Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2008. June 09. - 20:20
hegyene gész jóó votl most,csak kéne egy új hácsó gumi
holnap valaki?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. June 09. - 19:21
Vagyis most már nem is tudom mirõl van szó.
új iPhoneról meg nincs kép fönt még. Ejjj...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. June 09. - 17:59
:wtf:
Hát azért de...
Kõszeg maraton
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. June 09. - 17:57
:wtf:semmi érdemlegesrõl ne aggódj
Hát azért de...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. June 09. - 17:35
és lemaradtam...
semmi érdemlegesrõl ne aggódj
Ma majdnem elütött 3 sebesen száguldó országútis.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. June 09. - 14:36
http://avplanet.hu/SC-PMX2
ezt meg ma meghallgattam hifigalériába és nagyon szépen szól, de nincs rajta semmilyen bemenet így nemtom rátenni a mûholdvevõre, viszont van bluetooth:
http://avplanet.hu/CMT-HX5BT
ja és sonyt nemtom vennék e mégegyszer...
Posted 2008. June 09. - 13:59
voltam városi géppel praktikerbe meg árkádba. hifigalériába ki akartam próbálni egy hifit és mondtam a jávónak, h hoztam cd-t tegye be. erre ganxtától a bumm a fejbe volt az elsõ szám és izmos hangerõn megszólalt, hogy háromra mindenki meztelen :
ma nekiállok megnagyobbítani a kutyaólat.
Ezt néztétek?!
Kiakasztó...
http://www.freecaste...1000006_1004825
rendbe van baszki...
és melyik adón volt közvetítét?
Posted 2008. June 09. - 11:57
Hát ez azért nekem furcsa.
Ha a Tettyérõl eljön idáig az én kutyámmal, de nem vesszük észre,
De hidd el, ha az a kutya rá lett volna kényszerítve, akkor hazatalált volna. Csak amíg nem lesz éhes, nem próbálják meg rendesen elkergetni, addig nem akar hazamenni.
Mondjuk az megint más kérdés, hogy akitõl ilyen könnyen elmegy kutya, az nem alakított ki rendes kötõdést saját maga iránt a kutyában. Tehát ha eltûnik a kutya akkor max kicsit csodálkozik, de nem fogja túlságosan keresni.
Ha meg téged követett hazáig, és nem a kutyádat, akkor az azt jelenti, hogy téged választott gazdájának, és innentõl a te felelõsséged, és ne próbáld lerázni holmi plakátolással
Posted 2008. June 09. - 11:40
Ennyi. Ne okoskodj azért, mert ma még nem ettél pizzát!
het ez kurvajó
Nekem bukó lehet hogy kéne..
meg hegyre is fel kéne jutni,bár tartok tõle hogy 5után lesz csak valami belõle..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2008. June 09. - 11:34
Ha a Tettyérõl eljön idáig az én kutyámmal, de nem vesszük észre, azért nem 100, hogy vissza is megy, mert se lát, se hall, csak megy a játszótárs után. Aztán meg másfél órát itt ült a kapu elõtt. Szal na.
Ezek után meg nem fogok elvinni kocsival, aztán kirakni a Tettyén, mert ha elbassza egy kocsi, vag akármi, az nem tetszene és nem kockáztatom meg.
Ha keresi a gazdája, akkor megtalálja.
Ha nem, kerítünk neki új gazdit, aki talán jobban figyel majd rá.
Ennyi. Ne okoskodj azért, mert ma még nem ettél pizzát!
Posted 2008. June 09. - 11:22
Posted 2008. June 09. - 11:13
Kitalálom. Lehet, hogy valami szóbajöhet.
Nem, sajnos még nincs meg. Kezd aggasztani a dolog, mert ahova csak tudtuk, eljutattuk a dolgot, de nem keresi senki...
Amúgy meg utálok tanulni és nem is megy és f@szság ez az egész.
Posted 2008. June 09. - 10:50
Én tervezek egy rendelést hétvége-jövõhét eleje felé.
Aktuális civil
Posted 2008. June 09. - 09:33
Ma reggel láttam egy macskát elütni. Szegény még csapkodott a farkával még, aztán annyi...
Posted 2008. June 09. - 08:59
Bazz, utolsó nap, semmit sem tudok, pánik van!
Posted 2008. June 09. - 01:35
Posted 2008. June 08. - 20:32
Kint van az egész álla...
Meg amúgy is furcsa, hogy Monsteres.
Posted 2008. June 08. - 20:29
Ezt néztétek?!
Kiakasztó...
http://www.freecaste...1000006_1004825
Jah, tényleg kiakasztó. Nem értek egy szót sem, annyira recseg:D!
Így kell megérkezni:D!
http://www.freecaste...1000006_1004806
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. June 08. - 19:38
Mi ez a lámpa-project? Mert ha van eladód, akkor érdekelne!
Hamiltont nézttek mekkora balfasz volt?! Áááá...
Sajna város nem játszik. Még kicsit nézem a F1-et, aztán tanulok tovább...
Posted 2008. June 08. - 19:11

Sign In
Create Account

Back to top