Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
És tényleg miért használsz Win98at?

Ez ma úgy látszik tényleg szopós nap, mert nekem meg beszart a fotógépem, úgy totálmódon.

De ha a dobozára rá van írva, akkor verd az asztalt szerintem. Õk adták el.
Alapból parasztok, de szerintem ha kitartó vagy...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Sajnos a Win98 az tényleg elég szopóág.
Nincs benne semmilyen normális USB támogatás...
Van mindenféle buzerátoros módszer, de ezekkel elég jó eséllyel lehet hanyattvágni egy rendszert, és az összes szinte csak az angol win98-hoz jó. A magyart azt jól leszarja mindenki...
Elméletileg szokott lenni az ilyen eszközökhöz itt-ott driver, de ehhez pontos típusra, számokra, anyámkínjára van szükség. És még akkor se biztos, hogy van ahhoz a típushoz cucc. És akkor jön a vadászat a hasonló sorozatszámú termékek között. És miután a 10-et is felraktad behal a win...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
aszonták a sony-ba, hogy órákon át hallgatták a hifimet és nem volt semmi baja. mondtam, hogy akkor hallgassák még, mer így nem hozom vissza az kurvaélet...

TP-comp-ba meg vettem egy usb-s kártyaolvasót csajomnak, de nem mûködik win98 alatt (pedig rá van írva), mert nincs hozzá driver. neten se találtunk sehol. felhívtam TP-comp-ot, hogy adjanak hozzá drivert, erre a csávó aszonta, hogy minek használok win98-at, és ezt kb olyan hangsúllyal, mintha nem lenne mosógépem és patakban mosnám a ruháimat...persze vissza sem fizetik, mer õk ilyet nem mondtak, hogy mûködik win98 alatt. én meg azért nem kérdeztem, mert rá volt írva a dobozára...áááh..szopjanak le egy vödör vöröshangyát...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na. Mettyú ideküldte a volt fõnökét dolgozni...
Vicces. Bemutatkozok neki, erre kérdezi, hogy én vagyok-e a Mettyú haverja. Leesett kicsit az állam. Ráadásul eléggé be vagyok lassulva. Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Lúfaszt jó!
Ilyenkor jó az erdõben hurkagumival csúszni a nyálkás leveleken. Meg a bokrokról frissítõ harmat hullik a nyakadba, és az is jó.
Csak épp nem érek rá...és ez nem jó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D :D :D

jó is aszfalton felkúszni bárhová

téli alapozó edzések leszenek úgy tûnik,páran már vagyunk,ha valakinek ingerencia van szóljon..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
e

talán ma még érdemes fölmenni egyet kerekezni mer délutánra nem mondanak esõt, de holnapra már igen. lehet, hogy fölegyek a városi géppel toronyra betonozni :D és egész 7en itthon vagyok pont ebbe a fos idõbe. ehhh...

Mazsolka tüzel, úgyhogy figyelni kell nehogy bejöjjenek és teliberakják. tegnap Tomy is kerítésen belül volt már, de idõbe észrevettük :D:D

selyemmajom meg Kuszié

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
polír+piros !!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
políír!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazze, hányadék idõ, kurva sötét állandóan, világosban nem is vagyok otthon szinte. Ejjj...

És kormány sincs. Bár nem ilyen idõben szeretnék elõször gurulni.

Selyemmajom???

Atus, narancs nem játszik. Ugye az egységes géppark, meg az Intense az piros. Ami még szóba jöhet, az a fehér, vagy a polír. De a piros mellett 2 érv szól. Meglátás...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Téliidõszámításos reggelt!

Tegnap találtunk itt 100km-re egy 420m-es dombot. Akkorát túráztunk rajta, hogy még most is lefosom a bokám mint a selyemmajom:-))
Itt 18-kor sötétedik:-)

Zap: mindegy, a másikról (sör)sem tudtam

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát hogy selyemmajmost tartol...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ejjj...ezt a fos idõt.

voltam ma intersportba, 5200ér tök jó alsó-felsõ aláöltözõs ruha van. lehet beújítok egyet télre.

buta selyemmajom meg belefosott a kádba...

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás

Vazze, bár hajnali fél 4-kor értem haza, simán vittem volna bárinek bármit, de ugye mondtam, hogy TELEFONON!!! :D Így baszhatjátok... ;)

Viszont jó, hogy nem aludtam fönt, mert most engem is biztos feltartanának, vagy lelöknének a hídról!

Jah, és lehet, hogy mégsem 6.6 SS lesz. Az legyen Shoshinak mindenes. Mivel DH-ra van Socom, ez lenne jó ugrálni:
Feltöltött kép

Nagggyon durva! De milyen színûben nézne ez ki jól?

Atus, itt a pumpád, meg a bákkárdid... :)

Kösssz Gecc! Királyul mûködik! Lehet jönni pumpálni, 1 fújás 200Ft!

Szerintem narancssárgában lenne a legtutibb!

Sötét van, de szar! Akkor most 7kor le kell feküdni aludni?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
vissza eggyel.

ez jól jár: http://www.pontosido.hu/ts/time1s.cgi

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
most merre ment az óra?
van pár ittohon és mindegyik nagyon csúnyán máshogy jár..vagy másik idõzónát mutat...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Basszus, mindjárt sötétedik.....

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
holnap vmi bringázás?

akkor is ha esik, csak mennyünk máá

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D

vicces hogy muterromal egy szoba távolságról a gmail cseten beszélünk...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Zap: mi az a sör?nem érteni...

Olyan, mint a Santa Cruz F.R.O., csak ez Yeti F.D.O. :D
Official Yeti Racing sör vazze.

Aktuális civil