Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no megjártam budátpestet,faszásan metrópótló buszok voltak...

de hoztam egy kis tomac ösztelóst :)

meg uj pbill,szal most ezért nem fogok jó írni mert emg kell szokni az ujat:D

10kor találkozunk ufófal trafik elõtt...

bár eléggé hulla vagyok,de majjd vagy feléledek ott vagy nem és akkor trafik lájt :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

bá igazad lett volna...

http://images.iwiw.n...68927697256_box

huh vazzeg...

Mikor lesz az a cc verseny?
Sei, soku Si.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mi a szart csináltok ilyen idõben, hogy nem vagytok gép elött?! :D

Mi pld költözünk...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akár. De késöbb csatlakoznék... KEllett volna asztalt foglalni.

Mi a szart csináltok ilyen idõben, hogy nem vagytok gép elött?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Este esetleg egy jó Trafik (ha sikerül összepakolnunk :))?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jajj, de zombulós szombatunk van...

Keltem hajnalban, reggeli, öltözés, aztán az utolsó pillanatban Csikó szólt, hogy inkább holnap... Aminek persze örültem, de így nyomi vagyko a korán keléstõl. ÉS holnap melózni kell. Ejjj...

Sztem gurulászok egyet a városban...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bá igazad lett volna...

http://images.iwiw.n...68927697256_box

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Márinnyó, most be tudnám nyomni azt a vaniliás karikátot, így a szalonna-kolbás, tejfölös lilahagyma után hmmmm! Azt hiszem Patyó is örülne neki, de nem adok! Ma este trafik? No thanks!:) Megyek elmosogatok azt felkészítem magam a holnapra!
Jut eszembe, nem kell valakinek egy pár Hayes óriás tárcsákkal??

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Szerintem benne vagyunk bikkero... ! ;)

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Én még mindig éhenhalok, szóval kabbe.
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Bikero niggerok.

Már most jelzem hogy a május-i E1 xc verseny nálunk lesz Kisbatthyány-ban.
Akinek ötletei vannak vagy csak szívesen kijönne szervezkedi, rendezkedni,építkezni, baszakodni, az jelezzen.

Terv: E1 xc verseny. mellette dirt jump, 4x, triál, pályákon bemutatózás pengézés.
Cégek-kiállítanak, kajálós cégek kajáltatnak, egyéb szórakozási lehetõségek, és minden ami dirt.

aki bármit akar ezzel kapcsolatban kérdezni csörögjön a személyi hordozható rádióhullámos kézikészülékemre.:afro:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jól esik ez az esõ. Ha most lenne -5 és hó formában tenné ugyaezt, akkor örülnék is neki. És akkor nem ázott volna el a nadrágom...
Áh, és még a váltóm is elkezdett szarakodni egyszer. Utána meg megjavult. Fene se érti...

Éhen már nem halok, mert annyi lasagne-t ettem csajomnál, hogy mindjárt kirepedek a varrásnál...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
köcce Zsolóó..

Megajófejek vagytok, fasznak mentek el...
Na majd azéé kapod a maghívókat csúnyán..

Aztán ha mentek UK akkor meg jelezz mert akkor rendezek egy will waiting u back paréét.

Itt rohadok, minnyá éhenhalok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sztem hivatalos dolgoknál fontos a pontos fogalmazás és a "No thanks!" nem fedi a valóságot. Véleményem szerint a "Fuck you!" találóbb lenne... ;)

Ja, tegnap voltam egyetemi éjjeli fürdésen Harkányba. Véletlenül keveredtem oda, de jó volt nagyon. Sikonda kicsit olcsóbb és családiasabb, de itt volt sokkal több mindenféle...

Van egy fél tepsi túróspitém! :D Fogadtam magammal, hogy meg bírom-e enni 4-ig... Persze ebédelnem kell, azt nem helyettesíthetem sütivell! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Valaki tudna segíteni?
Meg kéne fogalmaznom egy levelet, a svédeknek, hogy:
Basszátok meg kibaszott szaros óránkénti 100 dollárotokat, és dugjátok fel magatoknak a kurva GpsTools-otokat, ha nem vagytok képesek a saját mocskotokat feltakarítani!
Köszi.

Vagy elég lesz egy "No thanks!"?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóvan,honlap pestezek nem ma

faszás,innen nekem sem...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelség!

Hát, ha Trafikozás, akkor inkább ma, de én meg fát vágok holnap hajnaltól Csikóssal, szal necces...

Nem jönnek be a képek.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
remélem zavarok :)

gépregény:
http://www.epresso.h...nt/task,view/id ,2820/Itemid,50/
szelektív:
http://www.epresso.h...nt/task,view/id ,2837/Itemid,50/
tubes kultúra:
http://www.epresso.h...nt/task,view/id ,2817/Itemid,50/

http://www.zofipecs.blogspot.com

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no jól telszórtuk a várost
bár eléggé hulla vagyok,bele sem merek gondolni hogy reggel pöst..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

akkor váltsunk témát ;)

http://galleries.dan...na_jensen13.jpg

hm.. zaftos téma? :)

amúgy ilyetnemnagyon lehetne ám ide...
feljönnek ide a szegény tinédzser korú fiúk/lányok, azt biciklis oldal helyett légzsákokat látnak.. Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda