Nocsak, akkorra azt hiszem pont nincsen programunk, de majd meglátás...Ha minden igaz lesz valami erdei gyorsgurulásos, fakerülgetõs kvízmûsor.
Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2008. April 10. - 23:26

Posted 2008. April 10. - 22:51

Na akkor majd a váltókarok miatt kereslek holnap msn, vagy valami hasonlón.Igen
Miért, mi lesz akkor?
Ha minden igaz lesz valami erdei gyorsgurulásos, fakerülgetõs kvízmûsor.
Posted 2008. April 10. - 22:38

Nagyon kicsi a támogatottsága, de rajta vagyok.Four Season vetítés van tervben?
IgenÉs az XT váltókar az 1 pár?
Miért, mi lesz akkor?És jöttök május 3-4, ha éppen?
Posted 2008. April 10. - 22:03

Posted 2008. April 10. - 22:00

Hát nagyon szívesen!Neked is köszönöm szépen!
Four Season vetítés van tervben?
És az XT váltókar az 1 pár?
És jöttök május 3-4, ha éppen?
Posted 2008. April 10. - 21:57

fasza lesz, csak ki kell járni.. van benne pár érdekes rész, meg egy ugrót is feltelepítettünk ma.
finom prohanyós a föld rajta, lehet olyat csinálni kanyarokbe hogy hádrzzss, meg fffssshhhff
gyertek kijárni
Fish, jót tettél ezzel a linkkel

Posted 2008. April 10. - 21:55

http://www.minimalmusik.net/
rádijó
trubó meg beszívja a fejem..kciit stár varsz jellegû

jogsi..majd elsz:Dû
hnolap valami,
állásinterjúzok de du szerintem jó
névnapi,szülinapi ivás mikor lesz?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. April 10. - 21:47

Posted 2008. April 10. - 21:22

Ma Zsoltán neve napja van hát baszki. Kezd leülni a fejemben a viszki, a sör, a tészta, meg a hegy.
Iszok is a ZSOLTÁNok egészségére innen a délnyugati vadvidékrõl! Bódógság, meg a zzsssss legyen veletek!
Hát a KOna Prro Rájder kulacsomba töltöttem elõrelátóan még tegnap este viszkit,aztán azt felfelé tolás közben kínálgattam a Jetisfiúnak. És jöttek a FELHÕK!
Meg rákapcsolták a világítást a szemben lévõ domboldalon, nálunk meg le. És valami hülye sok rózsaszín festéket eresztett ki a légkörbe. Szóval bázz volt.
Holnap is kéne menni.
Posted 2008. April 10. - 21:18

Posted 2008. April 10. - 21:15

Posted 2008. April 10. - 21:09

Végre egy mobil amivel elégedett vagyok..
holnap kerékpár?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. April 10. - 20:44

Jakab-hegyen olyan fény, és 3D hatásokat prezentáltak, hogy Zappal pinát vízionáltunk magunk elé, de mégis inkább a felhõkben megbúvó UFO-k által keltett fényhatások kötötték le a figyelmünket.
Szóval nagyon fasza volt. Aztán lefelelé nagyon csúnyán mentem, mert alig fékeztem, és csattogott a gép rendesen. Mondjuk Jakab-hegy és Éger-tetõ között azért én mentem elöl, mert valahogy az most fekszik. De javítani kell a stíluson, és akkor még gyorsulhatok

Tecánál meg valami egyetemista, vagy fõiskolás rajzás van. De elég szolidan csapják, és a csajok se túl szépek.
Posted 2008. April 10. - 19:23

Posted 2008. April 10. - 18:45

Zsolonak boldog Zsolt napot!!
Köszönöm szépen!szal akkor minden Zsoltnak buék.
Posted 2008. April 10. - 18:04

Az meg felettébb furcsa, hogy ha semmit sem lehet csinálni NagyTubesen radarépítésügyileg, akkor mijafaszért jelölték ki jelölõsprével festett kis földmérõkarókkal az utat? Hogy rohadnának meg! Persze pár nagyon "beteg" fát is megjelöltek!
Két idõsebb kuytázós túrabajnok fickó azt mondta, hogy leszerelték már az összes antennát a meglévõ toronyról. És tényleg.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. April 10. - 17:26

Én meg megyek bringázni, mert most úgyis fos az idõ és nincsenek sokan.
Fasza, fasza! Még az is lehet, hogy fizetni is tudok majd, bár nem százezret!Holnap lehet hogy meglesz a gép!

Posted 2008. April 10. - 17:24

Azért se rakom össze a 2 postot
Én meg csakazéris

Nemár? ma volt Zsolt nap?
fönököm is az.. ahh ugrott egy jó pont.
szal akkor minden Zsoltnak buék.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. April 10. - 17:08

Na, most basssza meg a néger a kályhacsõvel a szõke picsát. Hát bazmeg.
És ez hogy is néz ki?

Holnap lehet hogy meglesz a gép!
Zsolonak boldog Zsolt napot!!
Ejj, nekem meg mégsem kell mennem pestre, pedig nagyon örültem volna neki! Na mindegy, megyek dógozni és összerakom a Tomigépet!
Fos az idõ, nincs kedvem tekerni, inkább megyek csajomhoz és jól telezabálom magam valami fossal, mint ahogy azt mindig szoktam! Nem is tudom, hogy kellene-e Glory8, 19,9 kilo a komplett bringa!! Az sok!!
És a ruhák sem jönnek,f@szom!
Posted 2008. April 10. - 15:10

Az elsõ kettõ ugyanaz. A harmadik meg még azoknál is gagyibbnak néz kielnök úrnak:
az oregon:
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
vagy
vagy
melyik legyen?

De van akiknek bejött ez az ACT-2000. Mindjárt megkeresem azt a blogot, ahol ezt tesztelte valami pesti futárarc.
Gyors vagyok, mint fos.
Itt vannak azok a blogbejegyzések
Azért se rakom össze a 2 postot