Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó felnikkel, kicsit ültetve, meg kicsit agresszívosítva egész jó lesz azért. Majd megszokjuk ezt is.... ;) Subaru, aztán ennyi.

Szellem kurva jó volt. Ugrottam a legnagyobb dirt-ön. Van egy kissrác. Annyira nem is kicsi. Azt hiszem Selyemnek hívják. Tök normál. Építget és behúz, ha kell. És nem lógatok már. Csak nagyon néha. Nincs kedvetek menni többen is egyszer? Szombaton?

Pincebuli elmarad. :( Pedig lett volna kedvem hozzá nagyon...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
havernak ez a gép? 179 répáért Pedálba, szerintem nagyon jó ár. mondjuk nem dirtre kell, úgyhogy a gumikat cserélni kéne, meg a teló is inkáb dirt-re van, de a merev gépek többsége dj-vel van szerelve, beszámítani meg kevésért számítanák (gondoltam helyére átütõs dropp off mehetne).
én +venném.szerintetek?

http://www.wallingto...1b0s3p210&z=222

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

állok ma zebránál sietnék mer megy a buszom, erre egy auto sem képes elengedni, pedig már leléptem a járdáról. aztán elegem lett és leléptem agy fabia elé amikor volt egy kis hely. fábia megállt mögötte 3as bömbi bele a seggébe. erre gyorsan felszívodtam mielõtt még rámkenik :D bár egyértelmûen a bmw a hunyó, de sose lehet tudni

na. itt a sedan, de azért ez sem az igazi, továbbra sem tetszik persze az 5 ajtósnál jobban:
http://totalcar.hu/m...7.04.03.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

MA ebédeltem nagyot, volt jó leves is, meg második is, meg ettem pitét is. Aztán csomagoltam is pitét, mert sok volt. De nem csomagoltam eleget. Aztán meg vittem maminak ebédet és mire visszaértem, kész lett a palacsinta, amit egy kávé és körtelé társaságában fogyasztottam a panzió udvarán, napsütésben, madarakkal és virágos fákkal körbevéve... Vazze, mindjárt elindulok és bringázok szellembe, aztán megyek picebuliba pörköltöt enni, meg borozni. Nem mondanám rossz napnak... ;)

ööö
Erre azt hiszem a "kabbe" a jó válasz...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márinnyó, mi a faszom ez?! :D

MA ebédeltem nagyot, volt jó leves is, meg második is, meg ettem pitét is. Aztán csomagoltam is pitét, mert sok volt. De nem csomagoltam eleget. Aztán meg vittem maminak ebédet és mire visszaértem, kész lett a palacsinta, amit egy kávé és körtelé társaságában fogyasztottam a panzió udvarán, napsütésben, madarakkal és virágos fákkal körbevéve... Vazze, mindjárt elindulok és bringázok szellembe, aztán megyek picebuliba pörköltöt enni, meg borozni. Nem mondanám rossz napnak... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Zöfi jön szemetelni.

http://zofipecs.blog...meg-party.html?
egy program

most meg posta meg suli :( :(

ha valaki menne a hollandokhoz melózni:

"Ahoy!
Amsterdam
International
Closing Date: 15 April 2007

Greenpeace International is looking for someone skilled at blogging and all that fancy internet stuff to join us for six months as an online activist intern. You will help us promote climate change campaigns on the internet, mobilizing others around the world to join us and take action online and where they live.

You will work in our Amsterdam office with the Community Manager and the Web Editor.

Online outreach:

You will spend roughly 50% of your time communicating our campaign messages with people on blogs, mailing lists and websites about activism, campaigning and current affairs. For this you need to:

* Be enthusiastic about making other people enthusiastic about taking action,
* Have good written English (plus one other language),
* Be familiar with blogs and social places on the internet (myspace, chat, community websites, mailing lists, forums, etc.),
* Be comfortable promoting an idea and defending an argument,
* And be good at multi-tasking.

Project coordination:

The other half of your work will be to lead an international project to document how you and people like you in Greenpeace do online outreach. You will be the editor and project coordinator. The project will require good interpersonal and intercultural skills, as you need to get information from Greenpeace colleagues around the world. You will develop the document as a wiki, maintaining and improving pages as they are collectively edited (think Wikipedia).

The project will last the duration of your internship. When complete, you will have produced a living document, used regularly by Greenpeace online activists and other Communications staff to document and follow best practices in online outreach.

Skills and requirements:

* Awareness of environmental and/or climate change issues
* Interest in internet-based mobilization and/or online activism
* Communications and/or Marketing studies/ experience preferred but not essential
* Community art or other art project experience would be a plus
* Proficiency in HTML, JavaScript and other forms of Web programming and development would be a plus
* Strong writing skills and fluency in English.
* More languages would be a plus – especially other European languages.
* Experience using the Internet as a communications tool; and familiarity with online media and community tools (e.g. blogging, mailing lists, forums/discussion boards, and online social networks)
* Experience in Greenpeace or an NGO preferred but not essential
* Team-player
* Positive and creative thinker

Greenpeace International internships are full-time positions (up to 40 hours per week). Our internships are meant for students or recent graduates who have completed their studies less than 1 year ago. This internship lasts six months and remuneration is via a modest monthly honorarium.

