Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. március 26. - 15:10

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. március 26. - 14:42

...még dolgozok, jó?!:-DD
Írta 2007. március 26. - 14:41

Menjetek csak bringázni, ha már nem dolgoztok!
Aki meg dolgozik, annak egy új zene:
M3 Nürburgring
Írta 2007. március 26. - 14:10

nem akarok esõben felmenni mert ha a természet sír,akkor én is szomorú leszek..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. március 26. - 13:28

Weasel üzenete: Fuuujj..
Weasel üzenete: Nincs is rosszabb mint a saját hányásodban fetrengve ébredni..
Dex üzenete: az az én hányásom.
Weasel üzenete: akkor ezt elkiabáltam..
23:44 [Se nap se hold] tudtátok hogy megszûnik az Apeh? ma kaptuk az utolsó felszólítást
Bija McTörcsi üzenete:
-hát elkezdtem inni nemtomhánykor
Lydo üzenete:
-ez jól kezdõdik
Bija McTörcsi üzenete:
-aztán nemtom
Lydo üzenete:
-hmm jól is végzõdik
<yeti> mindenki magabol indul ki te buzi
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. március 26. - 13:25

...mert 1 EMOS here vagy:DDD
Szomorú vagyok, hogy ilyen jelzõvel illetsz. Azt hiszem, elgondolkodok majd rajta este. Ezzel kicsit most megbántottál, de lehet, hogy az egész világ bánt. Majd valahogy túlteszem magam rajta. Beteszek egy No thanks lemezt, és átgondolom, hogy mit csináltam rosszul. Megpróbálok változtatni. Ígárem megváltozom. Remélem van kiút!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. március 26. - 13:19

Jah, ez igaz, de azért elõbb megyek, mert most ez ami jó nekem:D! Majd nyáron késõbb, hogy lehessen sörözni utána. Bár alig iszom sört.
...mert 1 EMOS here vagy:DDD
ZAP---dededededede ááááá dedededeeeeee
Írta 2007. március 26. - 13:05

Azt bírom, mikor ilyenkor vasárnap megkérdezem, hogy mennyi az idõ, erre: "fél 4, de csak fél 3 lenne." A szájbabaszott pofáját az ilyen elmélkedésnak. Mi olyan bonyolult azon, hogy mennyi az idõ. Mi az, hogy "lenne"... Kééész vagyok az ilyenektõl...

Sör! Nem is rossz ötlet, de azt hiszik majd, hogy alapból be avgyok baszva és nem engednek bringázni... Ez nem jó terv. De ha végzem, sima ügy!
Írta 2007. március 26. - 13:05

Én megyek késõbb, olyan 4 körüli indulással. Fél7ig világos van vazz!!!
Jah, ez igaz, de azért elõbb megyek, mert most ez ami jó nekem:D! Majd nyáron késõbb, hogy lehessen sörözni utána. Bár alig iszom sört.
Írta 2007. március 26. - 13:04

Tibi, te nem szakadsz el az ételt adó anyaméhedtõl úgy, hogy 5-kor el tudj indulni?
Aktuális civil
Írta 2007. március 26. - 12:47

Shosh: LOL mindenre amit írtál
Kokk. sörözzéééé (Tommy még jobban fog lázadni)
Írta 2007. március 26. - 12:44

M: csokit? Cukrot? Vizeletet?

<Wadree> sikerult balhezni anyammal
<Wadree> eltero nezeteink vannak az ertekrendrol
<kisroka> teregesd ki ide a szennyest
<Wadree> neki az a baja, h egy ures joghurtos pohar van a szobamban, nekem meg az, h viragallvanynah hasznalja a dvdlejatszot
(17:40:49) (Abydos) jaj
(17:40:52) (Abydos) csokis lett az egérpadom
(17:40:58) (Abydos) eh. most meg nyálas

Írta 2007. március 26. - 12:43

Részemrõl akkor igyekszem három körül toronynál lenni. PG is jön, Márinnyót hívja majd.
Kokka te meg reiszolj egyet, mert utána mindig kell pisilni:D! És akkor Te is odaérsz háromra:D!
jah hívott,de majdnem lekapta a fejét egy rotti....
na 3kor jó fent nekem is!!
Kokka,hugyozzá azt gyere,otthon asszem adok vamit..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. március 26. - 12:37

Aktuális civil
Írta 2007. március 26. - 12:37

Kokka te meg reiszolj egyet, mert utána mindig kell pisilni:D! És akkor Te is odaérsz háromra:D!
Írta 2007. március 26. - 12:26

Nekem úgy néz ki, hogy nem.

Írta 2007. március 26. - 12:26

3toronynál asszem nekem is jó...
Írta 2007. március 26. - 12:22

És a ki****ott egészségügy elcseszte a délutáni bringázásomat, mert most mehetek vissza óra után, mivel "hozott vizeletmintát nem fogadunk el". A telefonben elötte direkt rákérdeztem, ahol TERMÉSZETESEN azt mondták, hogy vihetek. 2-szer meg nem tudok egymás után.
biztos olyan fejed volt hogy "ááá ettõl nem fogadjuk el behozva"....

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. március 26. - 12:19

És a ki****ott egészségügy elcseszte a délutáni bringázásomat, mert most mehetek vissza óra után, mivel "hozott vizeletmintát nem fogadunk el". A telefonben elötte direkt rákérdeztem, ahol TERMÉSZETESEN azt mondták, hogy vihetek. 2-szer meg nem tudok egymás után.
Asszem ma rakok föl nyári gummát a négykerekûre...
Írta 2007. március 26. - 12:05

Kicsit elterelik rólunk a figyelmet. Köszönjük nekik!
Az õrök a végén rájönnek, hogy bár a déli oldalon koncentrált a hegyibringás forgalom, és ennek nyomai is vannak, de talán mégsem mi csesszük szét az erdõk nagy részét...