Hátmert így jött ki...
Viszont a hétvégén MecsekRally. De inkább bringázás szombaton! Vagy együtt a kettõ.
...akkor is a kur.@a szátokat:-)))
Aktuális civil
Na Márió boldogot.
Tegnap nem jutottam nagyon nethez, de hívtalak, hogy beleordítsam a füledbe, de nem kellett.
Mindenkinek elõre és utána is boldogot. Mér mindenkit januárban basztak össze? Mi volt akkor?:D
Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
küszi gescik!!!
sallalllaa én hívtalak kétsze,meg esemset íis írtam..
ost kihez mgyk vagy,valai...http://images.iwiw.n...1188771775221de aranos...
mst emesenelünk,hogy szombat vidámpark:D
ksözi a köszöntés,t,megykmert ávrnak,meg holnap vagy am én nyitok regel
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ha nem kapok Fox 36 Van RC2-t, akkor valami ilyesmi hátizsákot kérek szülinapra!
Kösz köszi!!
Jah verem is amgam arra hogy szülinapi koncertem lesz![]()
Hánytól?Hol tali?