Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. február 18. - 16:19

Írta 2009. február 18. - 15:56

Írta 2009. február 18. - 15:52

Írta 2009. február 18. - 15:51

na én is ettõl tartok...
liftreklám is ezért áll nálam épp..ejj
BP-n valami AW?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 18. - 15:35

Pláne azok, akik ilyen szemetekben hirdetnek, hát nem feltétlenül a legintelligensebbek, és elmagyarázni nekik, h mi mit jelent és mekkora a hirdetés és mikor jelenik meg és meddig tart és egyébként is.. ááá... aztán ha nincs hirdetõ akkor pont beszoptad mert rohangálnod ugyanúgy kell, de pénz nincs belõle... ráadásul ezek ugye olcsó hirdetések, szal mire összejön belõle vmennyi pénz, az idõ. De amúgy se értem én ezeket. Ha magamból indulok ki, akkor Kisokost legutóbb a szemetesben láttam, mert én dobtam oda

Írta 2009. február 18. - 15:29

autósra hajlok én is,kcsit nyugisabb kõ vagy nem kõ féle..majd KissBnél korrepetálást veszek:D
meg ott az alap+jutalék magasabb,de amit eltelefonálok,meg autózok akor az el is megy..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2009. február 18. - 15:27

Az genya dolog.
Jah, amúgy most haza jöttem, mert várnom kell valamire.
Ami lehet, hogy 5 perc múlva kész és azonnal lépnem kell, de lehet, hogy 1 órát is ülnöm kell.
Szal max elindulsz és közben elmegyek.

(Ez Magoonak szólt.)
Ezt meg Lor linkelte.
Nagyon komoly, még nem láttam!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 18. - 15:23

véleméynetekre lennék kiváncsi
tegnap voltam állásinterjún
egy oylan cég keres emberkéket ami tök új,egy kiadványt akarnak csinálni ami olyan mint a kisokos stb csak jóval olcsóbb a hirdetés,alkalmazottként tarnak. de saját teló saját autó használat.
vs
autós boltba klasszik alkalmazotti 8-5ig munka,
szerintetek?!
Ez olyan hirdetés szervezõs? Elég alja munka sztem.. alkalmazottként, minimál bér+ jutalék? Hát, ha a pénz a lényeg csak, és szeretsz sokat házalni és benyalni magadat cégekhez, magánvállalkozókhoz és sokat vitatkozni, akko hajrá

Írta 2009. február 18. - 14:58

10-rõl indultunk és a havcuccolás miatt minusz 3.
De nekem 7-ér is megéri.
Féltem a verdát, na.
Néztem másikat is, simán kérik a 15-öt.
És 4 méterre van a kaputól, szal fasza.
Kurvára rendet kéne rakni!
De nem biztos, hogy nekiállok.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 18. - 14:49

jaja az
kokkkka,köszi..
ezt csak úgy
véleméynetekre lennék kiváncsi
tegnap voltam állásinterjún
egy oylan cég keres emberkéket ami tök új,egy kiadványt akarnak csinálni ami olyan mint a kisokos stb csak jóval olcsóbb a hirdetés,alkalmazottként tarnak. de saját teló saját autó használat.
vs
autós boltba klasszik alkalmazotti 8-5ig munka,
szerintetek?!
Írta 2009. február 18. - 14:25

Írta 2009. február 18. - 14:19

opens with winamp.
még egy kérdés. minek van ott alul a gyors hozzászólás, ha nem enged rákattintani?
Írta 2009. február 18. - 13:57

süt a nap viszont jó hideg van. kár, hogy megint kimaradtunk a havazásból. de még lehet
atyaég:
http://puruttya.blog..._sem_hagy_beken
Eddig itthon, most mászkálás, aztán olyan kb 6, fél 7-tõl megint itthon (Mecsek u. 6.).
6-7 nekem késõ, úgyhogy ma már nem kereslek.
garázs királyság. havi 3ezret simán megér, hogy biztonságban van a kocsi.
Írta 2009. február 18. - 13:37

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. február 18. - 12:33

Nem mondom, hogy ez volt az álmom, de havi 3000 minusz így.
Annyiért meg boldogan, legalább játszanak kint a kutyák...

Na lépek mászkálni.
Valaki késõdélután nem tud eldobni az Audiért?
Egy seggel két autót még mindig nem tudok megülni.
Pénteken meg Szombathely.
Na az szopás lesz.
Írta 2009. február 18. - 12:27

Bazz, és a telóm még olcsóbb lett a CRC-n. levitték 30font-tal az árát. Mondjuk így kb. annyival lett olcsóbb, mint amennyivel a forint gyengült

Írta 2009. február 18. - 12:15

Amúgy 30/418-5507
Hétvége képlékeny, de valami mindenképp játszik!

És jelentem, van garázsom!
Jó dolog az ilyen.
:afro:
Írta 2009. február 18. - 11:39

Oks, akkor kiderítem, ogy hova, de valahova tapasztunk!
Mondjuk az jön le, hogy mindenképp ragaszkodsz a plusz hülyeséghez?
Éééésznél vagy?
Mit csinálsz és hol a Király utcában?
Ja, megjöttek a lámpák!
Zap-Magoo-kavarásosok is jöhetnek, meg Brács is!
Írta 2009. február 18. - 10:50

Írta 2009. február 18. - 10:44

De kellett a kis adrenalin szint növelés....