Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, ki folytatta, az rendesen bekészült a tegnap estétõl??? :D

Kéne menni rally-t nézni. De azt sem tudom, hogy ma hol van. Meg vásárba kutyázni...

Kurva jó idõ van, megpusztulok, hogy nem tudok tekerni. Ennél jobb bringásidõ nem is létezik! :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ja télleg, Tomy boldogat a szülinapodra! erre is majd iszunk! tedd a párnád alá a telódat, hátha a jótündér reggelre kicseréli egy Fox 36 Van Rc 2-re, csak aztán vigyázz nehogy ráfojasd a nyálad amíg alszol :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ja jó volt ma jakabhegy. és nem esett le a láncom a 2 tányéros rendszerrel :) féket meg váltókart pedig megcsréltem úgyhogy legközelebb már a kezem se fog fájni.

hazafele meg úgy vállba baszott egy autós, hogy majden leestem a nyeregbõl, pedig nem is én szóltam be neki. ááhh mind1 ilyen faszokon nem is idegesítem magam.

holnap reggel meg m1ek egy gyors tornyot, mert csak az fér bele. 10 után.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Na jó volt ma Jakabhegy... Remélem legközelebb többet tudunk jönni! :)
Ugye I3aI3? :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
bazzz most látom hogy metroride-on nem is lehet lemenni a helyszínre, hanem kivetítõn lehet nézni csak. pedig már kezdtem lezsírozni az autót. de így már sovi, nézni itthon is tudom...:(

Kokk akkor kitartást ;( azért betonon bringázhatsz? mert az is vmi

Márió és aki ma bringázna még: mi 15:15kor indulunk lófarától jakabhegyre. aztán Teca sör.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na akkor ma meghajtjuk geccók?! :D

VAzz, Thez jó, hogy itt volt, de egy kicsit Sala is kirobbanhatott volna a acsaládi környezetbõl, meg Jorust is hiányoltuk. Na meg a többieket! ;) Tavaly elõtti ZP záróbuli jó volt nagyon!!!

Tegnap véletlenül vettem egy tv-t. Mindegy, hosszú story.

Ma meg kéne rally-t nézni, mert tegnap Árpád tetõ felé mentem sikondára és már volt sok szalag és hát megjött a kedv. Többet is fogyasztott a verda! :D

Doki azt mondta, hogy ne erõltessem a hegyen való bringázást, amég bent van a vas. Ami cirka másfél év, szal most nincs örülés. :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
1után ráérek kerékpárolni

az okmányiroda honlapja hogy emynire jól mûködik,azt mutatja hogy szentlõrincen a Munkácsy M. utcára rákeresve a térképükön 9db egyesül államok beli ponot kaptam Dallas és Calai között elszórva :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

én hétfõn rendeltem meg a csomagomat és még mindig nem ért ide...pedig,mikor beszéltem velük,azt mondták,hogy megjött minden,feladták,stb......ha a GLS-es srác itt járt Pécsett,akkor miért nem jött hozzám is...?!....ennyit errõl..

én augusztus 29.én rendeltem ;) amúgy nem az ebike-osok miatt nem jött elõbb. tegnapelõtt kapták meg a sram cuccokat a bikertõl. a biker meg még 31.ére igérte, ebike-osok 3szor rendelték meg mire megkapták.

de írjál ímélt neki, én 3szor cseszegettem õket és 15percen belül mindig válaszoltak.

a gls meg nem éjjel szálította ki, hanem reggel 6:31kor indult pestrõl. hozzám meg 3:22kor.

LL, én hajtómûvel együtt vettem kistányért, külön nekem is lett volna, de az elõzõ hussefelt-re nem lehetett tenni.

tekerni kell ma. remélem nem fog leesni a láncom.

na jó nagyot

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
Minden stimmel.....hétfõn remélem már meglesz,addig meg max CC-zni tudok.
Micsoda napsütéés,legjobb idõ bringázódni!
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
FPT az EarthDance 07-en a Csemege támogatásával
DJz Bodoo, PFUNK, Péló, Sirmo
Az FPT buliktól megszokott táncos eklektika (funk-soul-afro-latin-disco-breaks,hiphop meg mindenféle) szombaton a VIDÁMPARKBA költözik. A szervezõkkel az utolsó pillanatban történt egyeztetésnek megfelelõen saját helyszínen, a KORONGLÖVÕ standnál találhatsz minket...szombaton kb. 8 körül kezdünk, és ha minden igaz másnap 12-ig megy a buli!!
mottó: "1 lövés 40.- Találatnak az eltört korong számít. Fõdíj: 3 korong!"

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Thez,simán :D
Felfelé még pálinkát izzadtam :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Hátmert így jött ki...

Viszont a hétvégén MecsekRally. De inkább bringázás szombaton! Vagy együtt a kettõ.

voltam prologon.. hát hmm...
de hogy ez az ember mekkora egy állat? jááõájjj....

Feltöltött kép

tõlem kb 50centire nyomta a dolgokat.. áá...
http://totalbike.hu/para/mokus/

és van kistányérom :)

ha szóltál volna.. van egy felseleges eladó kistányérom...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
A GLS egy logisztikai és futárcég. Minden nap körbe megy a (több)pécsi ember, aki összeszedi a sok-sok csomagot a raktárból, ahova elõzõ éjjel a Pest-Pécsi futár hozza és kiviszi a címekre. Ez így mûködik.

Otthon voltál egész nap? Jó címet adtál meg? Telefonszámot?

Aktuális civil

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts

csákó

tegnap írtak ebine-osok, hogy feladták a csomagomat és még csomagazonosítót is küldtek amivel a gls honlapján +tudtam nézni hogy áll. úgyhogy ma végre megjöttek a cuccaim :).

én hétfõn rendeltem meg a csomagomat és még mindig nem ért ide...pedig,mikor beszéltem velük,azt mondták,hogy megjött minden,feladták,stb......ha a GLS-es srác itt járt Pécsett,akkor miért nem jött hozzám is...?!....ennyit errõl..
boldogat!
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
csákó

tegnap írtak ebine-osok, hogy feladták a csomagomat és még csomagazonosítót is küldtek amivel a gls honlapján +tudtam nézni hogy áll. úgyhogy ma végre megjöttek a cuccaim :)

össze is dobtam, frankó minden, sokkal jobban vált mint a régi váltókarommal, pedig az is x7 volt, csak 3 éves...

és van kistányérom :) elsõváltó még nem az igazi, de már 5 éve nem volt elsõ váltóm úgyhogy elszarakodtam vele így is mire belõttem.

Márinyó boldogat így utólag! hányadik tizenkettedik? :D

tegnap kispálon rendesen bekúrtam, reggel 6:30kor keltem és még aznapos voltam :D Tomy is rendbe volt.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha valakinek kellene eladó a travisem
;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
másnaposan bringázni? :)

üdv:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nagyon komoly!!
Igaz hogy a gyári normál rugó valami nevetséges puha,de szerencsére volt hozzá kemény,ezzel ideális.kompreszó egy klikk,jó gyors,drabális,de könnyû,j hogy nicns alátát hegyek,meg hogy a vastag becsúszók,vagy a hatlapfejú cs tegely miatt érzem merevebbnek int a boxxert azt nem tudom....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
hogy muzsikál a travis?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
a telóban lévõ számokhoz nem tudok hozzáférni,szal amit a régi sim kártyán van az játszik...

az hogy ge----i jó volt bringázni,az egy szerény kifejezés!!!! :)