Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2008. június 05. - 17:12

Írta 2008. június 05. - 17:04

de ha van valamid ami kb olyan ballonos mint a 2.5 maxxis és azzal sem lesz defektem akkor akár jó is lehet. nem ragaszkodom a maxxishoz csak már évek óta nem mertem más márkát kipróbálni, mert ez bevált és ezzel a 2.5 2ply-al évente 2szer van csak defektem + ahogy Tomy is +aszonta, ez nem rázza szét a valagam.
wiwre írta ki vki a falra, nemtom igaz e:
Pécs-Nagyárpád Fix trafi a 40-es táblánál a sebesség mérõbe építve!
Írta 2008. június 05. - 15:24

Van nem maxxis, olcsón azt is odaadnám...
Még rajta van a papírgyûrû.
Nézzem meg milyen?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 05. - 15:09

ez milyen gumma? csak mer kiba olcsó és a súlya alapján 2ply szintû.
http://ebike.hu/term...-coll-mtb/1731/
Írta 2008. június 05. - 14:55

Nem mellesleg iszonyat pihentagyú vagy, Zapat!

Ezt meg ni, még mindig bznak benne. Max ha iszonyat felárral csináltatnak majd mindent borzasztó gyorsan, de akkor meg szar lesz a minõsége és ugye többe fog kerülni, de amire többet kell költeni, ott több lé "tûnhet el".
A videóban meg kiderül, hogy kié az a kurva jó kéró a Kikelet mellett, aminek már csak kis ugratók kénének az udvarába.

http://www.ingatlanm....com/iread/4309
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 05. - 14:48

Én amúgy se nagyon csukok be ablakokat. Gyûjtön a desktop-on õket. Aztán csodálkozok ha elfogy a 2G memória...
Írta 2008. június 05. - 14:44

Azon már gondolkodtatok, ha valakivel otthon beszélgettek, és az illetõ elmegy, akkor az ajtót csukod be utána, ha meg MSNen beszéltek, akkor az ablakot?
Hehehehe
Aktuális civil
Írta 2008. június 05. - 14:43

Én várom a pénzt. Azt mondták ezen a héten tuti. Az már csak ma vagy holnap.
Írta 2008. június 05. - 14:30

És Villányban esett csak igazán. Meg jöttek a munkaügyisek is. Szopás.
És tele van a tököm. Mindenképp kéne megint utazni.

Írta 2008. június 05. - 13:37

média meg egy csomó hírt felkap és felfújja. azt a maléter pál úti gázolást is mondjuk. az esti híradók meg lassan kékfény-re emlékeztetnek, normális hír ritkán akad benne.
áhh nem volt 2.5 2ply 60a gumma pedálban, pedig hátulra már eléggé elkéne egy új.
Írta 2008. június 05. - 13:27

éppp lesz egy fölös bill.+eg párosom

bukókat jót jóáron mit lehet kapni? ff kéne...
komlóra valaki? kéne pályát bejárni stb!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. június 05. - 13:00

Írta 2008. június 05. - 12:41

http://bama.hu/index...ikk&cikk=149987
Kár, hogy lese szarja senki.
Végre valamirõl van határozott véleménye! Még sok ilyet! Tubest is a hírekbe!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. június 05. - 12:11

Írta 2008. június 05. - 12:10

bankkártya meg nézd meg a neten van egy valag kalkulátor,assszem olyan is hogy bankártya.hu? vagy hasonló
otpben pont tegnap voltam megszüntetni a számlám,semi extra..nekem is az a véleménem,hogy kb ugyan azt adják mindenhol, a nagy akciók mögött meg minidig megbú valami kötöttség..
du ha végre eláll felmerészkedek hegyre,bár lehet hogy festek inkább tovább ..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. június 05. - 11:58

Írta 2008. június 05. - 11:37

A billentyûzetnek nem a sebességével van baj, hanem hangos, ha lenyomom. Ergo lassabban is ugyaonolyan hangos..
De ha dt/dbill -idõben integrálod a hangmennyiséget akkor relatíve lassabb billenyûcsapkodá kevesebb d(hang)/d(t) értéket fog adni = kisebb zajterhelés= halkabbnak és kevésbé zavarónak fog hallatszódni, ill. tûnni- NA!
Írta 2008. június 05. - 11:21

Az erõmûvi biomassza tüzelés egy valóban biomassza eltüzelésének lehetõséget nyújtó rendelet tökéletes félreértelmezése és kihasználása. Nem más mint fatüzelés, amelynek eredménye a közeli és a távoli erdõk kiirtása.Hozzátéve, hogy a pécsi erõmû nem biotüzelésre való, az energiafûvel általában apróbb városok, települések kisebb erõmûveit lehet táplálni eredményesen. „Ideje volna megértenünk és megértetnünk végre mindenkivel, hogy egy százéves fa csak száz év múlva pótolható!”
Hát igen.
Erste és Unicredit Raiffeisen van a halmazban eddig, legszimpatikusabb kondíciókat "számomra" az Erste ajánl. Majd meglátom és köszi!
OTP bekaphatja.

Írta 2008. június 05. - 11:12

Aktuális civil
Írta 2008. június 05. - 11:09

De Ráfázen jó, meg esetleg erste, meg lakosságira az intereurópát mondják még.
Persze preferenciafüggõ, hogy mit nevezel jónak, OTP a legortóbb az ott dolgozók elmondása szerint is. Meg kb. ugyanolyan lehúzós az összes, csak a reklám más.
Nemis esik.
A billentyûzetnek nem a sebességével van baj, hanem hangos, ha lenyomom. Ergo lassabban is ugyaonolyan hangos.
Egyébként meg mindenki kapja be. Ezt már régen mondtam, hát tessék.
Aktuális civil