Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Kisújbánya, Óbánya, Réka-vár. Ilyenkor fõleg szép!

nagyon szeretem az óbányai régiót! nekem szimpatikus, de majd nyilatkozzanak jól a többiek is. kicsit tartok az esõtõl, de ha cska egy minimális esélye is van, hogy nem lesz zuhé, akkor tekernék mindenképp.
nna. legyünk/menjünk sokan!

ht-t majd minnyá megnézem.
edit: árban eléggé verhetetlenek. viszont: a videókon látott emberke fején is eléggé faszul áll a kapucni, én meg azt nem kedvelem. SOHA sem fogok síelni, mert nem, és így sisak sem kerülne alá, amivel rendben állna a dolog. a vaude-ra meg azér csak húzom a szám.. pedig kéne. nagyon kéne.. de 40ezer, az mindenhogy negyven ezer, ha a kabát 230 ojró akció nélkül, akkor is. fagyjak meg. pcsába.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Pécsiek, lehet hogy én is mennék veletek az össznépi bringázásra, akár Jakab akár Kelet-Mecsek. Mikor derül ki az indulás?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Hokay! majd megprobazom oket.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Makita LXT újratöltõ fúró | Radarplayer.hu bazz :D kell egy ilyen :D

iXoost kihangosító | Radarplayer.hu meg ez..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
moffendáré, van egy kvikszilver,egy salewa kabi ami neked fel tudok ajánlani..esetleg egy HH de az szerintem neked rövid

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Eladó használt TOYOTA LAND CRUISER HZJ78 ooo

na én most bp,aztán este ha minden igaz valahol csatlakozom

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tudom, hogy nagyon mainstream, de esetleg Heavy Tools?

Az emailben küldött álláshirdetésnek a következõ levele majd az lesz, hogy fizess be 50e Ft-ot tanfolyam költségre, aztán szépen el is tûnnek a pénzzel ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

szombaton kollektivizált tekerés? esetleg nagyobb túra? monnyuk nemtom merre, de leginkább eltávolodnék a megszokott Tubes-Remete-Jakabhegy triótól.
tipp, ötlet?

ja, meg aki tud fasza, jó árú téli kabátot, az nyugodtan ossza meg az információt:)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Ha csak úgy küldözgetik random embereknek, akkor túl komoly nem lehet

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ez jött imélen,menniyre kammu?

Jó napot!
Én egy nagy cégnek személyzeti vezetõje vagyok. Cégünk üzleti megoldásokkal foglalkozik a reklám és a logisztika területén. Mi most bõvítjuk tevékenységünket Magyarországon és szükségünk van képviselõkre.
Készen vagyunk ingyenesi alapfokú oktatástra. A fizetés teljes munkaidõsi foglalkoztatáser 3000 €, nem teljes - 1500 €. Nagyon rugalmas menetrend. A menedzser kötelességeben lesz a tranzakciók támogatása és levelezési munka.
Ha önt érdekli a munka – küldjón nekem e-mailt a további információért.
Minden jót!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

ja, meg aki tud fasza, jó árú téli kabátot, az nyugodtan ossza meg az információt:)

Síelni: LIDL

Elegáncsabbat meg céundá. Én most vettem egyet 13-ért.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
nyújorkert nem annyira erõltetném, inkább ez a túrás vonal vonz. pl :Vaude Kintail 3in1 Jacket Ii Nightblue Man. Clothes man Jackets insulated detachable, Trekkinn.com, buy, offers, outdoor és: Vaude Albo 3in1 Jacket Marine Man. Clothes man Jackets insulated detachable, Trekkinn.com, buy, offers, outdoor
egyik sem az a kimondott olcsó cucc, de a második linken olcsóbb a cucc szállítással együtt is, mint itthon a nomád akciós ajánlata.
meg monnyuk ez is kéne: Mountain Hard Wear Fluid 18 Black. Backpacks and suitcases Backpacks 20 liters, Trekkinn.com, buy, offers, outdoor eléggé...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
majd élõben.)
de az baj hogy Tünde testre nietzsche kabát:)

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
NewYorker!:)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
szombaton kollektivizált tekerés? esetleg nagyobb túra? monnyuk nemtom merre, de leginkább eltávolodnék a megszokott Tubes-Remete-Jakabhegy triótól.
tipp, ötlet?

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

Én csak azt nem értem, hogy ki az, aki ilyen képet csinál, hogy a kannácska áll a fürdõszobában egy szál csöcsben egy fogkefével a kezében... Ettõl még a gyerekek és az öregek sem gerjednek be, maximum a fogorvosok.

70 ezerért akkor sem vennék TNF kabátot, ha 1 millás keretem lenne rá.

Ma valami futás jó lesz, hétvégén meg kerékpározásos!

Jaja, kellene menni, mert az új küllõanyáimat még mindig nem csaptam pofán!:)

Érdekes ez a béjemvé sztori, már csak azért is, mert ha csökken az olajnyomás, legtöbb esetben pont a hátsó csapágyak mennek el(mert ugye azok vannak a legtávolabb az olajpumpa csatornájától) nem a legelsõ!?? 500 a motorcsere? Bazmeg erre rá kellene állni! Megcsinálnánk mondjuk350ért és mindenkinek jó!:P

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja most ovlastam én is épp...kemény

bár nekem a cikkbõl az jön le hogy nem nagyon hatotta meg a minusz x millió..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
az szép:

Totalcar - Magazin - Soha többé BMW-t!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én csak azt nem értem, hogy ki az, aki ilyen képet csinál, hogy a kannácska áll a fürdõszobában egy szál csöcsben egy fogkefével a kezében... Ettõl még a gyerekek és az öregek sem gerjednek be, maximum a fogorvosok.

70 ezerért akkor sem vennék TNF kabátot, ha 1 millás keretem lenne rá.

Ma valami futás jó lesz, hétvégén meg kerékpározásos!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

E!:) 08 vagy 09-es. Guglit ismerem én is,de alulmaradtam. Ilyen vén lányokról már nincs info.

E szerint nagyjából ugyanaz mind: Zesty Press Fit BB replacement
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök