Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Attus,akkor ezt megbeszéltük! ;)
Ha nem taknyoskodsz leugrom érte!!

Este akkor 300?Vagy hagyjuk?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
van egy 2.35 highrollerem szimpla fallal és 60a-s, nem kell súlycsökkentés céljából:)?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hej

kicsit szétszedtem a bringát a dzsuvás idõ után (?), bezsírozgattam ezt azt. pedál volt a legszárazabb. és szerencsére ezúttal a hussefelt-bõl nem tekeredett ki a persely amikor a pedált tekertem le. azzal mûltkor is jól beszoptam.

ja, és lemértem a bringát 17,1 kg. hmm....kicsit sok egy merevfarúnak. én olyan 15re saccoltam.

közben megnéztem a tavalyi magellan katalógust a cseke honlapján és 16,1kg-ot ír px superman-ra. persze más felszereltség mint az enyém, mondjuk a hajtómû ugyanaz, de az enyémen ott a láncterelõ pluszba ami krómnikkel acál, meg mindkét külsõm 2.5 2ply. talán ez lehet a + 1kg...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Áhhh... Baszott kényeztetni... Ellépett valahova bulizni õ is. De ha tudom, hogy te otthon gy.p.-skedsz, lementem volna videózni, hogy ott aludjak be! :D

Márió valahogy nem tud meglepni már. ;)

Na, lépek, mert elvileg délre mentem volna, de ugye most valaki tudja, valaki nem, aztán ha pont félidõben megyek, az a legjobb!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Ki a büdös fasz az a dávid007? Heten vagytok testvérek vagy mi???

Na milyen volt a Gebasz este?? Ementem volna, ha nem vagyok még mindig gy.p.-s!

kölyök8Boccs srácok, volt pár nem fogadott hívásom... :) Az a helyzet, hogy ezt az estét elég faszán átaludtam, szal sorry. De legalább kipihentem magam, amit nem nagyon szoktam
Nem kell a kamu, nyugodtan elmondhatod, hogy nem tudtál kiszállni Kíroidból:)

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

elvileg Gavaszenak megengedtem hogy egy cigit elnyomjon a vaállmon!???????????????
geccci nem is éetetem...
n JÓELZ

Amennyire készen voltál, csodálom, hogy csak ennyi volt... Akár azt is megengedhetted volna Gabesznak, hogy fölgyújtson, azt sem érezted volna! :)

The life is short, ride more!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ráadásul ugye buktunk egy órát... De tovább lehet majd bringázni! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
de jó kiszáradt pofával hörögve arra ébredni hoy csipig valami a szobában és mire megtalálom sikerül az a képzettársítást hozzá vonno mhogy ez azért van mert el kellene már régen indulnom sexhardra....

ááááááááááááááááááááááááá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Boccs srácok, volt pár nem fogadott hívásom... :) Az a helyzet, hogy ezt az estét elég faszán átaludtam, szal sorry. De legalább kipihentem magam, amit nem nagyon szoktam.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóóóó voltpedig....

jkolmyagn...

jöv héten meg elnöki szülianpa

elvileg Gavaszenak megengedtem hogy egy cigit elnyomjon a vaállmon!???????????????
geccci nem is éetetem...
n JÓELZ

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mi a fasznak mentetek a rákba?
tininindzsaromákkal volt tele. Látszlag.
hazamentem egy troll taxissal :D
Kész vagyok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kb én is...
de igyekszem

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

PG Edina üzeni mindenkinek, hogy PGnél Gábor napi összejövetel 19:00-19:30 körül!

Én szerintem 8ra érek oda.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

PG Edina üzeni mindenkinek, hogy PGnél Gábor napi összejövetel 19:00-19:30 körül!

Mindjárt indulunk!

(.metlecciv kasc ,ój aN)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

rendben

nincs valakinek egy pár vfék karja?

Logan márkájú megfelel? Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
rendben

nincs valakinek egy pár vfék karja?
háát nem tudom...egy b+legalább :D
áh egy trinityt meg egy stx-rct már találtam a fiókban egy deore agyat :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Vazz, de gyönyörû most a torony!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Jaja, pont erre alkalmas idõ van. Ma este? :D

Erre én is gondoltam. Felõlem mehetünk. Kis-Tubesen alul simán el lehet bohóckodni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Máriónak:
http://www.iwiw.hu/p...userID=10135714

Basszus. Fosós vagyok. Ha meglátom ezt a Varga Zsuzsát a televízióban, rögtön védekezni kezdek:D...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

bazz, éccakai bringázni kéne. meg kéne ottalvós sütögetés is. most úgy rám jött. legyen már nyár.

Jaja, pont erre alkalmas idõ van. Ma este? :D

Aktuális civil