Mi lesz majd, ha visít a gyerek? Most kell megedzõdni

. Ha jön a bebaszott, randalírozó, mindenhova odahugyozni akaró és az összes csajra artikulálatlanul rámorgó Tasken-utód is, akkor további engedmények várhatók. Infraszemüveg nem árt!
Aktuális civil
Nehezebb mint a V10???
Ezt nem akartam én...
The life is short, ride more!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ezt nem akartam én...Nehezebb mint a V10???
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
ytól president féle új pályán és környékén ..
fasza lesz, csak ki kell járni.. van benne pár érdekes rész, meg egy ugrót is feltelepítettünk ma. gyertek kijárni
Nehezebb mint a V10???Megnézegettem és jónak tûnik, csak a súlyával nem vagyok kibékülve...
Köszönöm!Boldog Zsolonapot!
Zso,gyertekmáá
Nyugi, ha lesz lehetõségünk nem szabadultok tõlünk. PécsiekzZsolo, jaaa, már 1000 éve nem voltatok! Jöhetnétek!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Tényleg, neki az NWD8 elején ellopja az erdei szörny a bringáját. Ezek szerint meglettNemtom kié a gép. A boltban aszonták, hogy csak besétált valaki a vázzal meg egy halom alkatrésszel, hogy rakják össze... Lehet, hogy leugrott Cedric bringázni egy kicsit.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
commencalt láttátok már itt pécsen?