Due to the short notice of this announcement, EU nationals and those with a valid work permit for The Netherlands are encouraged to apply. The intern will have to take out his/her health insurance before starting the internship.

The closing date for applications is Sunday 15 April 2007. Applications received by this date will take priority; however, late applications will be considered if the position has not been filled. Replies will be sent only to short listed candidates.

To apply, please send a cover letter outlining your interest and qualifications and information about your availability together with a cv to: int.recruitment@int.greenpeace.org.
Contact information

* Greenpeace International Human Resources

int.recruitment@int.greenpeace.org "

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak neked, csak most... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Mennyetek tekerni! Lehet, hogy olyan 5-tõl én is megyek.

5-kor én is vevõ vagyok, meg az Ulmer is! M-mint menjünk tekerni! Irány a hegy!

zsolo: akkor én is. ez így nekem is szimpatikusan hangzik...

Kokk: elfogadsz MSNes szándéknyilatkozatot is, vagy két tanúval aláírt kell a Fórumról kinyomtatva? Mindegy, majd az ügyvédem felhív akkor....

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én asszem ket fõ

én is nehezen kelek,de legalább jól alszom és megúszom a kutyával a tinilányokat a suliba menet ...

Attus,ímélt megkaptad?Kérdezem!!Mármint a villát...

na béka

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
M, mint Marci! ;) Jóóó az... :D

Kaptam termosztátos-fogantyús-zárható nagy poharat, mert vettem a pasinak mézeskalácsot anyámtól. Szeretem az ilyet...

Villányban meg minden "halott". Eltûntek az emberek. Sebaj, jó korán ellépek és ugrálok egyet. Ahogy kell. Csak ma induljon az autó! Hehehe...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Hullám felé jövök idehaza reggelente, és mindig tetszett egy ötös BMW az épület elõtt. Olyan más volt mint a többi. Széles kerekek, sok Auspuff, de semmi extra. Aszittem csak azért, mert valami németországi verzió.
És ma láttam meg az oldalán a kb. 1x3 cm-es M5 feliratot. Szerényen komolyan vadító...
Nem ám hatalmas M-es matrica, mint a majmoknak...

Te vagy az én emberem ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tibur, mi az hogy nem tudod?!

Fél 5-tõl Szellem valaki?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Szépjóreggelt!

Kok-még nem tudom

Mennyetek tekerni! Lehet, hogy olyan 5-tõl én is megyek.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ugyancsak jó reggelt!

Hát igen... A Subidu eleje szép, a segge meg Mazda. Jó volt a régi.

Hullám felé jövök idehaza reggelente, és mindig tetszett egy ötös BMW az épület elõtt. Olyan más volt mint a többi. Széles kerekek, sok Auspuff, de semmi extra. Aszittem csak azért, mert valami németországi verzió.
És ma láttam meg az oldalán a kb. 1x3 cm-es M5 feliratot. Szerényen komolyan vadító...
Nem ám hatalmas M-es matrica, mint a majmoknak...

Asszem ma tekerek egy párat. Még meglátjuk, hogy mit.

Jah, azt akartam még, hogy én is nehezen kelek, de délelõtt benyomok egy nagy adag zöld teát, reggeli után egy órával kb, és tök frankón nyom végig a napon, és nem hugyozok tõle undorítószagú lófaxt.

Mindenkinek szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Jönnek szüleid is?! Sehogy sem értem hogy vagytok 6-an. :) De rendben... ;) Szeretnék hasonló visszajelzéseket!

Én is beszárás mód kóma vagyok. Még a fejem is fáj. De majd mindjárt gyártok hagymás-kolbis tojásrántottát, aztán jó lesz! :D

ÉS ma nagyon remélem, hogy nem baszakszik az autó, mint tegnap, maikor sztrájkolt és idõben el tudok indulni, aztán ugribugri!!!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Pálinkás jó reggelt!

Márinyó, kérdezzé villát plíz!

Kokkka, mi tesóékkal együtt 6an mennénk!

A tavaszi fáradtság az az, amikor korábban fe kszel és mégis úgy kelsz, mintha hajnalig buliztál volna?

Na megyek csavarokat szakítani, meg könyékig turkálni az olajban és jóól lehúzni az ugyfeleket:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
gecikemény ez a "300" edzés...
remélem belátható idõn belül meg tudom csinálni!

LL,asszem a Damjanich u. 31

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Google, térkép, utcanevek olvasása...

Ez ment volna magamtól is.
de ha nem kapok választ akkor kénytelen is leszek megnézni (márha megyek)
ám nem kértem túl nagy dolgot szerintem.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Google, térkép, utcanevek olvasása...

Vazz, ez a Subaru minden évben egyre ocsmányabb lesz.
Akkor már inkább ez: http://index.hu/gal/...k/ford/gt500kr/

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szokásos kérdés tõlem.
hol van ez a Dongo?
(megtalálható itinert kérek :))
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda