Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
most 4 db kormorán van 70-ért

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Miért szar annyira? Elöregedett? Vagy nagyon kopott?
Jó kis vita a téli/nyári gumi kérdésrõl...
Mondjuk jégen csak a szöges gumi ér valamit...

elöregedett és kivan repedezve a kopása még elmenne tavaszig. Kleber gumi amúgy. ez az 6. tele, 60ezer ért vettük a 4et felnivel együtt. a felni használt volt a gumi újszerû (még rajt voltak azok a fölálló gecik) . mint kiderült minden évben elrakás elõtt lekell pucolni téli nyári gumit egyaránt és befújni szilikonnal, akkor nem lesz ilyen mint a miénk.

no name téligumival azér vigyázni kell...láttam már pár gumitesztet és van amelyiknék jobban szerepelt a nyári... akkor már inkább egy jobb 4 évszakos

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
a szögesgumi ebben az országban nem éri meg. csak felesleges pénzkidobás. északon a saab-ra vagy a volvora na ott igen...

nekünk valami noname téligumi van rajt a "mi autonkon" Eurovalamicsoda a neve....25-ért kompletten átszerelték a 4-et

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

voltam téligumit centíroztatni + fölrakatni, hát elõször föl se akarták rakni, aszonták nem lesz jobb vele télen mint a nyárival. de azért mondtam, hogy rakják föl (mondom biztos csak úgy mondják, hogy v1ek náluk újat). de sajnos igazuk lett, voltam vele romonyán azóta és télleg elég gáz. elég könnyen elpörög :( lehet visszarakom a nyárit

Miért szar annyira? Elöregedett? Vagy nagyon kopott?
Jó kis vita a téli/nyári gumi kérdésrõl...
Mondjuk jégen csak a szöges gumi ér valamit...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nna.

szétszedtem a pedálomat, mert fura hangja volt meg kotyogott is. kónuszok behaltak rajta teljesen, pedáltesten is...ehhh...és új kora óta kb havonta kellett meghúzni mert lötyögött. tobbet nem veszek wellgo-t az tuti. legalábbis kónuszosat nem.

voltam téligumit centíroztatni + fölrakatni, hát elõször föl se akarták rakni, aszonták nem lesz jobb vele télen mint a nyárival. de azért mondtam, hogy rakják föl (mondom biztos csak úgy mondják, hogy v1ek náluk újat). de sajnos igazuk lett, voltam vele romonyán azóta és télleg elég gáz. elég könnyen elpörög :( lehet visszarakom a nyárit

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
http://external.psza...zlemeny/bsa.htm

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a PSZÁF felügyelete alá tartozó pénzügyi szervezeteket, hogy a BSA nem felügyeleti hatáskörû szervezet, hanem egy vállalkozások által alapított társaság, amelynek Magyarországon semmilyen felügyeleti, vizsgálati joga nincs. A BSA megkeresésére történõ válaszadás kizárólag önkéntes.

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://www.e-global....electronico.jpg

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kokk: villára találtam egy másik.. kedvezõbb alternatívát, szóval köszönöm a lehetõséget, de mégse venném igénybe.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Öreg Tarnai a legdurvább! A disznóbelet felfújta púrhabbal, lefújta arany színûre és abból volt a koronája! Az egyik képen látszik a háttérben!

http://www.bama.hu/h...00/13125_9.html
tényleg:D tiszta horrorfilmbe illõ ez az egész...

megvan a ballagási öltönyöm:| rámnéznek 8 év:D:D márcsak el kéne jutni a ballagásig...na meg az érettségi

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hehhehe! Itt csak ismerõsök indultak!

Öreg Tarnai a legdurvább! A disznóbelet felfújta púrhabbal, lefújta arany színûre és abból volt a koronája! Az egyik képen látszik a háttérben!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most még keményebb lenne, ebben a nagy ködben :D

Goda kolbásza
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mi ma hivatalosak voltunk Mánfára csilisbabozni és úgy mentünk le, hogy Árpádtetõnél le a buszról, majd le Melegmány - Kõlyuk. Vazze, végig 20-30 centi szûzhó volt és nem esõ, hanem hó esett. Volt útelhagyásos kommandózás is, meg minden, full nem tudtam csomószor, hogy merre mi, mintha a világvégén lettünk volna.

Aktuális civil

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
akkor az a csilipaprika hozta rám a szaporát ennyire :D
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én is ihárom-nak néztem :D

voltunk tekerni, de még légaknáig se bírtunk fölmenni az aszfalton, a hó alja olvad és iszonyat csúszik és lassít. ha pár fokkal hidegebb lenne nagyon fasza lett volna. aztán lementünk égervölgybe de lefele is tekerni kellett. de azért mozgásnak jó volt, jól esett.
ja és Teca lánya csilipaprikát rakott a forraltborba és kurva finom volt!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

nem, abban, hogy i3
itt annyira viharos szél volt, hogy hehe+szakadó esõ...
de rég láttam havat

ott nincs is annyira hideg télen meg nyáron se elhet túlzottan megsûlni....
ellenben hazánkkal..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hm.. most hogy mondjátok.. télleg B :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

hehe
I3=B
eddig abban a hitben éltetek,hogy 13 ? :D

csak a kokk:D
(\_/)
="_"=
(")(")

én ezen a nyúlon akadtam fenn kb 3 percet ültem rajta hogy mi is ez:D kellett vagy fél óra hogy lemásoljam....

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
nem, abban, hogy i3
itt annyira viharos szél volt, hogy hehe+szakadó esõ...
de rég láttam havat
Sei, soku Si.

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
hehe
I3=B
eddig abban a hitben éltetek,hogy 13 ? :D
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hááát, Atusék késõn szóltak, úgyhogy már csak a rally maradt, de nem volt az igazi, mert vagy már nagyon olvadt, vagy ahol még van, ott alul van fagyott réteg és hát sok kezdõ össze-vissza becsúszott az árokba. Többet toltam, mint rally-ztam, aztán jobbnak láttam lejönni, mert gyak jött a sok kezdõ. Hogy a fenébe nem jönnek rá, hogy ez nem az elsõ havas vezetésre legalkalmasabb nap?!

Most meg döglés... :)

Bazzzzzzzz, most jöttem rá, hogy az I3 az B... Ezdemilyenmár... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D