Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

goodyear fasza, de egy 15 éves autóra nem igen vesznek, legalábbis újat..
http://hosted.femjoy...74/pics/006.jpg

Miért? 15 éves kocsival már nem akarsz megállni???
Ezek a csajok nálam nem láthatók, mindig a kezdõoldal jön be, vagy mi.

Hátha érdekel valakit:
http://piacter.bikem...t=102370&cat=17

A napsütés tegnap is megtalálható volt a Tubeseken, sztem ma is!

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
az nincs..

tavaly ilynkor már asszem rászoktunk a trafik elõtti kevertre a jókainál,vagy a papucsvegyigyümire :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Valakinek IS-->PM 160as hátsó adapterje nincs feleslegbe?
meg IS-->PM 203 hátra

cserébe lenne egy PM-Pm 203asom hátra, vagy Kp.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

a telfonos témához visszatérve ezt nálam is szokta az mp3 lejátszóm (bõvíthetõ) a kártyaolvasó részének külön van a firmware és az sokta megadni magát. kártya-ki-be, vagy odavágod és akkor mûködik:D

letöröltem a kárt minden zenét aztán visszamásoltam de nem ugyanúgy, hanem az egészet a gyökérbe + egy mappába, de utána is ragaszkodott ahhoz a 89 számhoz amit elõtte beraktam kedvencekhez viszont töröltem is...és ha elakartam indítani fehér lett a kép és kilépett... aztán az elõbb próbáltam és most jó volt...most újra játszik mindent ami a kártyán van és nem fagy le. mégegyszer ilyet csinál megbaszom :D

goodyear fasza, de egy 15 éves autóra nem igen vesznek, legalábbis újat..

annyira idegesít, hogy kattog a pedálom!! tegnap szétszedtem és bezsíroztam, de hát szarok a kónuszok benne, úgyhogy nem sokat ért

http://hosted.femjoy...74/pics/006.jpg

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D

Olyat vettünk az interspárba...

majd ha jók lesztek megsütöm!!

szombat ok!

holnap gyurma?ha végzek addig,akor jövök!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Haza költözött az Intense!!! :D Szombaton várok mindenkit korzó-tekerésre, ami fedi a menõzést, az örülést és a rehabot!

Mellesleg a képen látható, legjobban szereplõ téli gumi GoodYear és borzasztóan érezhetõ a különbség. Az Opelen az van. Kurva drága, de ezért kell KisBétõl autót, meg kerekeket venni, mert akkor olcsón a tiéd lesz! És a Peugeot-n sincs rossz gumi, el is lehet jutni vele bárhova ésszel, de most hogy volt hó, simán lehet vele nagyokat csúszni kézifékkel. Az Opellel meg alig, mert annyira gecire tapad. Szóval játszani már nem is jó... Errõl ennyit. ;)

És fáradt is vagyok, meg már nagyon unom a sok melót, és holnap megint hajnalban kelek és 2 nap Pest, de legalább gazdag leszek... :D:D:D

LL, te tudod, de kabbe!

Ja és a Kokkk 3 k-val van. Mármint összesen néggyel. ;)

Na, most döglés!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
mi az Alien nél vagyunk. ha megujítjuk a házét akkor szerintem beleviszem a bringámat is (500k-ig lehet)

a telfonos témához visszatérve ezt nálam is szokta az mp3 lejátszóm (bõvíthetõ) a kártyaolvasó részének külön van a firmware és az sokta megadni magát. kártya-ki-be, vagy odavágod és akkor mûködik:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Te Magoo.. újabban nem csípnek téged a mûszaki cikkek.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nna, ez a telefonom is szaraxik. a zenelejátszója...szeret lefagyni közben, meg kiírni, hogy nincs zene fájl. fasza

átszámoltam a kötelezõ gfb-t. mi maradunk, uniqa jött ki legolcsóbbra idén is.

sony-ról még mindig semmi hír :klnie:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Akkor se elindulni, se megállni nem fogsz tudni. Egyik kerék elpörög, egyik elsõ kerék blokkol (a mögötte levõ meg csúszik). Garantált idegbaj.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
akkor rakom átlóba baszod :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az elsõ kerék a kormányzott és hajtott, szóval amíg azok tapadnak, addig olyan nagy gond azért nincsen. Feltéve, hogy a fékek is egyenletesen fognak ;)
Az elsõ hajtásban az a pláne, hogy a hátulja sose indul meg annyira. Csúszós úton pl. jellemzõen akkor, ha hirtelen benyomod a kuplungot a kanyarban :D
Az meg hülyeség. Gázt kell adni... Kicsit, vagy nagyot.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Nektek nem lenne elég 2db új gumi? Az azért egy 20-25e-s kiadásból megúszható, és akkor nem is vesztek annyira szart.
Mondjuk én a saját méretemet néztem (175/70 R13) abból legalábbis 11e-ért Kleber, Nokian, Pirelli, Sava, stb gumik vannak. 20e-ért meg a legjobbat is megkapja az ember.
Szóval 70e-ért biztos nem vennék 4db Kormoran-t.

hát mind a 4 repedezett, és ha csak elõre veszünk, akkor kimegy a segge...szal inkább viszarakom a nyárit asszem. hólánc van

185/65 R14 a mostani, és pont ilyen méretben volt a gumisnál michelin 11ezerért akcióba. az elég jó vétel lenne.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

felnivel 70 ha ez számít valamit. az e havi vagy az elözõ autobildben vol

Hát mondjuk úgy már akár kb. okés is lehet. De az leginkább a gumi méretétõl függ.
Pl. a Kleber Krisalp HP esetében.
Nem mindegy, hogy 10 990 (175/70 R 13) vagy 46 005 (225/45 R 17)...

De például a Kormoran SNOWPRO B2-ból se mindegy melyiket veszi az ember...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

felnivel 70 ha ez számít valamit. az e havi vagy az elözõ autobildben vol

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

elöregedett és kivan repedezve a kopása még elmenne tavaszig. Kleber gumi amúgy. ez az 6. tele, 60ezer ért vettük a 4et felnivel együtt. a felni használt volt a gumi újszerû (még rajt voltak azok a fölálló gecik) . mint kiderült minden évben elrakás elõtt lekell pucolni téli nyári gumit egyaránt és befújni szilikonnal, akkor nem lesz ilyen mint a miénk.

Mondjuk én se nagyon kezelgettem õket. Talán ezzel a szilikonos kezeléssel plusz 1-2 évet lehet nyerni. De én idén a kopottságuk miatt gondolkodtam újabb gumikon. Mondjuk még nem vészesek, de jövõre tuti veszek 2 újabbat elõre.
Nektek nem lenne elég 2db új gumi? Az azért egy 20-25e-s kiadásból megúszható, és akkor nem is vesztek annyira szart.
Mondjuk én a saját méretemet néztem (175/70 R13) abból legalábbis 11e-ért Kleber, Nokian, Pirelli, Sava, stb gumik vannak. 20e-ért meg a legjobbat is megkapja az ember.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
LOL:D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
napot

1. az elsö sorba írd be az "én" nevem!
2. a második sorba írd be a "saját" neved!
3. nyomj rá a "vizualizar "–ra!!

http://www.tatuagemdaboa.com.br/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
autóbild,kb 12 gumit mérnek és tesztelnek

egyelõre nekem még nem aktuális..

sose szerttem,de így nem rossz

KutyaszerûKutya cuccai alázósak,fõleg a háré :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
:clap: Jájj vázze! Ez mekkora!

Gyorsan megcsinálok minden melót és felhúzok a hegyre! Dzs dzs dzs!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.