Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
mi már kész vagyunk a faállítással, kertbõl kiástuk és gyökerestül beállítottuk egy bazi nagy cserépbe. ez sokkal kisebb szopás mint farigcsálni :)

Na Boldog Karácsonyt tróger banda ;)

Feltöltött kép

muszáj volt így beraknom, különben a fõoldal jön be és akkor már megint pinát linkelek :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszem ja!
Megvan?
Küldöd?
:)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azaz az A.M.P - Traces of Smoke kéne neked.
Nehéz ügy...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Emlékeztek arra a számra, ami a NWD5-ben volt, az extrák közt Ann-Caro Chausson része alatt szól?
Az kéne nekem!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem áss egy gödröt, akkor elfér ;)

Én két fát faragtam be a tartójába. Az egyikrõl kb. 1 cm-t, a másikról 2 cm-t kellet lefaragni a sugarából. Jó móka...

Bringázni én majd holnap este megyek.

Addig is itt van 2 kép a igazi karácsonyi hangulat megteremtéséhez:
1.
2..
:D

csakazértis 2 kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reméltem, hogy nem veszed észre...
De nincs Siller.
Novemberben elfogyott a nagykerbõl és amikor összeszedettem a cuccot, mondták, hogy ha tudnak, valahonnan kiskerbõl, vagy panzióból elõkaparnak egyet, de már nem volt és csak februárban lesz töltés... :(
Ha ez nem kell, hagyd meg!
Aztán februárban kapsz grátisz kárpótlást!

Rocsi, hogy pékbe lógassam, ha be sem fér?
Jelenleg magát tartja, mert így, hogy levágtunk belõle, még mindig úgy kellett bepaszírozni és a teteje rálapol a prafonra.
Idén sem lesz csúcsdísz. :P

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Crc nekem is.

Mozsaf te készüjjé a karácsonyra! Süssé,csinálj díszeket,álíts fát,meg ilyenek! Inkább bringázól karácsonyi készülõdés helyett,nem hoz semmit a Jézuska!

Én azt hiszem aknát csinálok,nem bogyót, a tegnap esti kukoricaleves é ssajttal-sonkáva-uborkával töltött husi után!;)
Marci; 1tétel nem stimmel.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
karácsonyfa-állítás-tipp:

kampó a plafonba és arra felkötöd a fát. nem dõl el, tuti egyenes, nem kell farigcsálni. amerikában ez volt a menõ :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kössz Rocsi, neked is! ;)

Én majd késõbb kívángatok, mert most itt is rettenet sok a tennivaló, aztán nekem is odébb még a nyugis-karácsonyos hangulat.

Reggel már Kíráék fáját felállítottam (nem volt kis szopás :)), most jön a miénk, de megpróbáltuk felállítani és nagyon nem lehet! :D

Nem tudom, hogy mérem el annyira minden évben, pedig kint a Domusnál kicsinek tûnt...

Kész a beigli!
Fasza lett nagyon! ;)

Sajna bringa nekem sem játszik, majd holnaptól mehet, ha meg tudok mozdulni a sok kajától.

Vasárnapig meg átböngészem a CRC-t, aztán ha van olyan, amilyet szeretnék, szirénázok!

Na csináljátok Bogyókák!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hej

én délután megyek föl, de kutyával gyalogosan. jakabhegy irányába. ha vki csatlakozna szóljon.

remélem azért este legalább esõ nem fog esni, ha már hó sem.

este iszonyat telezabálom magam

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
bóódog karácsonyt rokkerek:

http://sendables.jib...Ea6HaZUUQkFCY77

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
én nem megyek, még mindig nem találom a szelephez az adaptert. meg még annyi mindent kell csinálnom.........délután meg fa, meg ilyenek: storno mára....
mondjuk ez az idõ ajándék!
Sei, soku Si.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Aki bújt,aki nem elmenem tekerni!Fent leszek 2 ig legalább!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
CRCbe nálam is be lehet szállni. Vasárnap este rendelünk.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Szép jó reggelt!!

Imádom ,hogy süt a nap!
Már túl vagyok egy reggel 6 os Tecsón,gyógyszertár,teknõstakarításon,meg egy-két kakin is!

CRC rendelésbe beszállok!!!

Valaki kerékpár ma amíg nem jön be a du ra igért szar idõ??????

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Azt, hogy még csak a nemzetközi elosztóban van, tehát majd a két ünnep között talán ideér...

áá érem :)

konyhapult kivágva berakva..ferde faszom minden..alszok inkább..majd délelõtt örjönghetek a fával.. :D

egy ilyen gonoszlámpás nagyon kéne..
http://www.autogaler...ger-1968_r8.jpg

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jót söröztünk.

crc-rõl most lehet nekem is kéne, bár pillanatnyilag csak eurom van, de majd váltok vagy mittomén.

nagyon mehetnékem van máá

és kúúrvára nincs karácsonyi hangulatom.

a firefox is csak baszakszik állandóan, hülyét kapok tõle

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azt, hogy még csak a nemzetközi elosztóban van, tehát majd a két ünnep között talán ideér...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
most jöttem emg teszkóból...

és állok neki az uj munkapult vágáshoz a konyhába :D kell a családi ház mert a szomszédok tuti átjönnek..nem baj majd kapnak házi készítésû narancs likõrt :D csak "kicsit" lett erõs..k mint a HP..na mindegy..25.én 23 an leszünk kb itt...kész

ez a parcel trackint meg nem jö b össze nekem :D mit kéne leátni?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lehet, hogy ebbe beszállnék, de a holnap még sûrû lesz és kéne idõ, hogy átbogarászhassam a cuccokat...