Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Amúgy jó az a schwalbe is. Van olyan széles, mint egy 2.5ös gumi. Én azért is adtam el, mert túl széles volt, és a sáros levelekkel lecsiszolta a telóm belsõ oldalát, meg a vázban is alig fért el.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
igazából maxxis érdekelne, olyan paraméterekkel, mint ahogy azt lent írtam, a schwalbe-t azért kérdeztem mert annyiért nevetségesen (gyanúsan) olcsó.
de ha van valamid ami kb olyan ballonos mint a 2.5 maxxis és azzal sem lesz defektem akkor akár jó is lehet. nem ragaszkodom a maxxishoz csak már évek óta nem mertem más márkát kipróbálni, mert ez bevált és ezzel a 2.5 2ply-al évente 2szer van csak defektem + ahogy Tomy is +aszonta, ez nem rázza szét a valagam.

wiwre írta ki vki a falra, nemtom igaz e:

Pécs-Nagyárpád Fix trafi a 40-es táblánál a sebesség mérõbe építve!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Van egy csomó gumim nekem is.
Van nem maxxis, olcsón azt is odaadnám...
Még rajta van a papírgyûrû.
Nézzem meg milyen?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
azé kell 2.5 mer a maxxis mindenbõl 2 számmal kisebb.

ez milyen gumma? csak mer kiba olcsó és a súlya alapján 2ply szintû.

http://ebike.hu/term...-coll-mtb/1731/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én sem nagyon szoktam becsukni semmit. Se ajtót, se ablakot. :)

Nem mellesleg iszonyat pihentagyú vagy, Zapat! ;) Ez a rosszul jár az órád, ez kész...

Ezt meg ni, még mindig bznak benne. Max ha iszonyat felárral csináltatnak majd mindent borzasztó gyorsan, de akkor meg szar lesz a minõsége és ugye többe fog kerülni, de amire többet kell költeni, ott több lé "tûnhet el".
A videóban meg kiderül, hogy kié az a kurva jó kéró a Kikelet mellett, aminek már csak kis ugratók kénének az udvarába. :D
http://www.ingatlanm....com/iread/4309

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Majd egyszer kimászok nálatok az ablakon, és akkor azt kell becsuknod, nem az ajtót ;)

Én amúgy se nagyon csukok be ablakokat. Gyûjtön a desktop-on õket. Aztán csodálkozok ha elfogy a 2G memória...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
2:30-kor írtad, nem 2:35-kor. Rossz az órád.

Azon már gondolkodtatok, ha valakivel otthon beszélgettek, és az illetõ elmegy, akkor az ajtót csukod be utána, ha meg MSNen beszéltek, akkor az ablakot?
Hehehehe

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azé kell neki 2.5, mert nem tud kerékpározni szakszerûen, és így legalább nem rázza seggét annyira a XXL-es polárpulcsi.

Én várom a pénzt. Azt mondták ezen a héten tuti. Az már csak ma vagy holnap.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
2.35!

És Villányban esett csak igazán. Meg jöttek a munkaügyisek is. Szopás.

És tele van a tököm. Mindenképp kéne megint utazni. :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na most má itt is esik. legalább nem kell virágot öntöznöm, amit amúgy se tudnék, mer nincs víz vmiért.

média meg egy csomó hírt felkap és felfújja. azt a maléter pál úti gázolást is mondjuk. az esti híradók meg lassan kékfény-re emlékeztetnek, normális hír ritkán akad benne.

áhh nem volt 2.5 2ply 60a gumma pedálban, pedig hátulra már eléggé elkéne egy új.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:)

éppp lesz egy fölös bill.+eg párosom :D :D genius luxmate vagy mi..

bukókat jót jóáron mit lehet kapni? ff kéne...

komlóra valaki? kéne pályát bejárni stb!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ismét egy pécsi hír, ami eljut az országos médiába...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

http://bama.hu/index...ikk&cikk=149987
Kár, hogy lese szarja senki.

Végre valamirõl van határozott véleménye! Még sok ilyet! Tubest is a hírekbe!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ez is annyi volt. 2rugó... hehehe

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ejha..kétrugós billentyûzetet kell venni,az finobba hangon szól... áll0tólag

bankkártya meg nézd meg a neten van egy valag kalkulátor,assszem olyan is hogy bankártya.hu? vagy hasonló

otpben pont tegnap voltam megszüntetni a számlám,semi extra..nekem is az a véleménem,hogy kb ugyan azt adják mindenhol, a nagy akciók mögött meg minidig megbú valami kötöttség..

du ha végre eláll felmerészkedek hegyre,bár lehet hogy festek inkább tovább ..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
de tovább fog tartani.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

A billentyûzetnek nem a sebességével van baj, hanem hangos, ha lenyomom. Ergo lassabban is ugyaonolyan hangos..

De ha dt/dbill -idõben integrálod a hangmennyiséget akkor relatíve lassabb billenyûcsapkodá kevesebb d(hang)/d(t) értéket fog adni = kisebb zajterhelés= halkabbnak és kevésbé zavarónak fog hallatszódni, ill. tûnni- NA!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Az erõmûvi biomassza tüzelés egy valóban biomassza eltüzelésének lehetõséget nyújtó rendelet tökéletes félreértelmezése és kihasználása. Nem más mint fatüzelés, amelynek eredménye a közeli és a távoli erdõk kiirtása.Hozzátéve, hogy a pécsi erõmû nem biotüzelésre való, az energiafûvel általában apróbb városok, települések kisebb erõmûveit lehet táplálni eredményesen. „Ideje volna megértenünk és megértetnünk végre mindenkivel, hogy egy százéves fa csak száz év múlva pótolható!”

Hát igen.

Erste és Unicredit Raiffeisen van a halmazban eddig, legszimpatikusabb kondíciókat "számomra" az Erste ajánl. Majd meglátom és köszi!
OTP bekaphatja. :D
Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na már itt is esik.

http://bama.hu/index...ikk&cikk=149987
Kár, hogy lese szarja senki.

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nem vagyok senkinek az ügynöke.
De Ráfázen jó, meg esetleg erste, meg lakosságira az intereurópát mondják még.
Persze preferenciafüggõ, hogy mit nevezel jónak, OTP a legortóbb az ott dolgozók elmondása szerint is. Meg kb. ugyanolyan lehúzós az összes, csak a reklám más.

Nemis esik.

A billentyûzetnek nem a sebességével van baj, hanem hangos, ha lenyomom. Ergo lassabban is ugyaonolyan hangos.

Egyébként meg mindenki kapja be. Ezt már régen mondtam, hát tessék.

Aktuális civil