Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

én egyszer kértem hogy ugyanmár az ókli napcsiszemcsit giftként küldjék el, erre kaptam választ hogy mittomén do not like to falsify customs. nem emlékszem pontosan de az volt hogy nem akarják az adóhatóságot átbaszni. ugyan vámhatárérték felett volt a cucc,de nem kellett rá semmit sem fizetnem.

most meg láttam ezt az új dolgot, hogy 'global shipping program' és ami ezzel van jelölve ott nincs vám.

még van is fent poc cortex flow,de csak s/m és narancs (nekem m/l kéne sztem és fehér) 125$+60$posta. ha stimmeltek volna a paraméterek még be is vállaltam volna.

nem a vám a tétel, hanem az áfa. nincs az a shipping program, amivel ezt megúszod, kivéve ha alacsonyabb érték van jelölve a labelen.

ezt néha megtagadják mondvacsinált okokból, de legtöbbször az áll a háttérben, hogy ha elvész a csomag ,akkor csak a marked value-ig terjed a biztosítás. ami senkinek sem jó.

dhog módosította - 2014. január 22. - 00:08

I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Ezt most újra felraktad? Meg ebben most nincs megtorpanás a filmben? Mert akkor jó.

Szegény Zeusznak rövidek a lábai, meg nehéz a feje ehhez a tempóhoz, de milyen lelkes már :D

Most februárig közepéig semmit nem rendelek Kínából, mert jön náluk az újév, és leáll az egész ország 3-4 hétre...

Hivatalosan csak 1 hét asszem, de mindenki hozzácsap egy csomót.

Mindenesetre a héten megjön elvileg a 8x84 pixeles ledes kijelzőm, amivel csinálok majd egy teszt pumptrack mérőt, és áthaladástól, áthaladásig fog mérni, meg kijelezni. Bár nem tudom mikor lesz olyan idő majd, hogy lehessen tesztelni...

tomidny módosította - 2014. január 21. - 23:28

• filmes kedveli ezt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

én egyszer kértem hogy ugyanmár az ókli napcsiszemcsit giftként küldjék el, erre kaptam választ hogy mittomén do not like to falsify customs. nem emlékszem pontosan de az volt hogy nem akarják az adóhatóságot átbaszni. ugyan vámhatárérték felett volt a cucc,de nem kellett rá semmit sem fizetnem.

most meg láttam ezt az új dolgot, hogy 'global shipping program' és ami ezzel van jelölve ott nincs vám.

még van is fent poc cortex flow,de csak s/m és narancs (nekem m/l kéne sztem és fehér) 125$+60$posta. ha stimmeltek volna a paraméterek még be is vállaltam volna.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Kutyás Jakab-hegywww.youtube.comJanuár közepi, tavasz illatos, kutyázós bringázós öröm tekerés. Zene: Oshee - Life ilyen lett a videjó

zenét amúgy érdemes fülelni, kellemes otthoni tavaszi szöszmötölős..kis elektronika, de épp nem bántó még..

Holnap kajákat meg ipari konyhát fogok fotozni a Room és Teleky Bistróba..nem leszek éhes az fix :D

Bukó nekem is kéne..a majd 12éves 661 mullet vagy mi lassan csere érett azt hiszem .)

de TLD open face kell ha már veszek. 

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

mark low value for shipping please. ez a mondat sok ezer forintot spórolt nekem anno.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

ezzel a kommenttel asszem előléptél FŐTUDOMÁNYOS munkatárssá :D

• kölyök8 és Chicken kedveli ezt

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Urge akkor Down-O-Matic inkább (endurora xc bukóm van) POC-al az a bajom volt hogy az árához képest nem tudja az ASTM tanusítványt, más bukók hasonló csillagászati árban viszont igen. Mof árban persze rárabolnék én is. Tavasz/nyárig ráérek cápázni, csak mire vadásszak?

• albertfish kedveli ezt

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
BTW a POC az állat cucc.

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

én az archi-enduro-tól eltántorodtam egy csúf bukás után készült beszámoló után. nameg a poc kurvajó áron volt, úgyhogy ráugrottam(126 usd postával együtt, vámosok remélem nem teszik rá a mancsukat)

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Nekem meg Urge van. Nagyon jó és van belőle kifejezetten enduro használatra való is. 60as fejemre L-XL-es.

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

joutubon ez hogy a retkesfaszba lesz a fullhd-ből ilyen 621Oes minőségű fos?!? 

megjavul idővel, pont pár napja szaladtam bele én is ugyanebbe, türelem. lesz abból 720.

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

az én POCkom remélhetőleg hamarosan ide ér, aztán majd lehet próbálni. s/m méret, narisárga, szupcsin megy a camelbak-hoz.

Az köszi sokat segítene!

Meg a többieknek is a feedbacket!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

joutubon ez hogy a retkesfaszba lesz a fullhd-ből ilyen 621Oes minőségű fos?!? 

albertfish módosította - 2014. január 21. - 21:18

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

az én POCkom remélhetőleg hamarosan ide ér, aztán majd lehet próbálni. s/m méret, narisárga, szupcsin megy a camelbak-hoz.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

661 simán jó szerintemm

full bravo vagy mim volt, speci. des..akármi az jó nagy volt és lötyögött az l-es is az xl-es fejemen, mostani ixs faszás, troylee-re sajnálom a pénzt :) ami még jó az ürge meg a poc.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Bukósisak témája: (fullface)

Szabad venni belépő szintű fejvédőt (Bell Sanction, 661 Comp)

vagy fontos hogy megfeleljen a lehető legtöbb tanusítványnak (Spec. Dissident, Bell Full-9/Transfer-9,Troy Lee)

esetleg a középkategóriában találok megfelelőket kivehető béléssel (Kali Durgana, Bell Drop)

Tudom hogy a méret fontos faktor. Pécsen találok olyan helyet ahol több méretet fel tudok próbálni? Esetleg több fajtát?

Hogy járok el a legjobban?

nem tudom akarsz e onealt, de én innen rendeltem az airtech-et:

http://www.bringaspa...-neal/bukosisak

a csávó tök normál volt, leküldött egyet a Csaszihoz, hogy fel tudjam próbálni (és nem én kértem, ő hívott fel), mert ezekből általában eggyel nagyobb kell, és igaza lett. kivehető a bélése, szerintem fasza bukó!

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Bukósisak témája: (fullface)

Szabad venni belépő szintű fejvédőt (Bell Sanction, 661 Comp)

vagy fontos hogy megfeleljen a lehető legtöbb tanusítványnak (Spec. Dissident, Bell Full-9/Transfer-9,Troy Lee)

esetleg a középkategóriában találok megfelelőket kivehető béléssel (Kali Durgana, Bell Drop)

Tudom hogy a méret fontos faktor. Pécsen találok olyan helyet ahol több méretet fel tudok próbálni? Esetleg több fajtát?

Hogy járok el a legjobban?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

na dőzs és maribori csak 58 km-re lesz, akkor meg hát!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Lesz Mariborban is Enduro verseny: http://www.enduroser...dex.php?lang=en

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó