Mi lesz majd, ha visít a gyerek? Most kell megedzõdni
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. április 11. - 12:59
Mi lesz majd, ha visít a gyerek? Most kell megedzõdni
Írta 2008. április 11. - 12:58
. Ha jön a bebaszott, randalírozó, mindenhova odahugyozni akaró és az összes csajra artikulálatlanul rámorgó Tasken-utód is, akkor további engedmények várhatók. Infraszemüveg nem árt!
áááááhhhhhh, nem lehet, aludnom kell.....sokat....
Írta 2008. április 11. - 12:50
Nem kértem, de szereztek nekem netet.
Nem tekerhetem ezért a kerekeket...
Írta 2008. április 11. - 12:14
És lehetõség van az avar körgyûrû elõtti medvehagyma tenyésztõ vidékrõl kíváló minõségû gyöngyvirágot szedni
Itt mindjárt beköszönt a sötét korszak, és nem lesz net.
A pizza itt az asztalon, de még hegesztünk elõtte. Elbaszták az adatbázist, aztán megy a csodálkozás, hogy szar minden...
És a jógamester nem jön?
Írta 2008. április 11. - 12:08
Aktuális civil
Írta 2008. április 11. - 12:05
Nehezebb mint a V10???
Ezt nem akartam én...
Persze, hogy nehezebb! A V10 olyan könnyû mostanában, hogy már-már repül! Múltkor megdorgáltam a súlya miatt, akkor magába nézett és lefogyott. Vagy csak én vagyok jó erõben?
Egyébként tényleg meglepõen nehéz volt az a commencal, pedig nagyon könnyû cuccokkal volt szerelve és ráadásul ez a kisebbik, nem a dh-gép. Már azon agyaltunk, hogy berúgott a heggesztõ és véletlen vasból csinálta..
The life is short, ride more!
Írta 2008. április 11. - 11:31
Írta 2008. április 11. - 11:09
Mennyire vicces már, hogy itt van 11-dike, és még mindig nem kaptam fizetést. Faszom se érti ezt a hozzáállást.
Írta 2008. április 11. - 11:03
kokka,pest miatt csörgj majd
3nekem is jó! Mószkító is mondta h ok,melóm sincs több addigra..aaszem
egy ilyen csiribiri tarisznyás egyetemista csávesz volt rajta..
"Ugrókötéllel akasztotta fel magát egy mászókára egy kilencéves kisfiú egy pécsi iskola udvarán. Szerencsére osztálytársa még idõben észrevette.
Felakasztotta magát egy kilencéves kisfiú a napokban a Ciszterci Nevelési Központ Általános Iskolájának udvarán az egyik tanítási szünetben. Nem véletlen balesetrõl volt szó, elõtte bejelentette a tervezett aktust a társainak, akik ebben nemigen hittek, ezért nem tettek semmit megakadályozására. "
-az iskola öl butít nyomorba dönt...
http://www.mens-challenge.hu/ -gyúrok a mergára:)
ha jöttö kne elgyen Pántyaparty..fáj még mindig és már lilul
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. április 11. - 10:01
Ezt nem akartam én...Nehezebb mint a V10???
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 11. - 09:47
ytól president féle új pályán és környékén ..
fasza lesz, csak ki kell járni.. van benne pár érdekes rész, meg egy ugrót is feltelepítettünk ma. gyertek kijárni
Sajna ne tudni merre vanni...
be vagyok még most is baszva REGGELT!!!
És boldogat a Zsoltoknak.
Írta 2008. április 11. - 08:46
Nehezebb mint a V10???Megnézegettem és jónak tûnik, csak a súlyával nem vagyok kibékülve...
Köszönöm!Boldog Zsolonapot!
Zso,gyertekmáá
Nyugi, ha lesz lehetõségünk nem szabadultok tõlünk. PécsiekzZsolo, jaaa, már 1000 éve nem voltatok! Jöhetnétek!
Írta 2008. április 11. - 08:16
Vasárnap viszont jönnek Pupákpékék Szexárdról gyprsanlefelegurulni!!! Tessék csatlakozni! (Olyan 10 körül jönnek, nekem a szokásos nagy zaba, 1 körül csatlakozom...)
Bringa ma mindenképp!!! Viszont az elõbb említett dolog miatt nekem fél 6-ra itthon kell lennem. Szal olyan 3 lenne a jó, de még melátás nekem is, hogy addigra végzem-e. A defektet mindenesetre gyors megcsinálom!
Jó hülyék voltatok tegnap.
Zsolo, jaaa, már 1000 éve nem voltatok! Jöhetnétek!
Valamikre még akartam írni, de elfelejtettem és most vissza nem olvasok mégegyszer.
Csak annyi, hogy boccs Napkin. Nagyon hülyén sült el. De már bõven jönnénk visszafele...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 11. - 00:26
Írta 2008. április 11. - 00:11
Tényleg, neki az NWD8 elején ellopja az erdei szörny a bringáját. Ezek szerint meglettNemtom kié a gép. A boltban aszonták, hogy csak besétált valaki a vázzal meg egy halom alkatrésszel, hogy rakják össze... Lehet, hogy leugrott Cedric bringázni egy kicsit.
Írta 2008. április 11. - 00:09
Írta 2008. április 11. - 00:02
Írta 2008. április 10. - 23:50
Mosz,azért nekem bejött
Dus., nekem az jön be amikor csak a lemezjátszó feeltt tartod az egeret
amúgy holnap valami tervben van,csak még kélékeny a nap..
Zso,gyertekmáá
még ez juott eszemeb elalvás elõt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. április 10. - 23:45
Írta 2008. április 10. - 23:44
commencalt láttátok már itt pécsen?
Igen. Csasziék "szerelték". Megnézegettem és jónak tûnik, csak a súlyával nem vagyok kibékülve... lehet azért mert elõtte a Papp ~9kg-os kisbringáját nézegettem.
Boldog Zsolonapot!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére