Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hivatalos forrásból tudom, hogy Márinnyó emos lett! :D:D:D

Na, tanulok. Legalábbis mesteri szintre fejlesztettem annak színlelését... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://partyzoo.hu/p...k=294&dir=party

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na, meg még pénteken csináltunk egy csomó képet Patyóval, meg Tibivel. Eddig ezek lettek kész, de még lesz Tiburon Neked is. (Egyébként mi ez az összetörõs história?)

1.
2.

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Zapattal össze is futottam út közben, de fáradt lehetett, mert késõn esett le neki...

Jaja, tele voltam zabálva, meg autofigyelést false-ra állítottam, mert amennyien Állatkertnél voltak, még most is ott tartanék. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Izé. Ma hajnalban jöttem haza a májusfa állításból. Azért nem volt net ;)
Majd lehet, hogy lesz belõle viszont videó :D

Na ezek a kiabálós arcok aztán szépek lehetnek. Az ilyenek verték szét Éger-tetõt, meg basszák tele szeméttel az erdõt.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Kokka te hülye:D
gépfényezõ!

tök szép és jó lett az M bmv8 motor,már csak 3,94kilót visz egy ló...
bár a 20d lehet hogy érdekeseb,mert 2lityóból hoztak ki 204lovat emg 400Nm nyomatékot...persze dupla turbóval..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez tényleg durván hangzik, de majd megszokják az üldözõ bulik, hogy úgysem tudnak elkapni! ;) Komolyra fordítva a szót, én ezentúl csak Shoshival megyek, vagy ha sokan vagyunk. :D

Voltam Zorkát úsztatni Orfûn, de csak mocsárjárás lett belõle. Zapattal össze is futottam út közben, de fáradt lehetett, mert késõn esett le neki...

350d? Az meg mi? 350Z, az jó! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem találkoztam ilyen arcokkal,voltak akik fintorogtak mert arrébb kellet állni,de ilyen beszólósok nem...

zõd 3szög

olyan jó érzés volt kóórháztértõ remetéig pofaszélben tekerni...

berámoltam jópár muffint,szal kész vagyok :D

Kiképzés meg a 16utca is lesz,persze egyidõben majdnem...fasznak kell ezt csinálni...

350d rõl mik a vélemények?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
remete-teca kezd jungle ride lenni, bozótvágó erösen ajánlott..
kérdés: a misina-tettye utvonalon kivül merre van még jo pálya a közelben?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hhûa ez meredek,épp arra indulok most,majd bosszút állok ne félj!

S:holnap beugrok érte,vagy az irodába dobe
úgy néz ki hogy lesz kerekem,végre nem lesz csukósbusz a hátulja/merevségre/

süssé bazze,süsséé!!!

Lesz a Kiképzés a tvben ma vagy holnap 10körül..

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
hel riderek,
gondoltam megosztom veletek ami történt velem, nehogy ti is ráfákkoljatok, mint én majdnem..
történt, hogy tegnap délután tekertem felfele sörgyárnál (nem titkolt célom misina volt, de csak dömkapu lett) szoval két nemtudommitöl megerösödött hómlessz rámtámadt, összefüggéstelen szavakat mormolva.. mondom jolvan, süt a nap, üt a kevert, leszarom. feltekertem, lejtettem.. fel mégegyszer, ezuttal autóval misina, tubes, lapis, remete, stb, égervölgy.
érkezek a völgybe 40-50-nel. csapat csárkész süt, de feltünt hogy utánam kiabálnak hogy ájjááááeg bazmeg.. ájjámeg.
ha akartam se tudtam volna., kishid át.. tekerés.. továbbgondolkodás máson..
ekkor a gáthoz érve arra lettem figyelmes hogy két hajnélküli, feketébe öltözött csákó meg két szögesdeszka a kézben vár rám plusz a felszolitás hogy tekerjé az anyáduristenit tekerjé!!
most akkor tekerjek vagy áljak meg..?
megálltam, lenéztem ,, gondolom a fenti csapat másik fele már kapta a drotot hogy véégre üthetünk valakit bazmeg..
mérlegeltem.. válaszoltam nekik valamit aztán továbbtekertem elkerülvén sokmindent..
én nem értem ezt, ezeknek mindenki ellenség?
csak találgattam mi lehetett a bajuk.. meg azt is hogy mi van ha elöbb jönnek elém és nem tudok eltekerni..
mondjuk volt nálam gázspré meg kés is..
de nehogymár ez legyen a történet..

ride hard,, ride free,, és mostantól ride armed!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hogy õszinte legyek, bekaphatják! De megyek majd még sokszor, úgyhogy sima ügy, csak ha megint hülyeséget írnak neked és mást magyaráznak nekem, lehányom a vakbelüket, E! ;)

Grilleztek?! Ejjj... A meghívás hol marad? Most hogy nem Atus a csajom, meg már sem állíthatok csak úgy... :)

Ez kééééész... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mária:
Már tegnap óta küldöm. 4 megapixelben fotóztál, és van 25 kép. Elég combos levél ez... Inkább majd kiírom cd-re és bedobom valamikor, vagy beugrassz érte!

Kokka:
Írtam megint a csókának, most kicsit morcosabb levelet, és válaszolt, hogy "jah, tényleg, csak 2006-os van", de 1-1,5 hónap múlva megjön, ha most megrendeli! Aranyosak nagyon...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Kedvem még lenne, de bringám?! Úgyhogy marad a :
Grilezés: Véres húsok sütése tûz fölött, rácson! Na ez lesz most és naggyon jó lesz! Már iszom is a söröm!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kedv van! Bringa nincs... Esetleg ugrálás. Vagy gondoltam letekerek Orfûre, döglök egy picit, aztán vissza. De azért nincs 1000 fok ma.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
elmegyk cczni valamikor déután,outit meg kis erdõt
remete felé majd lapis,aztánvisza remete erdõben azt fel a hegyre amjd teca
ha van kedv szólj

S:küd a képepet!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De Tomi, mi jut errõl eszedbe...?! Hogy mindjárt itt a SÖRMAJÁLIS!!! :D:D:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, végre megjött a net. Eddig vártam rá. Aztán most már mindegy.
Bizbasz.
Éljen a munka ünnepe! Örvendjenek a hülye munka buzeránsok! Éljenek azok akik!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szegény Tibur! De tudunk egy jó autószerelõt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mivan Tibivel? Nembírt a buzipesti forgalommal? Jött volna inkább velünk...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök