Én meg emiatt írhatok át csomó mindent, amit nem én csináltam:
Csak az a poén, hogy nagyrészt user interface basztatás folyik...The user interface is updated
*after* the JavaScript has finished.
Csak az a poén, hogy nagyrészt user interface basztatás folyik...The user interface is updated
*after* the JavaScript has finished.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Nézem, és nem fogja fel az agyam, ez a bringa BONYOLULT!
Nem merem elolvasni a cikket se, hátha felrobban az agyam...
Inkább javascript.
Hát végülis nem áll rosszul. Talán van már vagy 20 DVD megírva. Csak elakadtam a Earthed 4-el, mert nem találom...Ha rendbeszedted, kéremszépen...
Tényleg, a filmes project?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
hehehe, kíváncsi vagyok mikor próbálja megHa Inteles futni fog rajta a buher Vista
jo reggelt
pest elég volt,de vettem egy mini macet
de valamiért a vez.nélküli bill. nem megy vele..az egér párja gond nélkül..
tegnap icn néztem,durva vihar volt
...
Kupleráj van és éhes vagyok. Meg tanulni is kéne.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.