Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Áhá, hát errõl beszél Gabesz, meg Shoshi! Tehát õk voltak! :D
Mondjuk mostanában sok helyen éreztem hányás szerû szagot, ami akár kutyaszar is lehetett. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fúú, ez megint hosszú nap lesz, de holnaptól meg ugye a nappalok lesznek hosszabbak:D!

Egyetlen Tiborunkkal mi van? Nórika sorozatban kirángattya a kábelt?

A takarítás hõse lettem az utóbbi pár napban. Ragyog minden, úgyhogy el kell menni nyomni pár Tabata sprintet jutalmul!

Hát, remélem azért ideér még pár ajándék Szentestére:D!

Kemény, hogy Angliából postaköltséggel olcsóbb egy Sram 971-es lánc, mintha itthon megveszem.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szerintem Andrással és Tomival 2 napos csilisbab és feketeretek evés után mi is tudnánk produkálni ezt a hatást :D

http://bama.hu/cikk/199438

ezt a libát vakker, ilyen autónak ilyen színt?!?! broááf:

http://belsoseg.blog...paris_hiltonnak

azért paris hiltont jól megbasznám :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
kö571i
I don't care how it pedals

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Proj bazz..csomoszor beseltunk ma,de akkor boldogot!!!
Kerek koszi megoldodott!

Gumi viszont johet!
Meg egy 9es valtokar!! Ha van

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Aki esetleg konzolt vett/vesz karácsonyra, annak a döntését segíti elõ ez a kis hirdetés ;)
2 csaj is van benne! :D

Hát az egész PC szar:
PC vs Penthouse Pet 1.
PC vs Penthouse Pet 2.
PC vs Penthouse Pet 3.
PC vs Penthouse Pet 4.
PC vs Penthouse Pet 5.
Van még több is ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én ma a Lemon Caféban official bebaszáson leszek ;)

Átvettem az új Visa kártyámat. Fekete, ezüst mágnescsíkkal. Nagyon brutál.
És januárig tuti nem kapom vissza a A-Hitel keretemet, mert ugye a cécészaft elbaszta az utalásokat, és az ilyet nem szeretik...
De azért az is vicces, hogy még mindig nem kaptak az emberek ott fizetést ebben a hónapban. Értitek, karácsony elõtt még jól odaszarnak mindenki ajtaja elé.

Winkler agymenése:

Külsõre úgy néz ki, mint egy agyonplasztikázott modell. Azannyát, micsoda dudák! Hú, ezt a szopós paplanszájat! Csak valahogy van benne valami megmagyarázhatatlanul furcsa, életszerûtlen. Mindezt egy nõtõl tudom, aki a plasztikai mûtétek lelkes híve, de sokáig nem értettem, hogy a gigantikus dudákon és a mindig álló mellbimbókon kívül mi olyan furcsa rajta, aztán megmondta: hogy az orrát is átszabatta, és az ilyen hatással van.
Aztán nézegetjük egy kicsit, mint a szilikonos szörnyeteget, megpróbáljuk elképzelni vele magunkat különféle élethelyzetekben, és végül arra jutunk, hogy egyszer, merõ természettudományos érdeklõdésbõl megcsinálnánk, de lehetõleg senki meg ne tudja.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
rthh

voltunk autószerelõnél olajcserén. meg a 2 hátsó kerék csapágyas, azé zúg annyira mint kiderült, és a 2 elsõ lengéscsillapító is csereérett, mer az meg kopog és az egyokben olaj se nagyon van. ja meg vhol folyik a hûtõvíz. szóval ennyi. 2 hátsó csapágyat megcsináltatjuk, a többi meg marad majd az új tulajra.

ja és végre kaptunk hátsó lökhárítót :) úgyhogy január elején ki lesz huzatva a hátulja, le lesz fényezve és elsõ ajtó is cserélve lesz. végreee

ma meg kéne menni éjszakait!!! Zap? Tecánál is van sör meg jéger :D Tomi?

