Kicsit megkutyulták az adatbázisukat
Mert ugyanez a cég árul nem triál cuccokat is...
Kicsit megkutyulták az adatbázisukat
Mert ugyanez a cég árul nem triál cuccokat is...
deathcode módosította - 2013. december 17. - 10:52
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Pumpingba szívesen becsatlakozom, bár mostanában nagyon fázós vagyok és még futás közben is befagy a valagom.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Ja, csak kicsit összekeverte a sorrendet, de most már szépen kronológiailag vannak
Végre megtaláltam a 330grammos semislick külsőket, majd felrakjuk a pumpabringára, aztán még könnyebb lesz...
Azért az viccess volt, hogy Magoo nem mert lejönni a láncnélküli bringával a garázstetőről
szerintem ezek a képek nem bővültek, ugyanazok mint voltak. jadamégis, megláttam Ákost!
itteni decathlonba nem voltam még, de majd holnap bemegyek zalaegerszegen, hátha van vmi jó bringás hátizsákjuk
Magoo módosította - 2013. december 15. - 22:59
Bővítettem az albumot a mai képekkel
Márió meg valamikor hajnalban még becsekkolt a Trafikba, meg délben az Audival a sörgyárnál jobbra kanyargott. Szóval más nyenyere volt ott, csak nem meri elmondani
Vettem egy szép nagy szerszámkészletet a Lidl-ben. Megszerelek majd vele mindent
A Decathlonban meg tényleg geci sokan vannak. Ráadásul budi sincs! De vettünk Timex orákat, mert olcsóak voltak. Bár már nem is emlékszem mikor hordtam utoljára órát...
jja, jó volt a pumpolás! naggyon durva mennyivel könnyebben megy merev vázzal!
https://www.facebook...egular&source=1 na végre egy buli amit várok
hát nekem kimaradt, hideg volt,visszafeküdtem
Mesterházyt ajánlom figyelmedbe.
Amúgymeg puhapöcs vagy, még Zap is kijött és kurvajó volt a mai. És különbenis, minek vettél téli ruházatot? DÍSZNEK?
https://www.facebook...egular&source=1 na végre egy buli amit várok
hát nekem kimaradt, hideg volt,visszafeküdtem
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
ha nem alszom el kimennék, kérhetek kölcsön bringát?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Nem megyek, mert zöld minibolygók támadnak ki az orromból! A francba. Reggel viszont megizzasztottam magam, az jó volt!