Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Hétfõn én már remélem Balatonon leszek...
Sorry, hogy a tegnapit kihagytam, mert nagyon mentem volna mindenkivel. Csak ugye azt meg nem lehet, hogy országút is, meg mtb is, utóbbi meg kb. három idõpontban. Ma viszont MTB biztos, valamikor úgy, hogy 4-5-re hazaérjek.

Ihajjj csuhajj!

...jah mindig csak a különcködés:DD

jaja 4-5re hazaérjek....a melóból:-(

Kokk--akkor Dongó 1fõ, a "hegy" mászás meg 2 fõ

Azt nem is meséltük, tegnap a Teca lánya hogy bepörgött-olyan monológot vágott le nekünk, csak sasoltunk--"az a kú...va rozikutya":-)))

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó napot Négerek!

Kokka:
Hétfõn én már remélem Balatonon leszek...

Magoo:
Sram x.7-em van...

Sorry, hogy a tegnapit kihagytam, mert nagyon mentem volna mindenkivel. Csak ugye azt meg nem lehet, hogy országút is, meg mtb is, utóbbi meg kb. három idõpontban. Ma viszont MTB biztos, valamikor úgy, hogy 4-5-re hazaérjek.

És nagyon jó, hogy este hétig lehet nyomulni kerékpáron!

Nah csóka!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
vagy ami nekem van libakergetõ,normális stucni kormányal ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bepróbálom, thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én pénteken vettem balázséknál valami ismerõse használtgépét.
náluk kérdezted már?

esetleg a vásártérnél, ami van bolt?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Segítsetek! Kéne két bringa, átlagos földi halandóknak, városi használatra. Gyakorlatilag minimál gépekrõl lenne szó, csak megbízhatóak legyenek, ne tesco bikeok. Olyan 10-15 ezer lenne rájuk. Kéne egy nõi és egy férfi vázas, de két férfi vázas is megfelel. A dolog sürgõs, egy kedves ismerõsömnek lenne rá szüksége, de én nem találtam elsõ körben, a boltokat végignéztem, de nem foglalkoznak már használtakkal... Ötletek, infók, ...?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én mindig beviszem ha valamért a Tamással megyek...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem is majdnem kész a másik gépem. a régi px+judy slikk guikkal meg régi mindenhonnan elõkapart alkatrészekbõl. viszont egy hátsó váltó kéne rá. sram, mert olyan váltókart tudtam rá rakni.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
amig az olcsóbb verziós px volt addig normálisabb volt a portás társaság és bent a portával szembeni radiátorhoz láncoltam.
aztán jött a pike & társai, emg jöttek az idióta portások, valamint kirakták az épület elé a kerékpár tartót.
azóta komoly bringával nem járok arra.

pár napja vettem egy boltba járós otthagyost, azt meg beledobom a tartóba.. :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hol tároljátok ti a keroban a bringát? én még egyszer sem mentem oda bringával, mert nem volt normális hely (bennt) ahol, ott mernén hagyni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D

épp jogra mentem!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Márió: mit csináltál te Ma a keroban/nál?

az én paripám mellé parkoltál. nem lehet nem felismerni a géped a stucniról.. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na mi ketten jövünk az úgy néz ki fix
ellenben nekem majd el kell mennem éfél-1körül lépcsõházba meg rákba melózni :( :(

holnap valaki bázis!? :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

szerintem is...de + 1literrel többet ránt be a kocsi vegyesbe ha bringát viszek és apám azért az egy óráért nem akarja fölvinni. így jártam.

Szõrszálhasogatás...

Tibur: türelmes vagyok, de nagyon ajánlom, hogy gyere!!! ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
+3 tánnyér elõre, nagytárcsa elõre,hosszabb teló--ha nem akar ugrálni, hanem freeride

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Ha csak egy fölös órád van és el tudsz menni tekerni, akkor is megéri vinni bringát! ;)

szerintem is...de + 1literrel többet ránt be a kocsi vegyesbe ha bringát viszek és apám azért az egy óráért nem akarja fölvinni. így jártam.

havernak ez a gép? 179 répáért Pedálba, szerintem nagyon jó ár. mondjuk nem dirtre kell, úgyhogy a gumikat cserélni kéne, meg a teló is inkáb dirt-re van, de a merev gépek többsége dj-vel van szerelve, beszámítani meg kevésért számítanák (gondoltam helyére átütõs dropp off mehetne).
én +venném.szerintetek?

http://www.wallingto...1b0s3p210&z=222

vélemény?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Azt sem tudom hol áll a fejem. Azt viszont igen hogy Zappata õrmesterrel nyomtunk egy naplementés Jégertetõ Tecasör iszonyDH-t!

Kookk-lehet hogy mind a 2-õre megyek(türelem)

Azon állmodoztunk hogy össze kellene fûzni egy álompályát: lenne ez a szakasz utána egy gesztenyés, egy z3szög, egy Lapis-sorompós, egy bmx, köveskanyar, orfû lefele,stb-kiccsit megdolgozna asszem

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Húsvét hétfõ:

Sok éves hagyomány szerint kihagyom a locsolást, mert nagyon-nagyon rühellem a dolgot. Ellenben a természetben barangolni meg szeretek. Ezért invitálok mindenkit egy Szársomlyó megmászásra, kutyákkal, barátokkal, barátnõkkel és egyéb állatfajtákkal. Aztán a meghódítás után egy kellemes kajálást lehet csapni a csúcson. Tervezett indulás délelött 10-11 óra, hogy azért a nagymamikat le lehessen elötte fröcskölni!

(Hehe, az elõzõt módosítottam és külön rakta, ugyan azzal az idõvel, mint amikor módosítottam... :))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha csak egy fölös órád van és el tudsz menni tekerni, akkor is megéri vinni bringát! ;)

Nekem is zörög kicsit. De 3 nap Pesten Hiace-szal és utána egy csendes sportkocsi az Astra... :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Nincs kedvetek menni többen is egyszer? Szombaton?

nekem lenne, szeretnék már megtanulni ugratni. és sokszor tervezem, csak sosincs kivel. szombatonként meg 13-15ig oktatáson vagyok így 5nél elõbb nem érnék le.

vmi már jó ideje nyikorgott az autóban hátul a kalaptartó körül. most nekiálltam megcsinálni, az juicy-hoz való torx kulcs pont méret is minden kárpithoz, úgyhogy mindent meghúztam és most jó :) már iszonyat zavart, ha most nem mennék dolgozni tutira innék egy sört. de megyek :(

holnap meg Kõszeg, de pénteken már jövünk haza, úgyhogy megint nem viszek biringát. pedig már tökre rávoltam kattanva. na majd júniusba.