addig is nézzétek a magicmoviespontcom-ot

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát akkor itt egy pizzatorta, ne:
Feltöltött kép
Bazz, azért kemény, hogy gyûlnek itt is a 30 felettiek :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
kösszenet mindenkinek, meg kellett volna lepnem magam egy ilyennel!
és akkor lenne bódottá,
viszont most nekiállok és összerakom a bringát amennyire kerekek nélkül össze lehet ..:)
ja Zap, megy a gta 1024-ben mediumon, de át kellett vernem, mer elõször minden detail le nullûra, mer csak akkor engedi feltolni a felbontást és utána vissza a detailt.. mire jó ez???!
elférne egy 9800 gt 512-vel, nem bánnám...
I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Már megörültem, hogy a Mickey Rourke film!
Jah, bûzbomba ott csak büdös volt, de itthon már a hányás kerülgetett, fõleg a másnapos terhelt gyomromnak. A bakancsom még ma is rettenet szagú.
Nekem Toronado.

Na léptem ügyezni.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor ez egy születésnapi Project! :D
Boldogság!

Tomi, nekem is írd át légyszi!

Elmegyek Villányba autót cserélni.
Már hetek óta nem láttam az enyémet.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Már annyira boldog itt minden a karácsonytól, hogy +1 már igazán nemosztnemszoroz. :D
Ugyhogy hajrá Dadan!

<- Bullitt meg alap, ld. avatar.
Meg a Seven-ups meg ugye a 1974es Gone in 60 seconds. Youtube knows it all. :)
Megunhatatlan, hiába linkeltem már itt is vagy 10x. :)

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hát akkor csöcsöket Projectnek!

http://ddfcash.com/P...67/fulm/007.jpg

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Project-nek Sok Sok boldogot ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Bullitt kell valakinek DVD-n? Magyar szinkron, angol 5.1, stb.

nekem igen

és az összes kocsi kéne azok közül amiket belinkeltem, plusz még jó pár másik :D lenne hozzájuk egy nagy kör alakú hangárom, amibe a kocsikkal virágszirom szerûen állnék be, középen pedig lenne egy sörösüveg, amit minden reggel megpörgetnék és azzal a kocsival mennék, amelyikre rámutat, pont mint amikor általánosba üvegeztünk :D

ja és kell egy csuklós busz is bulizásra, elsõ felébe lehetne denszelni, középen a dühöngõben a 2 majrévason 2 csaj nyomná a strip tease-t erre a számra:

http://www.google.hu...s&meta=lr=&aq=f

hátsó felében meg elkerítve egy szoba ággyal és kész. végighaladni a busszal vegason, közben minden jó luvnyát felszedni és kimenni a világból, szarni mindenre.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Jaa,akkor az nem az! Tényleg, Önpusztítók a címe,amire én gondoltam,ez: http://www.port.hu/p...id=-1&i_where=2

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Nekem kell,ha a Mickie Rourkról van szó!

A Bullitt az Steve McQueen-es film, és Ford Mustang meg Dodge Charger szerepel benne :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azt, hogy Kíra haza jött és majdnem elhánytam magam.

Márinnyó, én adtam Szabolcsnak ugyan így átmenetileg egy elsõ kereket, annak megvan a hátsója is, de az elsõ jobb állapotban volt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás

Mindjárt felhívom a balfasz Ajtonyt, hogy azon a pénzen, amivel lógnak, gurítson ide egy ilyen Charger-t a kapunk elé, a nevemre átírva ;)

Eh, én majdnem befostam a kikában, meg a teszkóban. Sok roma minden osszefogdos, felborít, és lefikáz. Apuka/anyuka leordítja a kisfia fejét, mert meglökte a bevásárlókocsit, és felborult az 5 viszkisüveg. Apuka rémülten vizsgálta meg az összeset, hátha valami baj történt. (az már más kérdés, hogy a bolton belül simán visszarakja a polcra, vagy odabassza a földhöz, mert tökmindegy) De le kell baszni a gyereket, mert jajj, a piában kár ne essen, mert akkor este nem lesz kedv az asszonyhoz, vagy az asszonynak nem lesz kedve a faszához. Hát ez van.

Bullitt kell valakinek DVD-n? Magyar szinkron, angol 5.1, stb.

Nekem kell,ha a Mickie Rourkról van szó!

Giant nem kell,keveset mozog!

Álmosra itattak,házi pálinkából ésfrancia vörösborból!

Most kéne enni valami normálisat,tele vagyok a mézessütivel,meg a vásáros kókuszossal!

Bro kirúgott a hámból és én nem voltam ott!? A bûzbomba mit takar??