jó köd volt még tubesen is, de legalább szép fehér dér borítja az erdőt!
menjetek, mer jó
jó köd volt még tubesen is, de legalább szép fehér dér borítja az erdőt!
menjetek, mer jó
jóvan akkor ne offtopicozzá, mer félre lettem vezetve nem tudtam, hogy van ilyen táblagép és egyből a buzi biciklire gondoltam ;-)
rákívántam egy jakabhegyi tekercsre
defullhádé!!! és így a gépet is pl alig kéne használni, meg egyébként is mobilnettel hotspotolok neki wifit akárhol.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
de a nexus az agyváltós nem? vagy ez nem triál gépbe lesz, hanem vmi városiba?
ez a jeep verseny ez jó ez
holnap céges karácsonyi parti, de előtte mennék csapatni! kinek mikor hogyan?
felkapartam ma a 66-os út felezővonaláról egy iszonyatosan gallyrészeg csávót. bebasztam a bringáját az árokba, őt meg lehúztam az út szélére. már azt sem értem hogyan jutott el odáig. volt már pár részegen bringázós kalandon, de az ehhez képest semmi volt, ez konkrétan felülni nem bírt az aszfalton...
akarok egy nexus 7-est! izibe!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
igy péntekre mást nem tudok mondani
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
megfájdult az arcom a röhögéstől
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Köszönjük a szervezést, fasza volt, mégha hosszú is!
Még össznépi programokat!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
http://www.nlcafe.hu...ntos-eurovizio/ most ezt miért kell?
mondjuk a Marge Zsuzsinak a hangja jó, meg van benne valami egyéniség,de ő tuti nem jut semerre
albertfish módosította - 2013. december 12. - 02:04
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Jeeeah, januárban Amsterdam!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Vazzeg ez nem egy altató zene!
Én régen az album utolsó, bónusz trackjére aludtam... amikor csak zenélnek az erdőben... az nagyon jó!
Atus:
Shoshi módosította - 2013. december 11. - 09:58
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
1O. sor b7 az még mi vagyunk?