Nem zöld kereszt az? Mert csak 1 kék keresztet találtam arrafele, de az rossz irányba megy.
De.
Nem zöld kereszt az? Mert csak 1 kék keresztet találtam arrafele, de az rossz irányba megy.
Aktuális civil
Itt a fórumban is van pár embernek gondja velenem garis sajna...majd utána járok, de én azt hittem, hogy csak megdugják vmi kábellel és frissítik a szoftvert, mint a telefonokat, de a panel csere az nem érné meg, persze attól függ mibe kerül, a lejátszó volt 20rongy 3éve és most is annyi körül van.
ilyen:http://www.mpeg4-pla...layer.php&id=81
Hát ha nem garanciális, akkor szerintem vehetsz másikat. Persze lehet, hogy valami kis pöcs cucc szállt el benne, de manapság nem foglalkoznak ilyenekkel, hanem egész panelt szeretnek cserélni, és az drága.
Hát ha nem garanciális, akkor szerintem vehetsz másikat. Persze lehet, hogy valami kis pöcs cucc szállt el benne, de manapság nem foglalkoznak ilyenekkel, hanem egész panelt szeretnek cserélni, és az drága.baszki beszart a dvd-m. semilyen lemezt nem hajlandó beolvasni
![]()
tudok vmi jó szervizet? gondolom vmi szoftver dolog lehet.
Nem zöld kereszt az? Mert csak 1 kék keresztet találtam arrafele, de az rossz irányba megy.Jaja, mehetnénk le a pálya felé (azon a kanyargós kék kereszten Kantavár felett), aztán Orfû felé vissza. Onnan meg Légakna felé. Csak akkor holnap kell egy pizzát rendelnem este.
Vasárnap meg csavargás, akár pályanézés, sok menés.
Aktuális civil
A DH pályát érdemes megnéznetek, már 90%-os!
Megnézném, ha nem ba..na az ideg má, hogy mikor leszek mozgóképes!!!
Akkor neked gyalogDH!!!Megnézném, ha nem ba..na az ideg má, hogy mikor leszek mozgóképes!!!
Gyerekek!
A DH pályát érdemes megnéznetek, már 90%-os!
ööö aha...LL--csak add be az Alkony u.4-be(mindig van otthon valaki)
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Hát igen. De külön köszönet jár Tibinek, aki végig mellettem állt, és együtt égtünk le (na jó én jobban), meg a büfének, hogy volt még sörTe csináltad a magyarszéki 4X videót?? Ha igen, nagyon tuti lett!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.