kilógj az útra,az már nincs!
De csütörtökön lesz egy megbeszélés,ez is napirenden lessz,majd írok hogy mi lett!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
http://ptkk.baranya....ages/terkep.jpg

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
fájt kicsit a hasam tegnap...

kéne valaki partner az épületdiagnosztikás melómhoz..
annyi hogy épületkárokat kéne fotozni a tettye környéken
3-4körül kéne mennem,ha valkinek van kedve!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bazzeg, és már kommentelik is az emberek ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök