Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs
Most nézem csak. Aki elolvassa a matrica tartalmát annak pacsi :D Hát besírtam rajta :DD

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Síelõs (esetleg bringás) cucc akció van megint a lidliben.

LIDL

Annak, aki nem százezreket akar ilyesmire költeni.... és elég jó a minõség is.

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs
E!:) 08 vagy 09-es. Guglit ismerem én is,de alulmaradtam. Ilyen vén lányokról már nincs info.
Posted Image

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
najovan.. Sakkor mondd, melyik bank Ellen kovettel el fegyveres kifosztast? :D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Tudományos biciklisek...f@...m!:cool2:
Mondtam mit csinálj!!!:confused:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jaja, önts rá benzint, meg dobj rá egy gyufát, és máris eltûnt a gázolaj :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
most néztem csak egyel mellé kattintottam, The North Face M Observatory Jacket ez

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

ez a pressfit télleg buziság...ez viszont tetszetõs:

Totalcar - Magazin - Leleplezték a Cadillac óriását

Attus, neked biztos lett már gázolajos a cipõd, ki lehet azt pucolni vagy baszhatom?

Öntök rá egy kis benzint,az nem olyan büdös!:-P Utcai cipõm még nem lett olajos,a melóst nem szoktam takarítani esetleg ronggyal.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

The North Face M Diad Jacket héjkabát ilyen-e

baszki :) Zesty évjáratot ide és kész.) vagyis ne ide googliba :)

hétvégén valami túra jelleg?

de ugye nem ennyiért? :) a HH dzsekimet 52re tartotta a sportsdirect, aztán jól le akciózták és lett belõle 18.
ez a tnf elég fasza cucc amúgy. leírásból meg az jön le, hogy igazi hegyiembereknek, nem ilyen mezei lótifutiknak, mint mink vagyunk. vízállósági adatot hiányolok. esetemben 17000mm.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

jóvan jogos, ez most merészebb volt tudom, de gondoltam ha nem rakom ki img-be, még elmegy - hát nem. értem na.

villanó bimbó nélkül az ízléses képek elmennek, de aki vulvát akar nézegetni menjen megfelelõ helyre.
köszi

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
The North Face M Diad Jacket héjkabát ilyen-e

baszki :) Zesty évjáratot ide és kész.) vagyis ne ide googliba :)

hétvégén valami túra jelleg?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jóvan jogos, ez most merészebb volt tudom, de gondoltam ha nem rakom ki img-be, még elmegy - hát nem. értem na.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
azjóaz. holésmennyiér?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Quaffer felespoharak | Radarplayer.hu ez mennyire jóó .)

North Face cuccokból a summit sorozat az mi az? Vettem most egy ilyen kabátot,mert elirigyeltem a norvég-dán bringásoktól .)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Srácok, azt hittem már korábban megbeszéltük, hogy nincs meztelen nõ, nincs káromkodás, nincs trágár kép/videó, stb - szóval hogy nagy vonalakban betartjátok a fórumszabályokat.
Nem tudom miért nem megy, igazán adhatna valaki értelmes választ nekem.

Ja, és mert a múltkor valakinek nem volt egyértelmû, milyen alapon mondok/kérek ilyesmit: Global Moderator vagyok a fórumon, az a dolgom, hogy az ilyeneket ellenõrizzem és ha kell eltávolítsam, azaz betartassam a fórumszabályzatot.
Szeretném, ha menne a beszélgetés pinák nélkül is. Mit gondoltok, menni fog?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Munkahelyen a gép elõtt ülve néha minden érdekesebbnek tûnik, mint újragondolni egy jogosultsági rendszert, na akkor szívesen ráugrok egy ilyen egyszerûnek tûnõ problémára is, mint egy középcsapágy csere. És most a jogosultsági rendszer is egyszerûbbnek tûnik már, mint a jelenleg rendszerben lévõ középcsapágyak szervizelése ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ez a pressfit télleg buziság...ez viszont tetszetõs:

Totalcar - Magazin - Leleplezték a Cadillac óriását

Attus, neked biztos lett már gázolajos a cipõd, ki lehet azt pucolni vagy baszhatom?

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Te, Tomi én ilyenekre nem érek rá... Majd ha issue van akkor nekiugrok, de addig csak ratata van...:D

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, és ami a YT Tues-ban van az a Sram PF30-as szabványú cucca, csak hogy egyszerûbb legyen az élet ;)
Az ugyanaz majdnem mint a BB30, csak áttervezték kicsit, hogy olcsóbb lehessen. És ez is 68mm széles.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Alapvetõen ez a PressFit egy nagy buziság. Egyedül a karbon vázakban van értelme, mert ott akkor nem kell alu betéttel szórakozni, elég a karbon középcsapágyházat pontosan megmunkálni, hogy szépen illeszkedjen bele a csésze. De egy alunál? Plusz szerszámok, felesleges oldalirányú stressz...
Mindig is rühelltem bringán az olyan szerelési módszereket, ahol ütni kell valamit...

Ha a középcsapágyház 90mm széles, akkor az valószínûleg PressFit-es, és valószínûleg BB90. A BB30-at a Cannondale találta ki, és annak a korai verziójában még csak 58mm-es volt a középcsapágyház, de most már 68. Tessék utánaolvasni. Vagy csak rákeresni a "lapierre zesty bottom bracket" kifejezésre.

Én épp esõ után felszáradt aszfalton jöttem dolgozni, de a hazafelét lehet nem fogom megúszni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök