Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Viszont asszem létezik olyan, hogy egyes városok, lokálisan valahogy kezelik ezt a helyzetet valmilyen típusu GPS-en--ki tud errõl v.mit?

Hát ehhez eléggé friss önkormányzati adatbázis kéne, ami szerintem még nyugaton is ritka.
Ami elméletileg mûködhetne, az a közlekedõk által frissített adatbázis, de az meg a sok fasz miatt nem mûködne jól. Tehát bekerülne egy csomó hibás infó, esetleg nem kerülnének ki a már rendberakott helyek.
És ezek csak ingyenesen lennének elképzelhetõk, mert nincs akkora piaca még ennek. Így meg nem fogja senki se felkarolni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Mé, ott ül a csajod és fogja a kezében....

Nem , nem fogta, mert nem volt ott:-)

gps telón bõven jó,próbáld ki eccer..egy n95 méretû kijelzõn már bõven jó

Nem szeretném, nekem nagyon szar lenne(egyszerüen nem látod be a környéket 1 sürü elágazásokkal teletûzdelt placcon)--és mások is mondták már--te meg még nem vezethettél vele, mert még jogsid sincs:-)))

Tommy: az sem jó, mert mi van akkor ha feltúrják a várost--akkor megbaszhatod a legfrisebb SW-is:-)
Viszont asszem létezik olyan, hogy egyes városok, lokálisan valahogy kezelik ezt a helyzetet valmilyen típusu GPS-en--ki tud errõl v.mit?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaa ok :)

ebben semmi új nincs igazán..valami úgy újra gondoltma ami tényelg az :)

jaja,mi is ezen röhögtünk hogy elöntötte a putri a várost megint..aztán jönnek lassan a papucsos alsógatyás eleve fürdni a szökõkútba induló barnák is...

mekinek milyen bevétel kiesés lehet ez a poszt alatti felújítás..

amig ezt megírtam 2x jött a hibaüzenet hogy az explorer váratlanul leállt és küldjek hibajelentést..hát..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

lehet hogy félreértttem..de kerint valami pletyka egy egész új ifónról,meg van a 2.0...

Félreértetted...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
http://www.bama.hu/i...ikk&cikk=151263

Tegnap este meg sétáltunk egy Király utcát:
két szélén ülnek a tehetõsek, az utcán meg elõször jött fedél nélkül áruló, aztán a lejmolós cigány slepp, majd a késelõs cigány a családjával-épp szabadlábon-, a következõ lejmolós társaság, aztán meg az Ervin és a cimborái tülköltek. Na szép bazze. Tényleg ekkorát csúszott lefelé ez a város, vagy csak én kezdek ezekre érzékeny lenni?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
lehet hogy félreértttem..de kerint valami pletyka egy egész új ifónról,meg van a 2.0...

gps telón bõven jó,próbáld ki eccer..egy n95 méretû kijelzõn már bõven jó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De akkor ki nem szarja le, hogy merre megyünk???

Amúgy eléggé nagy különbség van a kitalált iPhone 2 és a Apple által bemutatott között.

Amúgy jelenleg a GPS még nem megoldás minden utazási helyzetre. A jó térképismeretet semmi sem tudja helyettesíteni.
Na meg a friss térkép is alap. Akkor lesz majd fasza, ha GoogleEarth szintû (természetesen legalább 0.5m-es felbontású légifotóval) lesz a térkép bárhova vetíthetõ nagy méretben, legalább havi frissítésû, a Föld minden területét lefedõ adatokkal.
Addig évente veszek Horvátország térképet. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

nos igen, úgy tényleg nehéz a GPS-t figyelni ha a csajom a kezében fogja miközben vezetek :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

...viszont egy kütyüben van az összes cucc amit magánál szeret hordani az ember (mp3player, telefon, gps).

Szerintem van akkora felbontása, mint az Andreának...
_

Az a része nekem is tetszik, hogy all in one.

A felbontással nincs is gond csak a méret a lényeg, a COL-ok!!! (sokkilométers GPS-es tapasztaltból beszélek)ha vezetsz--fõleg ismeretlen placcon!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, legalább megpróbáltam... :(:(:(
Búfelejtõ bebaszás jön azt hiszem, na meg
SCHLADMING!!! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Szerintem van akkora felbontása, mint az Andreának...

Hehehe, Tibi, ez határozott reakció.

Kihívás:
1. Seasonst megnézni
2. Megszerezni a Cat Empire - Two Shoes számát
3. meghallgatni full hangerõn
4. valami másra gondolni, minthogy abbahgyod amit csinálsz és elrohansz tekerni _azonnal_

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ekkora kijelzõn baszhatod a GPS-t :-)))

...viszont egy kütyüben van az összes cucc amit magánál szeret hordani az ember (mp3player, telefon, gps).

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Lehet, bár az elsõ tomtom navimnak se volt nagyobb...mondjuk el is adtam :D
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

5 óra beszélgetési idõ, wifi, hsdpa, gps nagyon durva. és ugyanolyan mint az elõzõ (kinézetre) :)

Ekkora kijelzõn baszhatod a GPS-t :-)))

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

szvsz legjobban a mostanira fog hasonlítani, apró eltérésekkel

...és aki kíváncsi rá miért nem nézi meg a weblapot?
http://www.apple.com/iphone

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
igen...esetleg ez...
images/iphone_c.9202306_std.jpg
vagy ez
uploads/2006/12/iphone2_7.jpg

szvsz legjobban a mostanira fog hasonlítani, apró eltérésekkel

edit:

5 óra beszélgetési idõ, wifi, hsdpa, gps nagyon durva. és ugyanolyan mint az elõzõ (kinézetre) :)
Sei, soku Si.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

errõl ? http://images.google...&rls=hu-hu&sa=N

Huuu, nem csunya az uj!
De hianyzik rola az erintokepernyo. Legalabbis nekem.

:scared:???

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D:D hátha.. :)

Egyik ete a héten enm ülünk össze??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Huuu, nem csunya az uj!
De hianyzik rola az erintokepernyo. Legalabbis nekem.
Kivancsi leszek az arara.

Holnap meg vizsga utan pakolok, huzok Pestre, onnan meg szerdan Schladmingba. Vasarnapig haza sem jovok! :)

Azert reggel szoritsatok, haaaatha... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D