Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. február 18. - 10:44
De kellett a kis adrenalin szint növelés....
Írta 2009. február 18. - 10:41
Ez mondjuk érdekes lehetett... Én jelentem tegnap se ittam végülis. Épp elég hülye voltam anélkül is...!
Akkor pénteken lesz Ricse? Szombaton mi lesz?
Írta 2009. február 18. - 09:47
Aktuális civil
Írta 2009. február 18. - 04:19
soksoksok ismerõs..oyln les zys mint raftik..
jaja probálom..de most spiningen is találkozni:D
12 lány egy faszi..hát mniyn oszeálliztsá ez..?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 18. - 01:33
Nálunk az úton már ki is csúszkálták a kocsik, vannak is szép jégfoltok.
Ittam 2 sört, és pofáztunk sokat.
Az egyik munkatársam ugyebár nemrég eltörte az egyik térdét, a másikban meg szétszakadt minden. Most megtudtam miért is. Ugyebár õ nagy siklóernyõs, és kb. 2 hónapja már elcseszte az egyik bokáját. De most ejtõernyõs sízést nyomott, aztán 60-al nem tudott kikerülni egy sziklát, és inkább a lábait rakta maga elé. Aztán azok meg is nyekkentek, ahogy elesett fejjel lefelé lógott egy szakadék szélén. A haverjai nem hagyták, hogy megmozduljon, hátha sérült gerince, ezért fél órát úgy volt, amíg meg nem jött a mentõhelikopter. Aztán a helyi kórházból hazahozták mentõvel. Mindezt az extrém sportokra is érvényes biztosításából...
Most otthon fekszik az ágyban, legalább 6 hétig. Trombózis ellen injekcióznia kell magát. Ott van az ágya mellett a kacsa, amúgy meg az öccse segít neki WCre járni. Kiviszi, elvégzi a dolgát, aztán megcsörgeti, hogy vigye vissza.
Fasza, mi?
Írta 2009. február 18. - 00:40
Ja, megjöttek a lámpák!
Zap-Magoo-kavarásosok is jöhetnek, meg Brács is!
gerely, kösz! holnap jelentkezem
Írta 2009. február 18. - 00:21
Fish: egy kis angol nyelvlecke, hogy tudj mi okosat mondani a swédnek, piásan menni fog, tudom
Bitch, you’re breakfast, you’re the cheese on my baguette
Írta 2009. február 17. - 23:58
http://yp.tilos.hu:80/tilos_high.ogg
Írta 2009. február 17. - 23:33
MIVAAAANN?
Péntek azt kész! Szólj a külföldi kurváknak, hogy péntekre fõzzenek!
Írta 2009. február 17. - 22:50
dm
Írta 2009. február 17. - 22:35
- Drágám, mit tennél, ha nyernék a lottón?
- Elválnék és vinném a pénz felét.
- Volt egy kettesem, itt van 200 Forint, és húzz a pics@ba.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. február 17. - 22:33
Most is.
Hétvégén is.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 17. - 22:30
Wuff, kezdj inni!
Full fejembe szállt sör!
Drága Barátaim, azbesztmegbaszta, most értem haza. Azért ez így se nem vicces, se nem jó, de a jó, hogy hull a hó
Hát kb. ilyen agyi állapotok uralkodnak. De mindjárt iszom én is sört. Meg van még némi rozé. Összeöntöm, azzal is idõt spórolok
És hétvégén én is csatlakoznék vmelyik alkoholista brigádhoz
Írta 2009. február 17. - 22:25
Mondjuk az jön le, hogy mindenképp ragaszkodsz a plusz hülyeséghez?
Éééésznél vagy?
Mit csinálsz és hol a Király utcában?
Ja, megjöttek a lámpák!
Zap-Magoo-kavarásosok is jöhetnek, meg Brács is!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 17. - 22:21
A kiskönyv nekem is csak plusz hülyeség, szóval én ragaszkodom hozzá... adóbevallásom is meg kellene csinálnom.
Írta 2009. február 17. - 22:09
De megbeszéljük, szívesen adom!
Mint kiderült a kiskönyv meg eléégé nem aktuális, mert minden hónap végén le kell adni az a havi munkások napjait és mivel nem került le idõben a kiskönyved, most nem tudom, hogy le lett adva, csak nem lett beragasztva, vagy nem lett leadva és akkor mostanra kapnál ragasztást.
Nem egyszerû, baszki.
Szerencsére késik a csomag, szal Gabesznak várnia kell, mert mire írtam, hogy én csak kérdeztem a cipõt, mert most nincs lóvém, addigra pont írt, hogy csak márciustól lesz kapható a cipõ, külön meg nem küldi el, majd együtt.
Írta 2009. február 17. - 21:59
mi van már Gabesszal? megkapta már a láncvillavédõjét?
Írta 2009. február 17. - 21:49
Jó helyen, mi?
Hülye vagy?
Akkor Kíra nem jön.
A külföldi, az olyan, mintha más országban lennék, nem?
Pénteket Atusnak ígértem, szal necces lesz így a Beátriccs!
Pedig már én is elmennék.
De ha elmentek dizsnyót nyisszantani, meg beátriccsre, akkor simán becsatlakozhattok!
Jó lenne már tényleg össznépi vodka-sör-bákkárdi-rosé-pálesz kombó!
Én nem értem ezt a Gabeszt.
Köcsög egy pia ez a sör!
Írta 2009. február 17. - 21:34
Kokk,mert jóó lesz:D Neked anyira nem,de a szingli brigádra is gondolni kell:D
hehe remélem jöttök!!
Alex,gyere itt lesz:D
na elmtentem
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 17. - 21:32

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére