Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fehérben sem csúnya, de az egységes géppark a nyerõ... ;)

LOL! Akkor viheted a pumpát is! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
a bakardiért felmegyek :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

De milyen színûben nézne ez ki jól?

Természetesen olyan színben mint a Socom :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazze, bár hajnali fél 4-kor értem haza, simán vittem volna bárinek bármit, de ugye mondtam, hogy TELEFONON!!! :D Így baszhatjátok... ;)

Viszont jó, hogy nem aludtam fönt, mert most engem is biztos feltartanának, vagy lelöknének a hídról!

Jah, és lehet, hogy mégsem 6.6 SS lesz. Az legyen Shoshinak mindenes. Mivel DH-ra van Socom, ez lenne jó ugrálni:
Feltöltött kép

Nagggyon durva! De milyen színûben nézne ez ki jól?

Atus, itt a pumpád, meg a bákkárdid... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

3500Ft+300Ft postaköltégért Kingston 1Gb micro sd kártya adapterrel jó? mer akkor rendelek. TP Compa 4300ér van.

Hát biztos jó. De honnan? És véletlenül nincs rajta plusz Áfa?
Bár most látom, hogy néhány helyen tényleg annyiért árulják. Hmm. Én mondjuk mindig parázok a garanciás baszakodástól az ilyen csomagküldõknél. De a Kingston-nak elméletileg normális örökgaranciája szokott lenni...
Amikor annakidején a 6230-amba vettem memóriakártyát, akkor a Tp-Comp-ban simán kipróbálhattam megvétel elõtt...
Na mindegy. Megyek szarok egyet, mert vész van már.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
makkos jóestét!

3500Ft+300Ft postaköltégért Kingston 1Gb micro sd kártya adapterrel jó? mer akkor rendelek. TP Compa 4300ér van.

punnyadt egy nap ez.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én csak sört kérek.

Basszus fél napja szenvedek egy cuccal. Ha valami tök egyszerût kell összepakolni, akkor kb. 10 perc alatt megvan a dolog, mert annyira az ember segge alá rak mindent. De ha valamit akarok kavarni akkor nem találok fogást rajta. Rohadtul idegesít a dolog.
Közben otthon a bringámon kéne fékolajat cserélni, betéteket pucolni, és a középcsapágyat is valószínûleg ki kell pucolni...
És van vagy 20 résznyi sorozat, amivel el vagyok maradva :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokk: én lájtolok majd szívesen. Hozol majd egy 32-es Magyarost?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hehe ne is mond :D :D egyelõre szoknom kell a dolog,meg leépítani a utókapcsoltoak,mert igy én fogok futni :D

egy szinkroszfelni kéne..de leet h tárgtalan...pöcs a gyerek..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márinnyó, tõled is elbúcsúzhatunk... "lépÜNK", "wellness téma", ... :D

És... És... És... Haza költözött az Intense!!! ;) De ma megy is föl Pestre, hogy kicsit rehabilitáljon. Aztán kezdek gurulgatni. Majd keresek jelentkezõket, akiknek van türelmük az elején nagyon lightozni. Egy darabig gondolom nem is lesz terep. Csak beton. De legalább kétkeréken!

Ez úton is köszönöm -=S=- családnak a szakszerû tárolást!

Na, most húztam, van kis meló, aztán Pest, éjjel haza. Privát út, ha valakinek kell valami, szóljon, de telefonon! Telópumpa érkezik!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hehehe

elvileg szünet lesz 1.tõl vasárnapig :D
le is lépünk valami vellnesz témára...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Itt nem igazán alkalmazzák ezt a módszert, meg most "karácsonyi õrület" van. Veszi mindenki a Tv-t mint ha muszály lenne:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most szombaton kell kivenni szabadságot miatta ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Reggelt!!

Jövõhetet (péntek) mikor dolgozzátok le?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ez de mokány:

http://www.txroadrun...monstercart.jpg

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Bazzeg, ha kicsit lemosom, és kipucolom a kocsimat, akkor ennyit érhetne?

azért ez télleg nagyon renbe van, meg erõsebb motorja van van, de 2mihály nevetségesen sok érte. mondjuk 500EFt-ér talán megvenné egy gyûjtõ, ha télleg minden eredeti rajta...
meg annyiért már ilyet kapok és ezen is minden eredeti :D

http://www.hasznalta...creenwidth=1280

43as meg parasztelosztó után balra akart kanyarodni a középsõ sávból, mondeo meg egyenesen ment volna a belsõbõl. hát a busz volt az erõsebb :D

bevittem ma a sony-mat hifigaériába, elvileg erre a 7re mondanak árajánlatot, hogy mennyibe fáj megcsinálni

Ismét megacsászárság a telóm! Éljen a Józsitunning!

gerely, akkor holnap éccakai :peace2:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ismét megacsászárság a telóm! Éljen a Józsitunning! :D
És állítólag lenne valaki, aki megvenné, ha eladnám. De úgyse adom el 30-40e-ért...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ááá, nem, csak beírtam a wikipediaba... :D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Drágaautósüldözõsös ebédutánt! - mondaná Fahely... öö, akarom mondani Canelle... :D

Na mivan csak nem francijjáúl tanulunk, he? :-)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Drágaautósüldözõsös ebédutánt! - mondaná Fahely... öö, akarom mondani Canelle... :D

Aktuális civil